Gå til innhold

maja10

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maja10

  1. La oss si at du fikser kortet selv hos den bedriften til 2000,-

    Så skjer det allikevel noe som ødelegger din i9 cpu eller noe annet du putter i dette hovedkortet som f.eks RTX2080Ti grafikkkort til 12000.

    Enda mere penger tapt og du har ingen å rette reklamasjon/erstatnings kostnadene til.

     

    Kjøp nytt hovedkort.

    Hehe ja, det er faktisk en pc setup til 60 så å investere 6 til i et nytt hk er nok en fornuftig tanke iht. garanti. Takk for god feedback ;)

  2. Takk for tipset, jeg kontaktet de å fikk pris på jobben. Det kom på mellom 1500-2000,- Dette er for meg ikke interessant.

    Finnes sikkert noen, men har ikke hørt om noen som påtar seg slikt arbeid i norge. BGA lodding er liksom et steg over vanlig smd lodding når det kommer til kompleksitet og det krever en del ekstra utstyr og kompetanse som de fleste ikke har. 

    Eneste jeg kommer på i farten er Louis Rossmann og Eli Tech på youtube. Rossmann jobber stortsett kun med apple produkter men Eli Tech ser ut til å jobbe med litt av hvert innen pc komponenter. Ser for meg at kostnaden blir større en å kjøpe nytt uansett.

     

     

    Edit: Fant en bedrift som påstår de utfører BGA lodding

  3. Har en LGA1151 i9 prosessor så det er derfor jeg henvender meg her. Ønsker ikke å risikere at den også tar kvelden. Jeg trenger noen med rett kompetanse for å gjøre dette, selv ville jeg sikkert kortsluttet både kort og prosessor ... hehe. Jeg vet jo at, om en jordingspin står i kontakt utenfor jordingsplassen når det tilsluttes strøm går det galt. Jeg kjøpte en circuit tester sammen med CPU base socketen til HK, se linker til artiklene jeg har.

     

    Circuit tester


     

    CPU Base Socket


     

    Hovedkort


×
×
  • Opprett ny...