Jump to content

Geo*

Medlemmer
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. dere kan prøve å bruke DatHost, vi måtte bruke dem en gang. Bare husk å putt inn gamer.no sin config på den
 2. dere kan prøve å bruke DatHost, vi måtte bruke dem en gang. Bare husk å putt inn gamer.no sin config på den
 3. Vi har allerede planlagt dagene våres rundt denne datoen, vi er veldig opptatte folk som både har jobb og skole. Litt sent å komme med forslag nå en dag før det er planlagt kamp. Dere har mulighet til å hente inn innbyttere da?
 4. hei, vi beklager virkelig. Vi har flere som skal bort i helgen og har ikke mulighet. Er bare ledig på torsdager pga jobb osv.
 5. hei, vi kan dessverre ikke flytte dagen siden vi har lange arbeidsdager ellers i uka og det er som regel bare torsdager vi alle er ledige til å spille TL. Beklager.
 6. Vi er en ny org som ser etter spillere som er villig til å gjøre en innsats Nivå: middels-høyt (Lem+) og gjerne ha spilt i lag før gjerne ta kontakt på Mail: hello@patrickhanson.net eller på steam http://steamcommunity.com/id/slipgeo Se hele utlysningen på Gamer.no
 7. Leter etter noen som spiller seriøst Roller: Rifler, Support, enrty fragger. Kan også ta awp rollen men foretrekkes ikke siden jeg er mest vant til ak/m4 Timer: 2130 på steam Spiller faceit. Alder: 16, 17 til sommeren Bosted: Østfold Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...