Jump to content

Erdne

Medlemmer
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hvis det er Battlefield.no sine servere du har spilt mest på kan du jo ta en tur innom klagemuren deres og spørre om de har noen forklaring - bare pass på at du følger instruksjonene de har for å poste klager. Hvis du har blitt bannet på grunn av PunkBuster tror jeg ikke de kan hjelpe deg, men det kan ikke skade å spørre?
 2. Såvidt jeg husker, er de to siste hintene et maleri som står oppe i ett av tårnene, og noen malingsflekker i middagssalongen (til høyre når du kommer inn i hovedrommet der hun grevinnen er).
 3. Kanskje teit forslag, men kanskje det er flere ting å snakke om lenger ned? Det er noen NPCer som har så mange ting man kan snakke med dem om at det dukker opp en slags pil på siden, er det tilfellet? Hvis ikke tror jeg du bare må finne en save som er fra før du har begynt questet og laste opp. (En ting til: Du må spørre om Mages Guild Recommendation, men det tar jeg som en selvfølge at du har gjort. )
 4. Med mindre du bare har en pil, that is.
 5. Siden vi først er ekle: Skrifstspråk?
 6. Hvis jeg ikke husker feil, er det fire dusjrom med 3-4-5 dusjer i hvert rom (husker ikke helt nøyaktig). Det ene rommet er for jenter, og der må man låne et nøkkelkort hvis man vil inn. (Og man må være jente for å få kort, ikke tenk syke ting, nå.) Dusjene er stengt en liten stund hver dag pga. av at man må vaske der, men det er annonsert på forhånd når det vaskes, og det burde ikke være et problem. (Tror jeg fikk med alt jeg skulle si. )
 7. Ja, eldre modeller (X8xx, 9xxx) har ikke støtte for HDR teknikken til Oblivion uansett. 5882909[/snapback] Så for meg som har X800 er det ingen grunn til å laste ned driverene?
 8. Ja, jeg prøver igjen nå, og det ser ut til å gå i greit tempo. Edit, siden ingen har svart etter meg: Nå har jeg sett filmen, og jeg må si meg imponert over at dere har klart å lage en såpass bra film ut fra et så lite (ikke-eksisterende?) budsjett. Kritikken går ut på det andre har sagt, nemlig at det ble for svak lyd enkelte steder, og at noen steder ble det for mørkt, slik at man ikke så noe som helst. Jeg synes plottet var helt greit å skjønne, man skjønte hva som foregikk, selv om det kanskje ikke var en veldig dyp historie. Ser frem til oppfølgeren!
 9. Den filefront-serveren var grusomt treg, jeg lot dataen stå på i hele natt, og da jeg kom tilbake var det over 6 timer igjen. Er det ingen som har et sted der det går litt raskere?
 10. Jeg har et spørsmål! Jeg skjønte ikke helt ut fra omtalen: Hva slags spill er dette? Det ble sammenlignet med Mario og med Escape from Monkey Island, hva er det? (Jeg tenker på sjanger.)
 11. For å svare helt enkelt: Ja. Jeg har ingen enkel guide i hodet akkurat nå, men du gjør vel i grunn akkurat det samme som på et vanlig nettverk. (Bare at man ikke har noen ledninger å knote med.)
 12. Jeg er velsignet med en nogenlunde fast LANgjeng som er usedvanlig kreativ og morsom å henge med, så det er aldri kjedelig å være der. Vi spiller Tower Defence, for det meste, eller Soldier of Fortune, CS (en eller annen versjon), noen lager musikk, noen lager en Flash-animasjon, noen har sølt Cola rett før LANet og må bytte skjermkort... det er så mye som skjer. Det beste er når ting skjer spontant, som den gangen to stykker begynte å slåss, og hele gjengen kastet seg over og begynte å bryte. Eller den gangen noen satte all brusen utendørs i minusgrader, og vi måtte vente flere timer før det gikk an å drikke den. Mens vi sitter der, kan vi diskutere alt mulig mellom himmel og jord, som at vi 'mobber' en annen som sitter der (vennskapelig, så klart), eller hva som er best taktikk, eller jenter, eller... ja, hva som helst. Det er aldri kjedelig. Ah. Jeg kan fortsette i lange stunder, hvis jeg først begynner å skrive lenge. Men det jeg gjør på LAN, er å spille spill. I korte trekk. Men det er en sosial måte å spille spill på, må skjønne.
 13. N - Way of the Ninja. Jeg har spilt det LENGE, og jeg er helt hekta. Jeg vet at det bruker såpass av min prosessor at den blir varm (vifta begynner å bråke), men jeg tror det er kodet inn sånn i spillet. N handler om at man er en ninja, men her er det ikke snakk om en ninja med shuriken og katana, hå nei. Det er snakk om en vaskeekte, macho ninja, helt uten våpen. Man kan ikke drepe noen. Det høres kanskje kjedelig ut? Det er det ikke. Man løper rundt på et brett (eller, 500+ brett, faktisk), og prøver å unngå å dø. Det er roboter som prøver å drepe deg, og miner. Og du må passe på at du ikke faller for langt ned, for da dør du også. Noen av brettene er sadistisk vanskelige. Prøv!
×
×
 • Create New...