Gå til innhold

Meyer

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Meyer

  1.  

    Er Tek bare ute etter å lage faenskap hos båsde kjøpere og selgere av el sparkesykler?..

    nope de bare hjelper uvitende kunder å ikke sende barna sine av gårde på et ulovlig kjøretøy som hvis barnet skulle kjøre ned og skade et annet barn eller lignende så sparer de dem for eventuelt en millionerstatning i tillegg! dette slipper man om sparkesykkelen er lovlig ;)

    Når politiet og vegvesenet sier dette ikke er noe de bryr seg om så vil nok ikke topp fart på el sparkesykkel noe som ville blitt nevnt, med mindre det er 100 kmh sparkesykkelen. Når dette er sagt, så bør alle som brukes el sparkesyklene ha egen forsikring, man står økonomisk ansvarlig selv med lovelig sparkesykkel. Men her tror jeg vegvesenet bare kopierer sverige med 30 kmh grensa, da går de fleste sparkesykler innen lovens grenser.

  2.  

    Er Tek bare ute etter å lage faenskap hos båsde kjøpere og selgere av el sparkesykler?..

     

    Så du mener at en sparkesykkel som har toppfart på 100 km/t er å lage faenskap for oss forbrukere, kan jeg tørre å spørre deg hvor gammel du er?

    Kjører man 100 kmh på sparkesykkel så fortjener man det som kommer, men her er det snakk om at komplett og elkjøp som tek fikk til å ta ned salg av el sparkesykler kjørte 22 - 25 kmh... Det er vel bare stay classy som selger 100 kmh sparkesykkelen. Skjerp deg.

    • Liker 2
  3.  

    Kunne vært verre. De kunne ha endt opp med å faktisik kjøpe noe hos Power og dermed opplevd kundeservice på sitt absolutt verste.

     

    Handlet på power 1 gang, aldri igjen.

    De skulle ha fult navn, adresse, telefonnummer og email bare for å "sende kvitteringen på mail"...

    Jeg tror det går mer på hvordan ting må være satt opp i deres ERP system. Vi må vike fra rutiner på jobben hvis vi ikke kan gjøre noe på den riktige måten i ERP systemet. Det er lettere å gjøre i en bedrift med 20 ansatte enn sikkert over 10000.

  4. Jeg mener han går for langt når han prøver å korrigere et bilde som har blitt skjevt representert i media. Greit nok at dette er et problem for flere andre leverandører, men å frikjenne produsentene for problemer i verdikjeden er for enkelt. Produsentene er selv skyld i både antallet underleverandører involvert, og de uklare distribusjonskanalene de benytter seg av. Dette er en utilsiktet, men likevel lite overraskende bieffekt av et "race to the bottom" for å kutte kostnader. Man kan si at til slutt sitter ansvaret hos kundene som har presset på for å få ned prisene, men på et eller annet tidspunkt må en produsent stå for de valgene den tar. Og som kunde er alt som skjer før budbilsjåføren ringer på hos varemottaket mitt leverandørern sitt ansvar. Derfor henger det ikke på greip å kalle Supermicro uskyldig hvis det er tilfelle at produktene er tuklet med. Kanskje bare urimelig uthengt...

     

    Supermicro selger til en partner som er til å stole på, de selger til sin partner.. sin partner.. sin partner.. helt til noen ikke er til å stole på mer. Det er et problem man ser på blant annet skip som er "resirkulert" etter skipets levertid, som nå ligger på strender i ASIA som skrot fordi selvskapet som tok ansvar for resirkuleringen solgte det videre. Det er da ikke produsenten av skipet som har skylden i at det havnet som skrot i havet?

  5. Blir anbefalt av veldig mange å ikke kjøpe grafikkort som har blitt brukt til mining. De fleste selskapene har vel også sagt det at man mister garantien, om kortet har blitt brukt til mining.

     

    Det spørs helt på merke og hvor kortet er kjøpt. EVGA lar deg bruke hvilken firmware du vil. Hvis du kun overklokker kortet så mister du ikke garanti hos noen. Det er ingen selvskaper i Norge som nekter deg garanti hvis du har brukt kortet til mining.

  6. Lykke til med å regulere hva folk driver med i fritiden.

     

    Hvis de ansatte melder skatt av myntene de holder så er det lett å spore hvem som holder på med det på fritiden. Men hvis man ikke melder ifra så er det ingen måte å finne det ut på uten at noen kommer og ser på maskinen din. Men da er du jo kriminell for å feil melde skatt.. Lite dillemma det der, men Nordea har ingen rett på å nekte noen å drive med krypto valuta heller..
×
×
  • Opprett ny...