Jump to content

Tiltman

Medlemmer
 • Content Count

  9615
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Tiltman last won the day on November 3 2015

Tiltman had the most liked content!

Community Reputation

6573 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25471 profile views
 1. Gee... resten av verdens befolkning har ikke samme syn på deg som du selv har. Du virker jo å befinne deg i en boble av konstant fylleangst, noe som neppe er særlig bra. Håper du kommer ut av den. (btw; kropps "fiksing" vil neppe hjelpe stort, angsten vil alltid finne noe å slå ned på)
 2. Makalaust hvor opptatt mange er av egen fremtoning. Jeg hadde kamerater på besøk sist helg, 6 stk. Vi hadde tilfeldigvis en utseende-diskusjon og kom frem til at en kun av oss hadde turn-off pga kroppsdelers visuelle inntrykk. En av sju altså - og han klarte ikke håndtere stygge hender, altså de greiene som er festet ytterst på armene. Sikkert en slags "anti-fetish" av noe slag han lider av. Så seks av sju menn finner altså utseende irrelevant. Respekt og tillit var egenskapene som veide tyngst. Ærlighet er grunnleggende for begge deler, selvtillit vil antagelig også spille en stor rolle. Selvtillit og ærlighet nok til å fortelle andre om egen angst og svakheter gir respekt samt øker tilliten, TS valgte isteden å flykte. Denne tinder-sveipe teknologien noen aldersgrupper ser ut favorisere virker både smått meningsløs og bringer mye av fokuset over på lite relevante egenskaper.
 3. Vel, biologiens funksjon vil være en følge av hvordan atomene i ulike grunnstoffer påvirkes av EMS. Så dersom atomene ikke påvirkes vil heller ikke biologien kunne påvirkes. (Det eneste ikke-ioniserende EMS gjør er å varme opp enkelte grunnstoff, avhengig av frekvens.) Det eneste området vet om statistisk signifikante tall og seriøs forskning vedr. EMS og skader er magnetfelt i forbindelse med ultra lave radiofrekvenser. EMS bølgelengde på 5000km eller mer (< 100Hz). Nær kilden til slik stråling oppstår et magnetfelt som en på 1970 og 80 tallet mente kunne føre til sykdom (pga uvanlig mange sykdomstilfeller blandt militært personell uten annen beviselig fellesnevner). Det var altså magnetfeltet ved signalkilden og ikke strålingen en mistenkte kunne utgjøre en fare. Disse magnetfeltene (og strålingen) oppstår naturlig ved f.eks lyn nedslag. Ellers er de tidligere oftest blitt benyttet i militær sammenheng, da strålingen knapt seg stoppe av noe som helst (strålingen påvirker nesten ingen kjente grunnstoff, lav/ingen diffraksjon). Men det kreves noe gigantisk utstyr for å skape slike frekvenser, så veldig upraktisk slik sett. Men igjen, det var kun statistiske resultater som ga opphav til det hele. En hadde ingenting annet som fellesnevner , men kunne ikke gi noen årsak (hverken matematisk eller biologisk) til hvorfor nettopp disse magnetfeltene kunne forårskake skade. Senere forskning rundt dette har vært lite av, det er antagelig for få slike magnetfelt å finne.
 4. Okey... da regner jeg med du med din innsikt har full oversikt over de ulike debattantens behov og tar saken herfra.
 5. Uenig. Kvantemekanikken beskriver hva EMS er og hvordan energiforflyttningen oppfører seg, hvilke forbindelser det påvirker og hvordan. Den forteller hvorfor materialene vi mennesker består av ikke kan skades av EMS med lav energimengde. Kvantemekanikken danner derfor grunnlaget for mitt ståsted i denne diskusjonen.
 6. Og dette er akkurat det samme som strålingen fra solen, bl.a. lys og varme. Forskjellen er at solen sender kraftigere stråling enn hva elektroniske dingser gjør så vi kan både se og føle strålingen fra den.
 7. Og et "foton" er bare et navn gitt et punkt med energi uten masse (vekt). Feks. varme eller lys. EMS betegner all slik masseløs energi som forflytter seg. Fotoner er forøvrig (dvs. oppfører seg som) både partikler og bølger, alt etter hvorvidt du måler det eller ikke. Ser du dem er de partikler, ser du bort så er de bølger. Velkommen til kvantemekanikken.
 8. Det med å "føle seg dårlig" eller "føle ubehag" pga EMS er forøvrig litt merkelig i seg selv. Skadelig stråling, som røntgen, gamma (EMS) eller radiaktiv stråling (alfa, beta, etc), føler en sjelden til umiddelbart ubehag selv om det fort kan påvises skader. Skadene er ikke selv-reparerbare heller, så har en først vært utsatt for denslags hjelper det ikke bare å "holde seg unna ei stund". En blir stadig mer sjuk uten ytterlige påvirkning (dna skader = kreft etc). Så rent teoretisk; Dersom folk blir påvirket (skadet) av ikke-ioniserende stråling burde vi sett flere med senskader, ikke kun ubehag mens det pågår. Det slik stråling kan gjøre (teoretisk) er å varme deg opp, f.eks. mikrobølger varmer opp vann om det er nok av dem. Så en kan få "feber" dersom en utsettes for nok av akkurat denne bølgelengden, eller bli kokt om en "varmer seg" i en mikrobølgeovn. Varme kan jo være et ubehag som går over, men akkurat det er jo ganske lett målbart da.
 9. Folk tror jo på ting som f.eks. religion så en en finner personer som mener alt mulig bare en leter litt. EMS har truffet kloden i all tid, med alle de forskjellige energimengder. Det blir beviselig skadelig først ved det ultrafiolett lys, så har en styrkene røntgen og gamma deretter. WiFi er som om noen kaster bordtennis baller på deg. Du blir ikke skadet uansett hvor mange bordtennis baller som kastes samtidig. Gammastråling blir som murstein, du kan dø av en slik.
 10. Det er ikke forskjellige former for stråling. Det er samme stråling, med forskjellig mengde energi. Når det blir nok energi i denne strålingen kan vi se den, da kaller vi det for lys.
 11. Vi har blitt truffet av EMS i all tid, inkludert radiostråling (aka. WiFi / 5G) og mikrobølger. (Riktignok fanges det aller meste av lavenergistrålingen opp av atmosfæren, men noe har alltid kommet igjennom).
 12. Dagslys er slik stråling, varme også. Er det et sted de IKKE burde befinne seg er det nettopp i naturen. Wifi eller 5G er det samme som lys, bare med MINDRE energi.
 13. Dette er vanskelig fordi disse ikke reagerer på kraftig EMS. Slik som varme og dagslys. Det finnes ingen diagnoserte allergier eller intoleranser hvor individet tåler mye av noe, men ikke litt av det samme. Altså f.eks. tilfeller av glutenallergi hvor en reagerer på bittelitt gluten, men det går bra om en spiser masse gluten.
 14. Samtlige bør dermed flytte inn i lukkede frysere for å unngå kraftig ikke-ionisernde stråling som varme (infrarødt) og dagslys.
×
×
 • Create New...