Jump to content

Tiltman

Medlemmer
 • Content Count

  9549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Tiltman last won the day on November 3 2015

Tiltman had the most liked content!

Community Reputation

6502 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Korrekt, men det forhinderer ikke at jeg alikevel blir dritt lei den populære miljø-dommedags hylinga. Kan jo knapt snu seg rundt før "miljø" blir brukt i en eller annen (mer eller mindre) tåpelig sammenheng. Som nevnt, jeg ser ikke helt problemet med global oppvarming, dvs. hvorfor det skal måtte "løses". Dersom menneskelig lidelse er noe en vil ha slutt på finnes det en lang rekke andre ting en heller burde prioritere å demonstrere mot/krisemaksimere. Uansett, temperaturen vil øke med 3-5 grader uansett hva vi finner på fra nå av. Det vil gi både fordeler og ulemper fremover, men ingenting tyder på at ulempene vil bli større enn fordelene. Noen vil vinne, andre tape - men det er bare sunt med litt omrøring i maktbalansen.
 2. Jepp. Dog, det er de hysteriske miljø-dommedagsprofetiene jeg personlig har problemer med. I dag sulter folk ihjel daglig pga matmangel, folk drepes i kriger og av maktsjuke regjeringer. Folk migrer allerede i hopetall, fra sult, fattigdom & vold . Alt er unødvendige uhyrligheter, påviselig menneskapt. Men her skal det isteden vektlegges protestester, og innføres allverdens makaløse lover og regler, for å forhindre global temperatur økning. Geee... Blir det våtere så bygg bedre tak og drenering, stiger havet så flytt huset, mangler en vann (tørke) så legg rør.
 3. Definer "bedre". Mengden co2 i atmosfæren har sunket jevnt og trutt siste 55 mill år og er nå endelig på vei opp igjen. Med dagens utslipps tempo må vi imidlertid spy ut co2 i ca 1000 år før atmosfæren er tilbake der den var for 55 mill år siden. Det var forøvrig på den tiden pattedyrene (bla. oss altså) startet prosessen med å bli til noe annet enn små stusselige kryp. Så dagens pop-utrykk som "klimakatastrofe", "klimakrise", "krise for kloden" - er således både historieløse og navlebeskuende.
 4. Del 1 av setningen slåes ihjel av del 2. Bestem deg.
 5. Du gir svaret nesten selv her, det er jo bortimot umulig å lære folk noe som helst. Brukere velger alltid den letteste/billigste veien og ser aldri lenger frem enn nesetippen.
×
×
 • Create New...