Gå til innhold

anonym jente

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonym jente

  1. Hei. 

    Jeg sliter med å kjenne glede i hverdagen. Jeg er i full jobb, har nettopp blitt singel. Fungerer dårlig i forhold fordi jeg ikke har motivasjon til å gjøre noe. Jeg har det så bra i nyforelsket fasen da jeg er full i endorfiner, men når forelskelses fasen går over og jeg blir meg selv igjen, blir jeg apatisk og tiltaksløs. Syns det er vanskelig å få venner i en alder av 26 da du har få nære venner og går i full jobb. når jeg er alene sliter jeg med en indre uro. Jeg klarer ikke å slappe av, men ønsker heller ikke å gjøre noe. Dagene går, men du sitter igjen med dårlig samvittighet på slutten av dagen fordi man ikke har gjort noe. 

    Man leser på nettet at man må få seg en hobby, trene, gå en tur, bare det å rydde i skapet, man vet alle disse tingene. Men hvorfor er det så vanskelig å begynne eller gjennomføre. 

    Er ikke så flink å prate med folk heller og treffe nye. Er noe introvert. Vertfall når jeg treffer folk edru. Liker ikke å gå på date eller snakke med folk da jeg føler meg så naken og eksponert. Liker de meg? syns de jeg er rar, jeg er litt rar, men kan jo være en sjarm med det også. 

     

    No sitter jeg alene i leiligheten som jeg fikk for 2 med siden alene og ikke vet hva jeg skal gjøre videre. Hvordan jobbe med seg selv og møte disse utfordringene. Noen som har det slik? tenker det er så meningsløst hvis det er slik det skal være resten av livet.. 

  2. Var på julebord i helgen og møtte i ettertid en bekjent på byen som ble med meg hjem.. har i ettertid fått blemmer nedentil. Har lest mye på nettet og funnet ut at det kanskje kan være herpes? Har også hørt at mange blir veldig syk når det først får det. Noen som har noen erfaringer ?

  3. Føler det samme egentlig bare med menn. Ofte vist jeg går ut og reiser hjem alene så føler jeg at kvelden var mislykket. Og kan ofte velge gutter over venninner. Tror jeg er ganske redd for å ende opp alene. Har da vert i 2 forhold de siste 5 årene. Men det går litt i baner. Tror en bare må bli litt vandt til å være alene og ha det bra med seg selv så kommer det andre etter hvert.

  4. Dere burde kjøpe angrepille vist hun ikke går på p - pillen. Det er alltid sjanse for at hun blir gravid og det kan være vanskelig å ta abort når hun først blir gravid. No vet jeg ikke hvor gammel dere er, men har tatt angrepille selv bare for å være på den sikre siden. Hun virker litt care om hun blir gravid eller ikke så for din del ville jeg kjøpt en før det er for sent. 

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...