Gå til innhold

Purehate

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Purehate

  1. Jeg starter rett på sak :)

     

    En sylinderformet tønne har diameter 80cm og høyde 110 cm.

    Jeg skulle finne volumet av denne og kom da fram til 3,14 x 40(i andre) x 110 = 522,9cm(i tredje)

     

    Oppgave B: Tønnen fylles med 450 liter olje. Olje har massetetthet på 800 kg/m(i tredje)

                          Hvor mange kilo veier tønnen?

     

    Setter stor pris på om noen kan ta tiden til å hjelpe meg med dette her! :)

  2. På ingen måte. Det kommer så vidt jeg har forstått an på hvilken motor som sitter i. Byttet fra M47 til N47 og M57 til N57 skjedde vel i 2009?

    Usikker, har ikke så god greie egentlig, skal sjekke hvilken motor jeg har i morgen, håper på det beste  Takk for at du nevnte registerkjede i hvertfall, ser ut som man kan få skifte registerkjede gratis(om det er nødvendig) siden det hadde vært så mye problemer med det. 

  3. BMW 3 serie E90 fra 2005-2008 om du finner en som ikke har alt for mange kilometer bak seg. Får ikke penere bil for de penga, og ta en tilstandsrapport for guds skyld..

     

    Når det kommer til forsikring så er det kanskje ikke det mest ideelle valget, men du kommer langt med ansvarsforsikring på en så ''billig'' bil :wee:

  4. Bmw 3 serie fra 2009-2012 er pene samtidig som du får mye for pengene, koster fra 120/130k og oppover. 3 serie 2012 modell og oppover er heller ikke å forakte og du klarer akkurat å få deg en i rimelig stand med ditt budsjett.

     

    Ellers er jo helt klart 5-serien fra 2011/12 og oppover helt råsexy, men det overstiger budsjettet ditt littegrann

    http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=70759745http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=70759745

    Se på skjønnheten, får du satt på noen felger som ikke skriker kebab så finner du ikke penere bil. De er forøvrig mye penere i virkeligheten en de blir fremstilt på disse bildene. Fy som det frister å selge 3 serien fra 2009 for å kjøpe denne.

  5. Kutt ut kjøtt, egg og melk, gå ned i fettprosent, øk i muskelmasse, så øker testosteronnivået ditt naturlig, og du får et langt mer voksent utseende.

    Takk for tipset, det å kutte ut kjøtt ser jeg ikke på som særlig aktuelt.. men om det må til så er det jo ikke umulig at jeg kan presse meg til å gjøre det. Fettprosent er noe som skal ned også, samtidig må jeg bare ta meg i nakken og trene litt oftere, jeg er rett og slett alt for ''tynn'', og til tross for det så har jeg egentlig ganske mye fett i forhold til muskler, det synes bare ikke når jeg har klær på meg men midjen blant annet er ikke helt alfa omega kan man si.

  6. Seint utviklet og/eller eventulle medisiner, f.eks antidepressiva  (bivirkning)

    Jeg er definitivt seint utviklet, mange tror jeg er rundt 18 år, maks 20..  selv om jeg begynner å nærme meg 25 så ser jeg veldig ung ut, har så vidt forandret meg siden jeg var 16-17. Det er ikke særlig gøy før man blir 40-50 å se yngre ut en man er for å si det mildt...

     

    Har prøvd antidepressiva(Tolvon, fikk det for søvn) men det var ikke noe for meg, har til tider brukt benzodiazepiner som valium, men det er snakk om et par ganger i måneden og veldig sjeldent i senere tid, utelukker allikevel ikke at det kan ha noe med saken å gjøre, ellers er det ingen medisiner inne i bildet, men det har hendt jeg før i tiden brukte diverse rusmidler(hovedsakelig weed og alkohol) som også sikkert kan ha hatt en innvirkning da. Hmm.. for et liv.

     

    Noe av det verste er at jeg var en av de ''største'' på ungdomskolen og VGS når det kom til høyde og kroppsbygning, når jeg treffer folk jeg gikk med på den tiden har omtrent alle enten tatt meg igjen eller vokst i fra meg, har sikkert fått stuntet veksten min også. Kjipt å være 180 høy.. Kan nevnes at jeg hadde UTROLIG dårlig kosthold i fra jeg var 16-17 til jeg var 20+

  7. Kviser er noe man får av mer testosteron, ikke mindre...

     

    Hmm, okei.. Det var egentlig med tanke den mulige hormonelle ubalansen jeg tenkte det kunne ha noen sammenheng med kvisene, har dog vært plaget med kviser i sikkert 10 år med noen perioder med mye utbrudd og noen perioder uten noe så det kan vell egentlig skyldes hva som helst.

  8.  

    har veldig mange av symptomene.
    Svært mange sykdommer har symptomer som trøtthet, lite energi, osv... Det gir ingen mening å telle opp symptomer for å stille en diagnose.

     

    Sier bare at det ikke er usannsynlig. Har begynt å slite litt med kviser igjen blant annet og jeg er i midten av tyveårene så det er jo lett å trekke konklusjoner, uten at det nødvendigvis tilsier at det skyldes det så klart, men det er greit å vite hva det kan skyldes uansett.

    Driver ikke å skal selv-diagnosere, og det er jo derfor jeg har planer om å dra en lege inn i bildet, men på egenhånd er det å telle symptomer i mellomtiden noe av det eneste jeg faktisk kan gjøre :) 

  9. En ting er ihvertfall bra, og det er at du tenker på og få sjekket det hos legen og ikke løper ut og kjøper et "vidundermiddel" som skal gjøre deg til mann igjen..det er risikabelt.

    Såvidt så jeg forstår er det flere tegn på nedsatt testosteronnivå, lite energi, trøtthet, søvnløshet, økt irritabilitet, nedsatt konsentrasjon, depresjon og lite «drive»

    Har du flere av disse symptomene kan jeg ikke se problemet med og rådføre deg med legen, så kan du ta det derfra.

    Ja, sånne ting er jeg veldig kritisk til, er generelt skeptisk til alt man kan putte i kroppen- Hvis det har dokumentert effekt og er trygt så hadde man hørt det fra troverdige kilder og ikke en liksom-artikkel på VG.

     

    Alle tegnene du nevner er ting jeg sliter med i større eller mindre grad, og meste parten av de har jeg hatt over lengre tid så jeg vil nok ta kontakt med legen for å finne ut av dette, er bare redd jeg er litt i det yngste laget for å begynne med slik behandling om det viser seg å være det som er problemet.

     

    @Løgn

    Jeg kommer nok til å sjekke det i nærmeste framtid! :) Noen grunn til at du anbefaler å sjekke blodtrykket samtidig? Håper det er i orden :/

  10. Noen i 20-årene som har fått testosteron behandling her og vil dele erfaringer?

     

    Jeg har litt for mange av symptomene på lavt testosteron nivå så jeg vurderer nesten å spørre legen min om å sjekke nivået, men jeg vet ikke helt om jeg skal gjøre det.

    Er det noen farer forbundet med å begynne på dette når du er så ung? Jeg vil jo ikke miste muligheten for å få barn og alt sånn(for å sette det på spissen).

  11. Gym har vi ikke noe bruk for på skolen og bør fjernes umiddelbart, i det minste bør det være frivillig

    Sleit selv med gym, men det betyr ikke at jeg ble feit da jeg var aktiv på fritiden

    Jeg kunne ikke vært mer enig.

    Sliter med gym på skolen, men jeg kan godt ta meg en tur til fjells på flere timer eller trene på likt nivå som alle andre, men å springe rundt i en gymsal med 50 andre stykker som svetter på hverandre blir jeg uvel av. Jeg blir flau uansett hva jeg gjør. Jeg ser helt normal ut også så det er ikke at jeg er feit eller noe sånn som er problemet her heller.

  12. Du må jo snakke med dem før eller senere. Men først kan du kanskje snakke med fastlege/terapeut for en uttalelse.

     

     

    § 3-23. Fritak frå vurdering med karakter i den praktiske delen av faget kroppsøving i vidaregåande opplæring

    Elevar i vidaregåande opplæring som ikkje kan følgje den ordinære opplæringa i den praktiske delen av kompetansemåla i kroppsøvingsfaget, skal få tilrettelagd opplæring så langt dette er mogleg for eleven. Elevar skal få fritak frå vurdering med karakter i den praktiske delen av faget når den tilrettelagde opplæringa eleven får ikkje kan vurderast med karakter. Det blir ikkje gitt fritak frå vurdering med karakter i den teoretiske delen av faget.

    Merknad til § 3-23 Fritak frå vurdering med karakter i den praktiske delen av faget kroppsøving i vidaregåande opplæring

    Bestemmelsen viderefører tidligere § 4-12 og regulerer fritak fra vurdering med karakter i den praktiske delen i faget kroppsøving i videregående opplæring. For elever i videregående opplæring er grunnlaget for vurdering i kroppsøving de samlede kompetansemålene som følger av læreplanen i kroppsøving, jf. § 3-3. Første punktum understreker at elever som ikke kan følge den ordinære opplæringen i den praktiske delen av kroppsøving, skal få tilrettelagt opplæring så langt dette er mulig. Tilretteleggingen av den praktiske delen av kroppsøving innebærer at eleven fortsatt skal ha vurdering med karakter, og at det er de samlede kompetansemålene i læreplanen for faget som er grunnlaget for vurdering. Dette er tilpasset opplæring, og gir ikke adgang til å trekke elevens forutsetninger inn i vurderingsgrunnlaget. I annet punktum er det fastsatt at dersom elever som har en tilrettelegging av den praktiske delen av kroppsøvingsfaget etter første punktum, ikke kan få vurdering med karakter, så kan eleven få fritak fra vurdering med karakter i den praktiske delen. De elevene som fritas fra vurdering med karakter i kroppsøving etter bestemmelsen her, skal fortsatt delta i opplæringen i den praktiske delen i kroppsøving. Det vises til § 1-12, som regulerer fritak fra opplæring i den praktiske delen av kroppsøvingsfaget for elever i videregående opplæring. Det er i tredje punktum understreket at det ikke gis fritak fra vurdering med karakter i den teoretiske delen av kroppsøvingsfaget. Eleven som er fritatt fra vurdering med karakter i den praktiske delen av kroppsøving, skal ha vurdering med karakter i den teoretiske delen av kroppsøving.

    Det gis ikke fritak fra vurdering med karakter i den praktiske delen av kroppsøvingsfaget i grunnskolen. I grunnskolens skal elevenes forutsetninger trekkes inn i grunnlaget for vurdering.

     

    Altså må du få på det rene at du ikke kan følge den vanlige undervisningen. I og med at du har fått innvilget spesialbehandling allerede, og at dette kun ble trukket tilbake grunnet manglende oppslutning, burde det ikke være noen stor utfordring å få dem til å gå med på det. De vil nok ikke at du skal stryke.

     

    http://www.udir.no/Regelverk/Finn-regelverk-for-opplaring/Finn-regelverk-etter-tema/Vurdering/Udir-1-2010-Individuell-vurdering/IVFritak-fra-vurdering/?read=1

    De er ikke villige til å gå med på noen ting, men jeg var i snakk med en annen skole som sa jeg kunne ''slutte'' i gymmen og heller ta det som privatist, da ble jeg ferdig med det på en dag. 

     

    Det som er litt synd om jeg får fritak eller hva det kalles, er jo at jeg da ikke er fulltidselev lengre, og stipendet blir deretter, kanskje jeg må tilbakebetale også? Ikke et lett valg, men jeg betaler heller noen kroner for å slippe de gymtimene altså.

     

    Men det du har sitert, vil det si at jeg har krav på å kun ta det teoretiske da jeg har problemer med å møte opp i gymsalen, eller hvordan tolker du det?

  13. Hvis ikke reglene har endret seg mye siden jeg gikk på videregående, er det mulig du kan få fritak for vurdering i gym basert på det du sliter med. Da må du ta en teoretisk eksamen i stedet.

    Hadde vært supert om dette var mulig, men høres ikke sånn ut på ledelsen her, så vet ikke hvor jeg skulle henvendt meg for å få et klart svar på dette. Har du peiling? :) 

  14. Hei. Velger å poste denne her også, har postet under utdanning men jeg føler den passer like godt her.

     

     

     

     

    Jeg har store problemer i forhold til angst som er knyttet opp mot gymtimene på skolen. Har derfor ikke deltatt i den ordinære undervisningen men har møtt opp og bare stått der som et spørsmålstegn, det har føltes helt forferdelig. Jeg har tatt noen av tingene man får karakter i litt utenom.

    Etterhvert fikk jeg tilbud om å bli med i en liten gruppe som skulle ha gym, med andre som hadde angst og lignende. Signerte den bindende avtalen og møtte opp til avtalt tid hver gang. Etter nesten 3 mnd var det kun jeg som hadde møtt opp og ledelsen har derfor valgt å legge ned gruppen. Da fikk jeg beskjed om at jeg måtte møte opp i de normale gymtimene med rundt 50 andre personer resten av året.

     

     

    Kan de gjøre dette? Det er jo helt utrolig flaut for meg å måtte møte opp i gymtimene når det bare er noen mnd igjen og jeg ''aldri'' har vært der før! Jeg har jo skrevet under på en bindene kontrakt om at jeg skulle være med i den lille gruppen(som kun bestod av meg pga dårlig oppmøte). Nå har jeg mistet motivasjonen for alt som heter skole om jeg blir nødt til å få stryk i gym pga dette! 

     

    I avtalen jeg har signert står det følgende;

     

    ''Tilbud om tilpasset opplæring i kroppsøing.

     

    ******* VGS vil opprette en liten gruppe som får ha kroppsøvingsundervisning på tirsdager i 5 time. Vi skal følge kompetansemålene i faget. Lærer vil være **** *********. 

     

    Du gis tilbud om å delta i denne undervisningen på følgende vilkår:

    -Obligatorisk oppmøte hver tirsdag

    - Må stille med gymklær

    - Noe egentrening utenom timen pga at faget er et 2 timers fag.

    - Innlevering av treningslogg

     

    Dersom du takker ja til tilbudet er dette en forpliktende avtale. Oppstart vil være tirsdag 7 januar 2016. kl 11.45-12.40 ''

     

     

     

    HJELP! :( Er villig til å gjøre hva som helst for å slippe.

    • 0
×
×
  • Opprett ny...