Gå til innhold

magio

Medlemmer
  • Innlegg

    1 776
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magio

  1. MAX burde forbys i sivil luftfart til evig tid, ene og alene for å statuere et eksempel for hvor lite aksjonærene sine hensyn skal telle når en godkjenner nye maskiner. Økonomiske hensyn har nå drept flere hundre mennesker og påvirket og til dels ødelagt livene til flere tusen.

     

    Det eneste du ville oppnådd med det er dårligere sikkerhet. Selskapene er i dag tvunget til å tenke på sikkerhet i høyeste grad, ellers vil konkurrentene ta alle ordre. Om det bare er 1 aktør på markedet, hva ville skjedd da? Hvor ville investeringslysten i ny teknologi tatt veien?

    • Liker 1
  2. Det blir som mange forventet en ny DNB Mastercard Power kampanje mot jul, fra torsdag 7. des til lørdag 9.des.

    Nordens elektrogigant!
    Tilbudet gjelder i alle butikker i Norge, også i den norske nettbutikken.
    Unntak / begrensinger fra tilbudet:
    - Varer som allerede er i bestilling
    - Maks 1 Apple produkt per kunde
    - Apple og Samsung mobiler kan kun kjøpes med nytegning eller videreføring av abonnement fra Telia, Ice.net (2GB og oppover) eller Telenor- Telia og ice.net krever 12 mnd avtaletid.
    - Kjøp av gavekort

     

    Sikkert muligheter for å gjøre noen gode tv kjøp da :) 

    • Liker 2
  3.  

     

    Skjønner ingenting.

     

    Skal handle linser på lensway.no. Når jeg går gjennom prisjakt for disse linsene: AVAIRA VITALITY så kommer de opp på lensway til 218,-. Når jeg går inn på lensway sin side er det 262,-!?

     

    Skal handle gjennom santander så må gå gjennom lensway til 262,-...

     

    Får dere det samme?

    Går jeg via Prisjakt får jeg de til 218 kr. Går du rett inn på siden (eller bruker AdBlock) får du ikke den prisen.
    Ja Skjønner ikke, er på telefon

     

    Jeg ville heller gått via linserpånett.no, ser du kan få de for 175,- da

     

    http://www.linserpånett.no/avaira-vitality/

  4.  

     

    Før og etter siste firmware oppdatering så har jeg opplevd prob med fingeravtrykk leser. Vekker opp skjermen med å trykke på powerknappen og så får jeg bare beskjed om at  "Maskinvare for fingeravtrykksensor er ikke tilgjengelig" (eller noe lignende, kom ikke opp nå).

     

    Ikke hjulpet med full shutdown og reboot. Ikke prøvd å resette telefonene enda, prøver å unngå det. ;)

     

    Noen vært borti dette og/eller har tips?

     

    Fant du ut av dette? Jeg har det samme på min mobil. Skjedde rundt samme tid som med din men jeg har ikke fått gjort noe med det før nå. Det å resette telefonen virker tilsynelatende ikke da jeg nettopp har gjort det uten hell. 

     

     

    Ikke fått sett noe på det enda, ikke noe klart svar. Men noen sier factory reset og repair. Blir nok ikke før om 1-2 måned da jeg nå ikke får tid til å tukle så mye med den.

     

     

    Søkte rundt på nett uten å finne noen klar hjemmefix så spurte Sony på FB som sa jeg skulle levere inn til service da det helt sikkert er en hardware feil. Den ble dermed sendt inn i dag så får se hva det ender med. 

  5. Før og etter siste firmware oppdatering så har jeg opplevd prob med fingeravtrykk leser. Vekker opp skjermen med å trykke på powerknappen og så får jeg bare beskjed om at  "Maskinvare for fingeravtrykksensor er ikke tilgjengelig" (eller noe lignende, kom ikke opp nå).

     

    Ikke hjulpet med full shutdown og reboot. Ikke prøvd å resette telefonene enda, prøver å unngå det. ;)

     

    Noen vært borti dette og/eller har tips?

     

    Fant du ut av dette? Jeg har det samme på min mobil. Skjedde rundt samme tid som med din men jeg har ikke fått gjort noe med det før nå. Det å resette telefonen virker tilsynelatende ikke da jeg nettopp har gjort det uten hell. 

  6. Bruk av bonus fremkommer på faktura. 

    XX.XX.2016 KOMPLETT.NO, Ostre Kullerod 4 Sandefjord 1 000,00
    XX.XX.2016 Uttak bonus -860,00

     

    Høres ut som om det kan stemme at det vil stå et minusbeløp inne på transaksjonen. 

    Andre transaksjoner som genererer bonus har et positivt bonus beløp. 

  7.  

    Med Shell MasterCard får du 1% Trumf på alle kjøp, noe som gir 13.89 poeng pr krone.

    Dette kortet er gratis, så det er en mye bedre deal. 

     

    ikke pr brukte krone... 

     

    Mente selvfølgelig pr krone du har på trumf kontoen. 

     

     

    Med Shell MasterCard får du 1% Trumf på alle kjøp, noe som gir 13.89 poeng pr krone.

    Dette kortet er gratis, så det er en mye bedre deal. 

     

    Vurderer å gå for et slikt kort, bør jeg gå for Shell MasterCard? Eller finnes det andre med bedre fordeler?

     

     

    Takk! :-)

     

     

    Det er det jeg bruker som mitt daglige kort. Trumf Visa er også greit om du handler mye på norgesgruppen sine butikker hvor du får 2% trumf, mens du får 0.5% på alt annet. Du kan også få 2% med vanlig trumf kort i kombinasjon med Shell Mastercard. 

    Om du ønsker så finnes det flere andre kort med forskjellige fordeler. Sjekk ut Komplettbank, yabank, yxvisa ol. for å se de forskjellige kortene sine fordeler, alle kortene er gratis. 

  8. Kan jo komme med en liten erfaring fra kundeservice hos Microsoft Surface! 

     

    Jeg har nå opplevd at pennen til min SP3 har begynt å tulle seg ved at den ikke blir registrert av skjermen et par ganger om dagen i det siste. Stort sett har det fungert å skru opp toppen av pennen så har den fungert igjen, men så har jeg nå også byttet batteri og problemet fortsatte. 

    Det har skjedd meg en gang til for rundt et halvår siden, da snakket jeg med dem på chat og et par dager senere var ny penn kommet i posten.

    Jeg prøvde det samme i går, på langfredag(!), da var chatten stengt men jeg la igjen nummeret for å bli oppringt. Jaggu meg så ringte dem ikke opp igjen før minuttet var omme og jeg snakket med en utlending som skrev ned nummeret mitt så jeg skulle bli ringt opp av en nordmann. 5-10 minutter senere ringer det en hyggelig kar, jeg sier kjapt at jeg sliter med at pennen slutter å fungere. Ingen problem, sender ny i posten ASAP!

    • Liker 2
  9. De sier så, men det står ikke i velkomsteposten jeg fikk. Og har som nevnt ikke fått noen faktura enda.

     

    Her står det at man finner det på min side, men der har jeg ikke funnet noe dessverre.

     

    Slet med det samme. Men det står heldigvis i hjørnet på en epost jeg har fått ifra dem så jeg søker alltid etter den eposten når jeg trenger det.

  10.  

     

    Var i en expert butikk under en annen runde med samme tilbudet. Var en vare som kostet 499 hos elkjøp rett ved siden, men kostet nå  699 hos dem. Kunne velge mellom 20% på 699 eller prismatch med elkjøp og betale 499 men ikke med DNB rabatten. Godtok det siste, gikk i kassen, sa navnet mitt og betalte med DNB kortet (med 20%)  :hrm:

    I dette tilfellet hadde jeg blitt mektig irritert på Expert, informert dem tydelig om dette, og gått til Elkjøp og handlet der.

     

    Men han fikk jo 499 + 20% rabatt på Expert.

     

    Han måtte bare vite hvordan han skulle "utnytte" en svært villedende kampanje.

     

     

    Men er egentlig enig. Det gir mer mening å bare gå over gata til konkurrenten når man blir behandlet slik.

     

     

    Ja, akkurat. Jeg kunne gått over gata og kjøpt den der (hvor prisen på hyllen forsåvidt også var feil sett opp mot tilbudsavis) men jeg syntes hele Expert fremstår som useriøs og ble lettere irritert. Dama på avdeling la inn ny pris på navn hvor jeg så gikk opp i kassen og betalte med DNB. Vet ikke om det har med eventuell bruk av åpen kjøp eller noe annet men kassedamen la i tillegg inn en DNB kode på kvitteringen, som visstnok måtte ligge der for at rabatten skulle bli trukket. 

  11. Var i en expert butikk under en annen runde med samme tilbudet. Var en vare som kostet 499 hos elkjøp rett ved siden, men kostet nå  699 hos dem. Kunne velge mellom 20% på 699 eller prismatch med elkjøp og betale 499 men ikke med DNB rabatten. Godtok det siste, gikk i kassen, sa navnet mitt og betalte med DNB kortet (med 20%)  :hrm:

    • Liker 2
  12.  

    Noen som vet når det blir mulig å bestille 500/50? :) Var i kontakt med kundeservice nå, fikk beskjed om at hun ikke visste lanseringsdato.. Ingen her som har hørt noen rykter? :)

    Det ble jo offisielt lansert 18.1, og skal være tilgjengelig hvis infrastrukturen i området støtter det.

     

     

    Jeg har fiber med gigabit uplink til utstyret i kjelleren (helt nytt utstyr), spurte kundeservice om pris som kunde i borettslag men det var vist ikke klart for meg heller. Ville visstnok få info når det var klart. 

  13. Med Trumf Visa vil du få 2% Trumf bonus på alle kjøp i butikkene til Norgesgruppen og 0.5% (tidligere 1%) på alle andre kjøp bortsett fra i konkurrerende dagligvarebutikker. 

    Hvis du i tillegg skaffer deg Shell Mastercard vil du få 1% Trumf bonus på alle kjøp samt 40 øre bonus pr liter drivstoff.

  14. Spørsmål:

    - På mine sider har jeg fortsatt 100/100, til kr 638,-. Skal ikke jeg få oppgradert til 150mbit?

    - Jeg har fiber helt inn i sikringsboksen min. Ser at vanlig "pakke" er 150/15 til 599, også betaler jeg 39kr ekstra for eksra opplastning. Leverer de full fiber uten synkron hastighet? Betaler jeg 39kr for mye?

     

    Jeg har fiber og det står 200/20 hos meg på kontosidene, men inne på "Oppgrader" siden står det 250/20, de har sikkert ikke oppgradert nettsidene fullstendig helt enda. Jeg har jo synkron hastighet (250/250) så "Ekstra opplasting" kommer på fakturaen men blir samtidig kreditert, så jeg betaler ingenting ekstra. Kan være at det er en del av dealen med borettslaget. 

  15.  

    Vi gikk fra Altibox til Get her i borettslaget, stabiliteten er nok helt lik. Vi fikk mye bedre tv/internett løsning til en mye lavere pris.

    Av ren nysgjerrighet, hva mener du er bedre med Get sin leveranse?

    Skal flytte snart, og der står valget mellom Get og Altibox, det fleste jeg har snakket med har vært mer fornøyd med Altibox.

     

     

    Borettslaget byttet fra Altibox til GET i mai i fjor. Betalte tidligere 549kr for 50/50 (eller 75/75) og tv inkludert i husleien. For å få PVR måtte jeg betale 330kr (eller noe sånt) for grunnpakken + 79kr for PVR. Med GET betaler jeg 99kr utover det som ligger i husleien for å få GET box II. 

     

    Nå ser ikke jeg på tv så mye at det gjør noe, men jeg er fornøyd med det vi får fra GET. Høyere hastighet for en lavere penge er godt nok for meg :) 369,- for 150/150 eller 469,- for 250/250 som jeg har nå.

    God service har de hatt også, selv om de har rotet litt (fikk 1mnd gratis i komp)

×
×
  • Opprett ny...