Gå til innhold

Walkyrje

Medlemmer
  • Innlegg

    664
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Walkyrje

  1. Peteguy skrev:

    Har ikke ikke meg ikke gjennom storyen ennå. Men kan allerede si at dette blir en 10/10 for en gammel fanboy som meg. Sitter og gliser og nynner med når jeg spiller. Nostalgi og eufori! Spent på end game concent og håper chadley har noen vanskelig bosser til meg. Skjønner det ikke treffer nykommere like godt.

    For min del er er dette og Elden Ring det beste PS5 har å by på.

    For min del er er dette og Elden Ring det beste PS5 har å by på. Kan ikke si meg annet hen enig.
    • Liker 1
  2. Arodem skrev:
    Walkyrje skrev (1 time siden):

    Gleder meg til og spille det uansett. Får håpe på litt patching etterhvert.

    Forundrer meg at ikke gamer.no har kommet med en anmeldelse av FF Rebirth ennå. Har dere mista ps5,en.

    Rebirth-anmeldelsen kommer veldig snart. Forhåpentligvis i kveld eller i morgen. Vi fikk ikke tilgang til spillet før på slippdagen, og jeg har sjonglert anmeldelsen med alt av annen jobb, så er litt bakpå. Det var også et gedigent spill - så rulleteksten etter 72 timer. 

    Supert. Takket for info. Er selv på kapittel 10 nå. Og er enig er et stort spill. 😀
  3. Shaddiz skrev:

    Eg starta å spele WoW i vanilla ( trur eg starta på slutten av 2005 ) med ein Human Warlock .. denne spelte eg opp, or fekk raida alt utanom Naxxramas, som blei for hard for guilden eg var i.

    Fortsatte gjennom Burning Crusade, kor eg starta min første alt, ein Nightelf Druid. På slutten av Burning Crusade overtok druiden som maincharacter, og har spelt denne sia då.

    Har ikkje vært konstant på, men har tatt ein god del pauser frå spelet. Har spelt alle utvidinga .. men har ikkje raida i alle.

    No, når eg har passert 50, blir det litt for mykje for meg alt dette som skjer, dailies og meir. Greier ikkje å følge med på alt, og det blir egentlig veldig kjedelig etter ei stund.

    Har spelt eindel classic, men det er veldig mykje av og på.

    Jeg er selv over 50 og har spilt wow helt frem til denne dragonflight greia kom, da var det nok. Noe så kjedelige greier.
  4. kodama skrev:
    Zepticon skrev (1 time siden):

    Fremdeles bedre på alle måter enn mye av søppelet som pumpes ut i dag :D

    Mener du spesifikt i dag eller nylig? Fordi 2023 var et av de beste spillårene noensinne, hvis man ser på antall top-rated spill som kom ut. 2024 er fortsatt i Q1 så det er for tidlig å si.

    !987 var det beste spillåret. Da kom the last ninja ut på c64. :)
  5. Tåka skrev:

    Enshrouded er et spill som er like bra som dette er på 3 gjennomspilling og blir aldrig lei!

    Har ikke prøvd spillet Banishers: Ghosts of New Eden men er trolig et kjøp.

    God Of War er bare søpla i forhold til Enshrouded.

    Har ikke prøvd spillet Banishers: Ghosts of New Eden. Hvordan kan du da fortelle at Enshrouded er like bra som Banisher GoN Og God of War er noe av det beste som er laget.
    • Liker 1
  6. Fleskelars skrev:
    Walkyrje skrev:

    Spiller dette selv på playstation 5.

    Så om noen har lyst og teame opp en dag med en sur gammel gubbe i 50 årene så er det bare og legge meg til. Samme nick som her :)

    Derfor jeg spiller mye alene nå , blitt en sur gammal gubbe selv - klarer ikke henge med reaksjonene til kidsa alikevel .
    Nei ikke bare reaksjonen. Men denne hylinga også. :) Tror foreldra mine skal prise seg lykkelig når jeg satt der med en Vic 20 og internet var noe fjernt noe.
  7. Guybrush 3pwood skrev:

    Koser meg med betaen. Men hvor lengen gleder varer vet jeg ikke. Spillet kan bli bra på sikt. kan vi bare få gå på land og bruke våpen osv, kanskje det kommer på sikt.
    Husk Destiny hvordan det var i begynnelsen, var veldig lite å gjøre.

    Dette var spillet jeg aldri skulle ha eller kjøpe, men det kan endre seg. Hvorfor skal man klage på prisen på "live service" spill uten å ha brukt skrekk-eksempelet Destiny II, eller ESO for den saks skyld. Man MÅ faktisk betale for alle DLC for å holde tritt. Diablo IV er vel et live service spill, kostet full pris det også. Men å kalle S&B for et AAAA blir for flaut.

    Helt enig. Spiller selv Betaen på ps5. Synes ikke spillet var så ille. Men som deg savner og gå i land og farme matrialer, samt bruke våpen. Savner også og kunne være flere venner på en båt. Men ellers så koser jeg meg.
  8. Gringorilla skrev:
    Walkyrje skrev (15 minutter siden):

    Stellar Blade, Dragon Dogma 2 og Rise of the Ronin er vel det eneste som frister meg.

    Hehe, så forskjellig kan man være. Det var faktisk de 3 spillene jeg ble MINST fristet av.

    For min del var det Helldivers 2 (Enern var fantastisk), Death Stranding 2 og det der nye Kojima-spillet som frister mest.

    Ja kan jo ikke være enig i alt heller :) Helldivers 2 kan jo være bra. Men jeg har blitt så gammel at det er ingen som vil spille med meg online. Og dem jeg spilte med har gått over til xbox :P
  9. Boss-Znakemaster skrev:

    For all del fiks pc versjonen. Prøvde det på lansering og prøvde midt i desember. Plutselig så har jeg 80-100fps. Ellers så vil ikke dlss ellers grafikken fungere riktig å da har jeg plutselig 45fps. Holder meg til Gran Turismo 7 eller The Crew Motorfest før jeg vet at det funker. Er foresten klar over at Motorfest ikke er ett sim spill :D

    Kunne egentlig tenkt meg og spilt the crew motorfest. Men vet ikke om det er min greie. Gt7 liker jeg. Nye forza ga jeg 30 min på pc så var det borte.
  10. Tåka skrev:
    Walkyrje skrev:
    Jeg liker spillet så godt at jeg så begge avatar filmene på nytt for 3 gang her om dagen. Enig med anmelder ang ai på noen av fiender. Og basene er et mareritt av og til. Feiler man må man gjøre hele greia på nytt.
    Driver du med en større base så starter det der du døde så da starter man ikke på nytt med alt heldigvis!
    Takker for info. Har ikke fått spilt så mye grunnet frue, unger og denne Jula :) Så er bare lvl 6. Men skal få spilt litt igjen snart.
×
×
  • Opprett ny...