Jump to content

barnes12

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

About barnes12

 • Birthday 08/17/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Jeg anbefaler at du tar deg en tur til legen, slik at han ta en vurdering av tilstanden til utstyret ditt. Da får du en vurdering om dette er farlig eller ikke.
 2. Jo, jo en gang iblant er nok ikke skadelig. Jeg ville bare påpeke at at hyppig bruk av avføringsmidler kan ødelegge tarmen din. I ditt tilfelle så vil du jo skylle ut de naturlige tarmbakteriene dine, og det kan på lang sikt være uheldig. Jeg jobber innenfor helsevesenet, og jeg har sett hvor skadelig hyppig bruk av avføringsmidler kan være...
 3. Jeg har også «beste-kompiser», men jeg hadde ikke villet flyttet sammen med dem... Jeg syntes dette høres litt merkelig ut, og jeg tror nok at han ønsker noe mer enn et vanlig vennskap. Det kan være vanskelig å bryte et vennskap, men i noen situasjoner er det nødvendig. I dette tilfellet ville jeg ha settet en sluttstrek for vennskapet, siden han setter deg i en umulig i situasjon.
 4. Det er helt vanlig å ta helsesjekk hos fastlegen eller hos en privatpraktiserende lege. For fem år siden tok jeg en helsesjekk hos en privatpraktiserende lege. Jeg ble sjekket fra topp til tå med et ultralyd-apparat, og jeg kan huske at det egentlig ikke hva så veldig dyrt heller. Det skal sies at jeg dia type 1, slik at jeg tar helsen min på alvor. I tillegg så blir jeg regelmessig sjekket av fastlege og sykehus.
 5. Hmm, for en del av oss er sex uten forpliktelser bare en fordel. Da er det en forutsetning at du kan skille følelser fra sexen. Da kan du altså treffes for å ha sex, spise middag eller gjøre noe annet sammen. Jeg går da ut i fra at dere kan treffe andre, slik at dere ikke låses til hverandre som et kjærestepar. Jeg vet at dette er vanskelig, mange kan mene at det nesten er en umulighet. Det er selvsagt synd at du har opplevd utroskap, men du må huske på at det finnes mange menn der ute som klarer å være monogame.
 6. Du høres ut som drømme-dama for veldig mange menn du.
 7. Dæven. Hver sin lyst, sier nå jeg. Jeg vet at tarmskylling har vært en populær aktivitet blant folk, de siste årene. Instituttene som tilbyr dette, hevder jo selvsagt at dette sunt og bra for tarmsystemet. Men jeg vet at overdreven bruk av klyster og andre avføringsmidler, vil over lengre tid ødelegge den normale tarmfunksjonen. Jeg hadde nok tatt en vurdering på om dette er helt lurt, og tatt en vurdering på om jeg trenger hjelp til å slutte.
 8. Det der er ikke verdens undergang, og det finnes verre ting du kunne ha gjort. Jeg hadde bare latet som ingenting og gitt en god faen i det.
 9. barnes12

  Tenker mye på fortiden

  Det er viktig å ikke overtenke/ overtolke ting som har skjedd eller kan skje i fremtiden. Du kaster bare bort tiden på ting du ikke kan kontrollere. Du risikere bare å bli gal, når du går rundt å kverner på de samme tankene hele tiden. Du bør heller fokusere på å skaffe deg relasjoner til andre mennesker, og du må øve deg på å leve i nuet.
 10. Jeg ville ha tatt meg en tur til fastlegen, og han/hun vil vurdere hva som må gjøres. Jeg vet at det faktisk går an å trene opp elastisiteten til forhuden, men i værste fall så må du operere.
 11. Jaja, det er ikke så nøye. Folk oppfører seg ulikt når de havner opp i situasjoner som de ikke takler. Det er bare å drite i det, og komme seg videre i livet. Det er viktig at en ikke kaster bort tiden på å overtolke slike ting, ellers risikerer du blir bare å bli gal ut av det.
 12. Det er vanskelig med parforhold når en har mistet helt troen på seg selv, og troen på at en eventuelt partner vil like deg. Jeg ville ha begynt med å styrke «jeg-et», og ventet med parforhold til en har funnet tilbake troen på seg selv. Jeg vet at dette ikke er lett, men det er viktig å aldri gi opp. Lykke til.
 13. Hei Du skal ikke finne deg i å bli behandlet på denne måten. Han skal ikke behandle deg slik, etter mitt syn. Det er godt at du har din far og venner i nærheten, som du kan ta kontakt med når du trenger det. Jeg hadde nok vurdert et brudd, om han samboeren din ikke skjerper seg noen hakk.
 14. Hmmm. Jeg har en kollega på jobb som er helt lik deg. Jeg tror nok ikke tradisjonelle nett-dating sider er tilpasset personer med liten seksual-lyst. Jeg ville nok heller funnet meg en hobby, eller meldt meg på et kurs på fri-undervisningen for se om jeg kunne treffet noen der..
 15. Jeg jobber turnus, og jeg har en god del kveldsvakter i løpet av uken. Derfor har jeg vanligvis mye alenetid på formiddagen når fruen er på jobb, og ungene er på skolen. Nå i disse corona-tider er alt dette snudd på hodet, så jeg merker godt tapet av alenetid. Heldigvis har vi et ganske stort hus, slik at vi kan spre oss litt, og vi slipper å føle at vi trør opp på hverandre.
×
×
 • Create New...