Gå til innhold

WubWub

Medlemmer
  • Innlegg

    804
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Innlegg skrevet av WubWub

  1. ScandiFlick skrev (På 26.6.2020 den 19.28):

    Jeg forstår ikke problemstillingen? 

     

    Må bare skyte inn at jeg leste en artikkel i dag, der person ble referert: "det er viktig å godta den du er". Personen hadde byttet kjønn, godtar du egentlig den du er da.? Forvirret.. Skulle ønske jeg var født i den tida når menn var menn og kvinner var kvinner.. Virket så jævla mye enklere å forholde seg til.. 

    Samfunnet er i stadig endring. 

    Det sies at neanderetalere døde ut fordi kvinner deltok i strig, jakt og krig. Derfor hadde de liten tid til å produsere og oppdra barn.

    Så de døde rett og slett ut.

    Mens homo sapiens på den andre tiden var det motsatte av feministisk. homo sapiens har alltid vært patrialsk. Menn kriger mens kvinner er hjemme å plukker bær og oppdrar barn.

    Sånn har det vært i hele menneskets historie.

    Men sånn er det ikke lenger og det er bra. Nå finner vi kvinner i yrker som tidligere var hovedsakelig manns dominert. Så ser vi at kvinner kan utdanne seg til å bli det de vil, fremfor hva du som mann vil.

    Du lenger tilbake til viking-tiden hvor "kvinner visste sin plass", jeg lenger til en tid hvor kvinner og menn er likestilt. Min tid er nærmere enn din tid.

    main-qimg-77694151c349458e8b1d7a958f0ea2

    main-qimg-eb8b0df30d7ef1cd9f7d2b0eaef276

    main-qimg-0916ae17e4a2c16b09e0ed94c3eaa3

    • Liker 1
  2. Gjest 9ab6b...ab4 skrev (4 minutter siden):

    Er det klærne og sminken som avgjør om du er dame eller mann?.

    Jeg personlig finner ingen av disse personene attraktive, for meg så ser det ut som om det er noen som leker seg med kostymer.

    Anonymous poster hash: 9ab6b...ab4

    Hvordan kan en mann bli kjekk? Om det ikke er nok å trene 4 ganger i uken, spise riktig slik at man ikke blir overvektig, men allikevel har en viss muskelmasse?

    Kvinner har det så mye enklere enn menn når det kommer til kropp. 

    Bestevenninnen min trenger ikke trene i det hele tatt men alle gutta liker hu! Men vi menn, vi må puste og pese på treningssenter så vi ikke får "pappakroppen" , den gode og runde figuren som ingen kvinner liker.

  3. N-4K0 skrev (6 minutter siden):

    Det blir sikkert påvirket av at jeg ser at du er en mann, men jeg vil si at du er mest attraktiv som du er.

    Ut fra ansiktsuttrykkene jeg kan se på bildene, ser jeg i grunn ikke mye av "ser ikke særlig hyggelig ut uten solbriller", i hvertfall ikke imot meg selv, for jeg syns jeg ser bortimot morsk eller skulende ut med nøytralt ansikt.

    Tusen takk, det var veldig snilt sagt. Nå ble jeg glad :)

  4. En skulle tro at en krise som Covid-19 ville fått folk til å våkne opp fra sin dvale.

    Men neida, så fort regjeringen har åpnet opp samfunnet så samler folk seg i flokk - så uansvarlige som de er.

    Jeg har en medfødt lungefeil så jeg har blitt utredet og jeg har hatt samtaler med 3 av norges fremste lunge spesialister de siste dagene. 

    De kunne fortelle meg at : I løpet av juni og september vil dødstallene stige dramatisk. Nå som samfunnet åpnes igjen vil smitte faren eksplodere. De fortalte meg at jeg kunne for enhver pris ikke bli smittet av covid-19.

    Så jeg fikk 40 ansiktsmasker som jeg skal bruke i sommer. Mens alle andre tror at alt er fint og greit. Men det er ikke det. Husk sosial distansering frem til vi har en vaksine! Blir jeg eller noen av den eldre garde smittet takket være din uansvarlighet så dør vi!

     

    • Liker 1
  5. Vi lever i uoversiktlige og ustabile tider, hvorpå det er vanskelig for hver en av oss å se hva som lurer bak det neste hjørnet. 

    Men vi kan jo allikevel prøve å se for oss hvordan tilværelsen , det politiske landskapet, verden og livet generelt vil se ut i 2021?

    - Hvordan tror du at ditt personlige liv vil se ut om 1 år? Vil det være endringer?

    - Hvordan vil den geopolitiske situasjonen se ut om 1 år? Vil det være endringer?

    - Hvordan vil situasjonen i Norge være? 

    - Hvordan vil samfunnet se ut, hvilke samfunnsmessige endringer har Covid-19 ført til?

    Som historikeren jeg er så vet jeg at alle pandemier i menneskets historie har ført til omfattende endringer i samfunnet. Jeg kan meddele at disse endringene alltid var av positiv karakter.

     

  6. Gjest 21079...84e skrev (På 14.3.2020 den 23.58):

    Det er faktisk slik realiteten er, og det er dessverre dumt. Jeg hadde ikke dømt en mann om han dukket opp i kjole som gjest i et bryllup, jeg hadde syntes det var kjempe kult at han tør. Jeg tror at en kvinne som kler seg i tuxedo er mer vanlig å se enn en mann i kjole. Derfor kan det kanskje vekke reaksjoner hos noen, men trenger ikke være negative. Og om disse reaksjonene er negative syns jeg ikke at man skal bry seg. 

    Anonymous poster hash: 21079...84e

    det er litt av hele poenget mitt "om han tør". en mann må være fryktløs og vågal om han tør ta på seg en kjole, for vi vet alle at han vil møte hets og diskriminering. da som oftest fra eget kjønn.

    det er som du sier leit at det er sånn. men dette er en av grunnene til at jeg må gå på benzo og betablokkere. jeg hadde ikke turt gå ut i kjole uten for det er mange vonde og intolerante mennesker i denne verdenen

     

    Jeg skulle ønske at jeg kunne gå med kjole uten å måtte bedøve meg halvt ihjel

  7. For en tid tilbake lagde jeg en tråd på kvinneguiden hvor jeg etterspurte:

    "Du som mann, kunne du datet ei bifil kvinne?"

    Hvorpå tråden og spørsmålet fikk 100 svar. Alle menn svarte "Ja". Ergo var det 100% toleranse for bifile kvinner fra menn.

    Så lagde jeg en ny tråd hvor jeg etterspurte :

    "Du som kvinne, kunne du datet en bifil mann?"

    Her fikk pipa en helt annen lyd. Av de 100 kvinnene som svarte i tråden var svaret "Nei". 100% av 100 kvinner ville ikke datet en bifil mann.

    De brukte argumenter som

    - Nei siden de er bifil så kan jeg ikke tilfredsstille de, så de vil være utro mot meg med andre menn. Kan ikke stole på en bifil mann

    - Nei , en mann som suger en penis eller tar den i rumpa er ikke en ekte mann, han er en kjerring. Jeg ville mistet all respekt for han

    - Nei, de er ekle

    Så da er mitt primære spørsmål :

    Hvorfor er menn så mye mer tolerante for homofile, lesbiske og bifile enn kvinner? Det sies ofte at kvinner har mer empati enn menn, at kvinner er mer støttende og tolerante enn menn. Men mitt lille eksperiment viser jo det motsatte?

    At menn er mer tolerante og vennlige mot bifile mennesker enn kvinner. 

  8. Malerifaen skrev (17 minutter siden):

    Ts. Ingenting i veien å kle seg litt femi eller noe. Har selv prøvd sex med mann og shemale, men jeg tror ikke det var noe for meg. Alle er litt gay og thats okay.

    Viktig å utvide horisontene litt, lære litt mer om en selv. Tøft gjort!

  9. Tarzan93 skrev (4 minutter siden):

    Er enig med deg. Ingen skal heve et øyebryn for at du vil gå i kjole i et brylup. Hvis du har ordentlige venner, så bryr de seg ikke, så lenge du har det bra. Jeg kjenner en mann som stadig går i kjole :)

    Veldig snilt og godt sagt, du fremstår som et herlig og fantastisk menneske. Tusen takk for tilbakemeldingen, nå smiler jeg fra øre til øre :)

    Flere mennesker i verden skulle delt din tankegang, da hadde det vært mer toleranse og medmenneskelighet

    • Liker 1
  10. ilpostino skrev (5 minutter siden):

    Hvorfor bry seg om hva andre mener om hvordan du kler deg? Kle deg i det du føler komfortabel i og gi beng i hva andre måtte mene. 

    skjønner hva du mener, men jeg ble mye mobbet når jeg var en guttunge siden jeg drev med ballett. mobbingen kom utelukkende fra hannkjønn, så jeg kjenner på litt angst fra tid til annen når jeg kler meg som jeg vil. 

    jeg hadde håpet at i 2020 så sluttet vi å dømme andre fordi de ikke passer inn i fastlåste kjønnsroller. 

    jeg var i et bryllup i 2018 og der var ei kvinne som hadde på seg en tuxedo, et herre antrek. alle sa hun var tøff og at antrekket hennes var rått.

    men kunne jeg hatt på meg en kjole i et bryllup uten at noen dømte meg? tviler på det

  11. ilpostino skrev (1 minutt siden):

    Hva er egentlig formålet med denne tråden?

    Jeg var egentlig litt nysgjerrig på å høre hva menn hadde tenkt om de så en kar med det antrekket på treningssenteret.

    Det jeg lurte på var, vil menn flest dømme meg nord og ned? Vil de se ned på meg? Eller vil de være tolerante og vennlig innstilt?

    Var egentlig det jeg var på utkikk etter for jeg kan ikke lese tankene til andre menn. Vil høre menns tanker rundt dette

  12. Tarzan93 skrev (1 time siden):

     Så du vil at folk skal se at du er homofil? Og du måtte fortelle om samleie du hadde med han i dusjen ? 

     

    Innlegget mitt ligger jo under seksualitets forumet da, er da ikke så uvanlig at folk prater om sex på sex forumet. At du ikke syntes noe om det dreier seg vel kanskje om at det var 2 menn og ikke 1 mann 1 kvinne? Men det er ikke min feil.

    Jeg skammer meg ikke over å være biseksuell. Jeg har like mye rett til å prate om mitt sex liv som heterofile menn

  13. Iterion skrev (På 14.3.2020 den 18.13):

    Du høres ganske så homofil ut ifra det du beskriver her ja, men ikke en helt vanlig homofil heller liksom, det er noe mer.  Rosa sko og tights? Du liker å kle deg som dame altså? 

    Nei jeg er ikke homo. Jeg liker begge kjønn, noen ganger liker jeg dolle meg opp i dameklær, andre ganger liker jeg kle meg i fine maskuline klær

     

    • Liker 1
  14. Tarzan93 skrev (På 14.3.2020 den 18.05):

    Kjeder du deg i karantene, eller er du seriøs? For jeg ser ikke poenget med alle detaljene  i det siste innlegget ditt.

    Men jeg har jo fine ben da. Er jo ikke rart gutta blir gale av lidenskap

     

  15. Iterion skrev (9 minutter siden):

    Ok. Jeg ville selv foretrukket tights for menn da. Bruker innimellom tightshorts fra gymshark når jeg skal trene bein, men da har jeg en stor shorts utenpå. Og det siste hørtes litt rart ut for å være ærlig, sammenligner du beina dine med damer? 

    Jeg spør pga en hendelse for en tid tilbake. Jeg var på treningsstudio 06:00 , det var bare en annen der.

    Jeg stod og veide meg så kom han burt å begynte prate med meg på engelsk (han var innvandrer fra afrika eller no, husker ikke helt), så trente vi sammen.

    Så foreslo jeg at vi gikk å dusjet. Han kunne formidle at han ikke hadde tørkle men jeg sa han kunne låne mitt. Når han kledde av seg i garderoben så kommenterte jeg "wow you're hot" for jeg mistolket hans vennskapelighet som flørting.  

    så svarte han "wait what, are you gay? i am not gay"

    han burde vel ha forstått at jeg kanskje var bi eller homo når jeg har rosa sko og tights?

    uansett så svarte jeg "oh my bad, i am so sorry. but you can pretend like i am a girl if you want, i wont tell anyone"

    han svarte "really?"

    Skal ikke gå inn i grafisk detalj men det ble pikk på noen i dusjen ja.

    • Liker 2
  16. Iterion skrev (4 minutter siden):

    Er det en slags tight eller? Hvis det er det så ville jeg ikke ha sett på det som homofilt.. Men om jeg hadde sett en mann med g-streng hadde jeg begynt å lure litt ja. Det har jeg heldigvis fortsatt til gode å se, de fleste menn foretrekker boksere, og det med god grunn.. 

    Det er dame tights. Kjøpte på tights.no

    Personlig syntes jeg at mine ben er mer feminine og vakre enn gjennomsnitts benene til faktiske kvinner

×
×
  • Opprett ny...