Gå til innhold

Øyvind Steinkopf Sund

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Øyvind Steinkopf Sund

  1. Jeg hadde nok satt en langt lavere karakter hvis spillet hadde gjort få til ingen endringer, slik som påstås her.

    Slik det kommer frem i anmeldelsen, har utviklerne lagt mye arbeid i å fornye karrierespillet. Det er ikke bare snakk om små justeringer. I tillegg er fundamentet, med solid banespill, andre underholdende spillmodus og en god presentasjon på plass.

    Så har jeg det faktisk ganske gøy, også. Uten at jeg har sett noen sjekk fra EA.

    FIFA-serien er virkelig ikke avhengig av gode anmeldelser for salg og inntjening, så bestikkelser av spillpressen ville ha vært bortkastede penger, spør du meg.

    • Liker 2
  2. Jeg har aldri forstått hvorfor man skal spille spillene på original-språket hvis man allikevel ikke forstår det. Det gjelder i hvertfall manga/japansk...

     

    Det har som regel med kvaliteten på stemmeskuespillet å gjøre. Engelske lokaliseringer av japanske spill har tradisjonelt sett hatt et dårlig rykte grunnet enten mangel på innlevelse eller dårlig oversatt manus. Derfor foretrekker mange å spille med japanske stemmer med engelske undertekster i stedet.

     

    Når det er sagt, så har kvaliteten på engelske lokaliseringer blitt mye bedre de siste årene. Tenker da på spill som Devil May Cry 5, Persona 5, Nier: Automata og Sekiro: Shadows Die Twice som gode eksempler. Her spiller jeg gjerne med engelske stemmer.

     

    Akkurat i Bloodstained er dessverre det engelske stemmeskuespillet svakt, mens det japanske holder jevnt over god kvalitet.

×
×
  • Opprett ny...