Gå til innhold

Antonym

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 127 profilvisninger

Antonym sine prestasjoner

141

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Jeg lurte på om det var noen gode ølutsalg utenom vinmonopolet med bra utvalg av spesialøl? Jeg liker litt sære typer øl, typ dessertøl/surøl med smak av sitrus, tropiske frukter, bær. Jeg liker å prøve mye nytt og spennende. Jeg er fan av bryggerier typ Funky fluid og Vault City som liker å eksperimentere med kombinasjoner. Tips tas imot med takk.
  2. Hei, Nå har jeg litt OCD og oppheng, så er en litt sånn som leter etter feil, men oppdaget en liten åpning øverst mellom glasspanelet og siden av kabinettet. Dette er kun på noen millimeter. Jeg snudde glasspanelet andre vei, men da var mer av undersiden eksponert, så slik jeg har det nå må være riktig. Ellers er jeg veldig fornøyd med det da. Kabinettet jeg har er Chieftec Scorpion ii gaming. Noen andre som har erfaringer her? Løsningen min ble nå å slå av Led-lysene inne i kabinettet😅
  3. Jeg kjøpte nettopp en gaming pc selv fra Greencom. Selv om specs osv. er bra er dette et veldig nytt firma og ikke så rutinerte som de store leverandørene. Jeg måtte i frustrasjon lete etter en haug med drivere til hovedkortet da jeg oppdaget at halvparten av portene ikke fungere da jeg fikk pc-en. Alt skulle visstnok være i orden og gjennomtesta før levering, men den gang ei. Kundeservice var så som så, så endte opp med at jeg måtte finne ut av alt selv. Du sparer mye tid, frustrasjon og mulige problemer om du velger fra et annet firma.
  4. Godt mulig du har rett. Nå kjenner jeg at jeg begynner å bevege med utover mitt kompetansefelt her. Jeg fikk lastet ned en SATA driver fra Intel og den gjenkjente SSD-en og ble godtatt som driver. Da har jeg faktisk ingen ukjente drivere igjen. Takk for alle innspillene her! 🥳
  5. Den fant ikke noe, men nå hadde jeg et gjennombrudd her. Fremfor å laste ned hele den overordnede pakken med alt av drivere (som ikke fungerte) valgte jeg kun chipset og da skjedde det noe.. Jeg fikk installert! Nå har jeg kun en RAID-kontroller. Jeg forstår at den er koblet til SSD-disken? En ukjent enhet jeg ikke har peiling på hva er og den A6150 er den trådløse nettadapteren min, så der må jeg nok inn på deres hjemmeside for å finne passende driver. Men finner ikke noen driver kalt RAID på ASUS hjemmesiden. Har denne driveren et annet navn?
  6. Jeg har forsøkt "kjør som administrator" uten hell om det er det du tenker.
  7. Hei, Jeg kjøpte en ferdigbygd pc for en uke siden. Da jeg skulle koble til tastatur, skjerm osv. oppdaget jeg at en del av portene ikke fungerte. Jeg gikk inn i enhetsbehandling og oppdaget at disse manglet drivere. Samtlige står med "error kode 28" og "further installation required." Jeg forsøkte å google meg frem til hva jeg skulle gjøre og fant til slutt ut at jeg måtte laste ned driverne fra hovedkortet mitt: TUF GAMING B660M-PLUS WIFI D4. Jeg gikk inn på hjemmesiden og forsøkte å laste ned driverne under "Chipset" her: https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-b660m-plus-wifi-d4/helpdesk_download/?model2Name=TUF-GAMING-B660M-PLUS-WIFI-D4 Problemet er at når jeg laster ned pakken, pakker ut og forsøker å installere kommer det opp et svart Dos-vindu et halvt sekund før hele installasjonen lukker seg. Jeg er altså like langt med halvparten av portene på pc-en min som ikke fungerer. Håper det er noen smarte IT-folk her som kunne hjulpet meg da dette er veldig frustrerende. Jeg trodde først jeg hadde defekte kabler, men vet nå at det er et driverproblem. Dette er en veldig frustrerende start. Jeg har vært i kontakt med leverandøren i håp om å få noe rabatt da alt skulle være "testet og i orden før levering". På forhånd takk for hjelp.
  8. Hei, Jeg vurderer å gå til innkjøp av ny pc da min gamle synger på siste verset. Spørsmålet er hvilken jeg burde gå for? Jeg føler at jeg ikke henger med lenger. Er det fortsatt komplett som gjelder, eller bør jeg sjekke utvalg på Elkjøp, Power osv.? Noen som kan anbefale noen bra pc-er i denne prisklassen? Jeg ønsker en stabilt høy ytelse og en pc som er i stand til å kjøre de nyeste spillene greit. På forhånd takk for hjelp.
  9. Se fra 4:30 - 7:50 for å se hvordan noen ukrainske soldater lever i disse skyttergravene. Utrolig imponerende ar de har klart å lage sin egen lille "hytte" der nede med nett, oppbevaringsplass for mat og klær, senger og mer til. Jeg går ut fra at dette ikke er ved frontlinjen ved Bakhmut da de neppe har tid til et slikt arbeid der. Poenget er at jeg stadig blir overrasket over ukrainernes kreativitet og oppfinnsomhet. I begynnelsen av krigen var det en som lagde hjemmelagde molotov cocktails, og spikergranater i gata. Jeg har hørt de har kommet seg inn på russisk radio for å få de til å avfyre missiler på seg selv i tillegg til å bruke teknologi fra russiske droner til å lage egne våpen. En må bare bli imponert. Ukrainere viser gang på gang hvor ressurssterke de er i en desperat situasjon. De viser at de har vært ute i en vinternatt før, viser sin krigserfaring igjen og igjen og bekrefter at de er et ekstremt hardt folkeslag som aldri gir opp. Med andre ord et folk det er en dårlig ide og forsøke å invadere.
  10. Ikke så rart at russerne sliter på slagmarken når.. Gode nyheter for Ukraina!
  11. På tross av stor befolkning og stort areal har begge landene store problemer, som ikke gjør at de automatisk blir uovervinnelige når de slår seg sammen. Verken noen av landene har noe særlig til venner utenom hverandre. De begge har en negativ befolkningsutvikling. Russland grunnet krig, konflikt og økonomi. Kina grunnet økonomi og lang historie med ettbarnspolitikk. Den gjengse russer, eller kineser lever ett særlig fett liv og har ikke råd til å sette masse barn til verden. Det sier seg også selv at to diktatorer med egne interesser og store ego tenker på seg selv først. Kina ønsker seg ikke et stort sterkt Russland og Russland ønsker seg ikke et stort og sterkt uavhengig Kina. Som flere her har påpekt er de frenemies. De er gjensidig avhengig av hverandre i 2023, men at de er så voldsomt glad i hverandre er et spill for galleriet.
  12. Til syvende og sist tenker Kina på Kina. De driter langt i fred for fredens skyld. Men så lenge krigen er ugunstig for Kinas økonomi ønsker de fred. De ønsker naturlig nok fred med Russland da de har lang landegrense med dem, og handlet med dem i alle år.
  13. Om Xi virkelig var ute etter fred i Ukraina hadde han ringt Zelenskij og avtalt besøk i Kiev for å få det ukrainske perspektivet også. Da hadde han også blitt oppfattet som mer nøytral i verdens øyne. Det at Putin er en "nær og kjær venn", "samarbeid uten grenser" osv. virker ikke veldig betryggende. Jeg kjenner at jeg ikke har helt tiltro til en autoritær diktator i rollen som fredsmegler.
×
×
  • Opprett ny...