Jump to content

Tiltman

Medlemmer
 • Content Count

  9574
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Tiltman last won the day on November 3 2015

Tiltman had the most liked content!

Community Reputation

6520 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Livstid er kanskje litt drøyt for kun medlemskap i ett eller annet (mitt personlige synspunkt). Fordi en skal være litt forsiktig med politisk straff (altså straff for tro eller overbevisning - aka. medlemskap). Historiske tilbakeblikk gir sjelden godt bilde av tilfeller hvor slikt blir gjort. (F.eks er hverken jødeutryddelsen eller forfølgelsen/fengsling av kommunister i usa på 50-60 tallet særlig godt likt lenger. Til og med statens unnlatelse av å stoppe folkets avstraffelse av "tyskertøser" etter krigen er jo uglesett nå.) Så en bør i størst mulig grad avmåle straff etter fysisk deltagelse, f.eks utføring av (tilrettelegging for / ikke forsøke å forhindre) drap/vold. Dog, bevisførsel kan bli problematisk i slike "terror-i-langtvekkistan" saker, få pålitelige vitner.
 2. Ikke jeg heller. Men, naturligvis skal slike "hjemvendte" motta det har krav på (hva nå det måtte være), etter at de har blitt rettsforfulgt på sedvanlig vis- som alle andre forbrytere. Jeg ser ingen grunn til at enkelte lovbrytere skal behandles anderledes enn andre. Så kan alle diskutere hvorvidt lovverket er tilfredstillende (i den enkelte nasjon). Enkelte ønsker kanskje å innføre en mer Sharia lov "style", f.eks; Alle som har deltatt i terror organisasjoner, eller deres barn, skal umiddelbart halshugges. ...og da er det bare å arbeide politisk for denslags. Klaging på forum hjelper neppe mye.
 3. Det ironiske er jo at påstanden over er omtrent like virkelighetsfjern som det verdensbildet denne dama antagelig hadde dengang hun tusla avgårde til det forjettede IS-land...
 4. Åja, for denslags er jo garantist for sannhet.
 5. Vel, de får vel samme behandling som enhver andre lovbrytere. Hvilket jo er fornuftig om en skal oppnå et noenlunde rettferdig samfunn. En bør vel være fornøyd med at hylekor på internettforum ikke skal avgjøre skjebnen til folk.
 6. (uten å ha lest tidligere i tråden); Det jeg finner merkelig i disse sakene er; Dersom barna hadde levd under tilsvarende forhold her i landet vil barnevernet ha henta dem. Altså skille foreldre og barn. Når denne familien kommer til Norge må sannsyligvis moren i kasjotten. Altså skilles mor og barn. Allikevel kan liksom ikke kun barna hentes fra denne leiren (dersom ikke moren selv ønsker det). ... Så kjerringa vil til Norge for å skilles fra unga her. Hvilket i prinsipp ikke betyr annet enn at hun selv vil vekk fra greiene og egentlig ikke bryr seg en døyt om barna sine. De kunne hun fått hit for lenge sia... eller er det Tyrkia eller noe som nekter å kun sende unga avgårde ?
 7. Homeopati er genialt. En tar noe veldig lite og tynner det ut til ingenting, for deretter å selge det dyrt. Liten tvil om at slikt fungerer godt (for selgers bank konto).
 8. Da med forbehold om at det finnes mange ulike typer kjøtt fra (ulike) dyr - og dermed også mange ulike måter å tilberede på. Så lab-kjøtt må være mye mer en bare kjøttdeig skal det bli noe reell konkurranse.
 9. Hmm... Dette er utfordringen; Ruter ønsker myndighet til å kunne styre/kontrollere trafikken (buss, t-bane, trikk etc) i en krisesituasjon (dvs. kontrollere andres utstyr). De har ikke slik myndighet pr. idag, selv om de styrer trafikken til daglig (via kjøp av tjenester).
 10. Så dersom regjering/militæret i en krisesituasjon/unntakstilstand går inn og rekvirerer utstyr og personell fra Ruter så kan Ruter i dag påstå; Desverre, ingen kontrakt så det går ikke! Noe jeg har liten tro på. Det virker her som noen ser for seg å tjene penger på en tjeneste de uansett vil måtte utføre om krisen inntreffer.
 11. Jeg har også inntrykk av at folk ikke gidder å bytte julegaver i samme grad som før. Tidligere var det jo mye folk ute som ikke var helt fornøyd med hva de hadde fått og ville bytte til noe annet. Nå virker det som langt færre gidder å ta bryet. Butikkene har også endret lagerføringspolitikk, så en har ikke lenger januarsalg som i riktig gamle dager. Dette fordi butikker ikke lenger har varelager de ønsker kvitt etter jul. Så nyttårs salg nå er mer en markedsførings gimmick enn et faktisk nedprising av varer butikkene sitter med for mye av.
 12. Okey.... dersom det er flere spd's (xmp's) spesifisert - hva bestemmer hvilken av disse som benyttes ?
 13. F4-3600C16Q-32GTZRC. Jepp. Da bør også F4-3600C16D-16GTZRC funke (som er samme brikker, bare 2 istedenfor 4).
 14. Jeg er helt enig i at slik burde det være. Dog har jeg erfaringer som peker noe mer i retning av; SPD present and seems thrustworthy to us { set SPD/SMP values } otherwise { set safe values } ...altså at SPD/XMP ikke blir plukket opp. Har aldri opplevd det så lenge minnebrikkene finnes på QVL lista til hk'et. Godt mulig jeg har vært "uheldig" med hk/bois + cpu + ram versjoner - at det sjelden blir et "problem" når "alt" er nytt.
 15. Tja, f.eks predator finnes jo på QVL'en til hk'et. (riktignok 16-18-18 da)
×
×
 • Create New...