Jump to content

Martin ''Hype''

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. heil, vi missa helt ut på check in, er det ingen mulighet til å hente seg inn?
 2. Vi i Bitfix AC søker nå en sistemann til vår femmer, slik at vi kan klatre lenger opp i ligasystemet. Hva du får av oss: -4 sultne spillere med høye mål. -Jersey. -Bootcamp/LAN. Krav/Forventninger: -Er detikert. -Klar for å pracce en del. -Spiller aktivt. -Kan dra på Bootcamp/LAN. -Vi stiller ikke krav til alder, men hvor seriøst du tar det og hvor høye forventninger du har. Kontakt: Martin ''hyp3'' - https://steamcommunity.com/id/hypeeeeeeeeeeeee/ Legg gjerne en kommentar å si at du kommer fra gamer. Takk på forhånd^^ Se hele utlysningen på Gamer.no
 3. vi må enten spille 20:00 eller 21:30, siden stand in ikke kan spille 9 og vår egentlige spiller kommer 21:30.
 4. Nydelig at dere kan bytte! selvfølgelig kan vi vente noen minutter, bare det ikke blir alt for lenge. vi har jobb og skole som krever søvn:)
 5. Hei har dere mulighet til å spille kampen enten i kveld eller i morgen? vi har ikke mulighet over hodet på torsdag :/ jeg legger inn forslag om i kveld og hvis ikke så bare bytter jeg til i morgen:)
 6. folk jobber på mandag:/ så alternativene våre er enten 22:00 på torsdag eller så må vi vente til tirsdag/onsdag neste uke. hvilke av de dagene funker for dere?
 7. Hei, flere av oss har dessverre ikke mulighet som å spille på Torsdag av personlige grunner. Greit for dere om vi spiller på fredag? (lagt inn forslag)
×
×
 • Create New...