Gå til innhold

Format_C

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Format_C

  1. Vet ikke om dette er rette stedet å poste men...

     

    Akkurat satt sammen følgende komponenter:

    Asus A8N-SLI Deluxe

    HIS x800XL

    3200 Winchester m/Zalmann 7700Cu

    WD74 Raptor

    WinXP Pro-Nor m/SP2

     

    Etter MYE surr og rør er jeg endelig på nett. Problemene som nå gjenstår er:

    Det tar LANG tid å avslutte windows, flere minutter.

    Catalyst Control Center nekter å starte etter install og restart med feilmeldinger/programfeil på cli.exe og CLI.exe.

     

    siste skrik innen drivere og BIOS skal være installert. Eneste untak er vel WinXP når jeg tenker meg om, men SP2 er inne.

     

    HJÆÆÆÆLP

  2. Heisann.

     

    HW: Asus A7N8X-E DL, WD1200JB SATA, WD1200JB, WD1200BB, WD2000JB, WinXP Pro Nor

     

    Tror ikke det WD-disker generelt som er problemet men enkelte meodeller tror jeg sliter litt med nForce2. Jeg har selv alltid sverget til Western og har aldrig hatt problemer..... før nå.

    Mitt siste kjøp er en WD2000JB disk og den har det bare vært tull med og en kikk rundt på forumet forteller meg at jeg ikke er alene med tull med WD2000JB/nForce2.

     

    Vet at WD disker og jumpere i kombo med nForce = krøll men det er jo en bagatell. Jeg må levere inn min 200GB nå og vil prøve å bytte til et annet merke eller en annen WD-modell, vil ikke risikere å miste 200GB med data en gang til.

  3. Ville prøvd Seagate eller kanskje Maxtor. Har selv alltid sverget til WD men mitt siste kjøp, en WD2000JB (IDE), har bare vært krøll og kaos og det virker ikke som jeg er alene med problemer på denne disken

  4. Takk for tipset. Kan høre litt rundt om noen har det men tar nok ikke tjangsen på å kjøpe det. Ville vært ok om jeg visste at det ville reddet meg men jeg tillater meg å tvile ettersom ingen av de andre progsene greide det.

     

    Forresten så fant R-studio rota med alle mappene på disken men greide ikke særlig mer en det, som jeg fikk til i alle fall

  5. Først må jeg beklage at dette er n-te posten med HD/mistet data problemer. Har bladd og bladd og lest men ikke funnet noe nyttig for meg.

     

    Min backupdisk med ALLE mine data, en WD2000JB, har problemer. Disken er delt opp i 2 partisjoner hvor en er tom og en stappfull. WinXP-Pro-Nor (NTFS) forteller meg: G:\ er ikke tilgjengelig Parameteren er feil.

     

    Har prøvd programmer som PartitionMagic, EasyRecovery, GetBackData, R-studio for NTFS, Norton sys.works og WD Lifeguard og alle forteller meg at stasjonen er RAW eller NTFS med spørsmålstegn bak og at jeg må formattere. Ingen kommer inn i partisjonen men de ser alle at den er full. De greier ikke engang å søke etter feil på den.

     

    Harware er: Asus A7N8X-E DL, WD1200JB-SATA (OS-disk), WD1200BB og nevnte WD2000JB

     

    Er temmelig fortvilet så jeg håper noen vil hjelpe. Har tatt noe bilder fra resultatene til programmene jeg har brukt om noen er villige til å hjelpe meg.... om det er mulig å hente ut data fra disken/partisjonen :dontgetit:

  6. Jeg har formattert og installert WinXP pånytt men før jeg formatterte så la jeg en kopi av hele den gamle installasjonen på en egen partisjon for å kunne hente gamle instillinger i tilfelle det var noe jeg glemte å te backup av. Og det var det jo, alle mailene mine i Outlook Express.

    Nå er det store spørsmålet; er det mulig å finne disse og i så tilfelle hvor ligger de og hva heter de?

  7. Jeg får ikke installert WinXP på min nye WD2000-disk. Putter i CD, kopierer filer og etter reboot når install skal starte så stopper den med melding om Feil under oppstart av operativsystem.

    Byttet til en gammal WD1200BB og det gikk greit men vil jo helst bruke den raskere wd2000jb disken til OSet

  8. Da er det prøvd, minnebuss 80% og minne 2,7v (fra 2,6) Disken står som master (Cable Select) på IDE1 og skal være HDD0 som er boot device2. Har også prøvd som device1 og HDD1 bare for å ha gjort det. Har oxo prøv å bytte til en annen CD-rom og å disable SATA, alle andre IDE enheter er fjernet

  9. Heisann.

     

    Systemet mitt har funket relativt bra lenge men her en dagen fikk jeg blåskjerm med en melding som lød noe sånt som "DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL"

    Meldingen kommer på slutten av Win oppstart så det er sikkert et program trodde jeg. Avinstallerte en masse progs uten særlig hell, eneste som funker er i sikker modus med nettverk (som den kjører i akkurat nå).

    Jaja tenkte jeg, det er vel på tide å formattere snart uansett så jeg satte igang. Kjørte (kjører) OSet fra en WD1200JB-SATA disk men vil nå kjøre fra WD2000JB-IDE for å slippe alt surret med installering av SATA driver under install (floppyen er ikke helt god).

    Alt går bra med formattering og kopiering av filer med når den skal restarte for å starte install fra disken så stopper den (rett etter "Boot from ATAPI CD-ROM" med meldingen "Feil under oppstart av OS"

    Vet at Asus A7N8X og WD ikke er glade i jumpere og manuell Master/Slave så jumperen har vært prøvd på CS så vel som tatt ut uten hell. Alle ekstra funksjoner er prøvd disablet (LAN, Firewirwe, USB og Lyd) uten hell.

     

    Skjønner nå ingenting og ber på mine knær om hjelp, tenk dere hvor j...... det er å ikke ha fungerende PC ;-)

     

    Hardware: Asus A7N8X-rev1, XP2400, Twinmos 2x256 PC3200, Silent Twin, WD2000JB-IDE, WD1200JB-SATA, WD1200BB-IDE, Liteon 40x, NEC2500A-DVD, Asus GF4600, Chieftec m 360w

  10. spybot fixer den ikke, prøvd. det hender at NAV popper opp å forteller meg at en fil/program prøver å komme ut. Jag søker etter filen, sletter den (ligger i Temp-mappa) men neste gang jeg starter er den der på nytt. Et eller annet sted ligger det et program som styrer og ordner.

     

    Sletting av .reg-filer tror jeg ikke jeg tør begi meg ut på.

     

    Format_C er mitt navn og ærlig fortjent er det men denne gangen gruer jeg med, har 40GB installert her, kjiperen å installere allt dette på nytt

  11. Har greid å installere et slags program (eller hva det nå er) som har overøst skrivebordet mitt med allskens snarveier som Make Money, Casino, Sex, Travel, Investing osv osv. I tillegg bytter det på startsiden min og det dukker opp allskens søkebarpopups i tide og utide (Når jeg starter PCen og hver gang jeg går på nett)

     

    Har prøvd å finne proget uten særlig hell, sletta masse filer som er tilbake like herlig neste gang jeg starter PCen. Norton og AdAware finner ingenting.

     

    Hva nå?

  12. Heisann.

     

    Skulle ha åpnet noen porter på min SMC 7004VBR router men er usikker på et par ting. I menyen finner jeg System, WAN, LAN, NAT, Firewall, Tools og Status. Trodde jeg ville finne "port forwarding" under Firewall men dengang ei. Eneste som ligner finner jeg i NAT menyen (hva nå NAT er fornoe) under "Virtual server" og "special applications"

     

    Om det er "Virtual server" som jeg har prøvd så har vi private IP som vel er IPen jeg har fått fra routeren. Deretter Private port, TCP/UDP og Public Port.

     

    Portene jeg vil åpne er til emule og skal være TCP: 4661, 4662, 4711 og UDP: 4672, 4665.

     

    Er litt grønn så det ville vært fint om noen kunne forklare litt

  13. Falcon: Mulig men tviler på dette av flere grunner. 1: Har oppdatert BIOS via Asus update-tool, 2: Systemet er knirkefritt med XP2400 CPUen

     

    Lautsprecher: Tror nok du tar feil der. For det første så er kjernen rektangulær, for det andre så viser Sandre 512Cache og for det tredje: http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...=4&GrpID=6&s=pl

     

    Det kjipe med testingen av CPUen på Epox-kortet er at ustabilitet kan skyldes at HKet ikke takler den høye 333FSBen som barton har så det er vanskelig å finne ut om CPUen er frisk uten å teste på et annet HK som garantert skal takle den

  14. Irritasjonsmoment type stort.

     

    Har 2 PCer, en med Asus A7N8X DeLuxe (rev.1 tror jeg) og en med et gammelt Epox 8K7A+ (AMD761). Begge bruker Twinmos PC3200 RAM.

    Har 2 CPUer, en Barton XP2600 som jeg gjerne ville hatt på Asus kortet og en XP2400 T-bred.

     

    Problemet er at Asus kortet ikke liker XP2600en men fungerer fint med XP2400en. Epox kortet fungerer ok med begge (Selv med XP2600en på 166-bus)

     

    Jeg greier å få systemet igang men det er ustabilt og det må div. antall reseter til før det starter. Etter å ha vært i bios og skal ut igjen låser det seg hver gang uten unntak. Bussen står på riktige 166, multiplieren på 11,5 (auto) rammen synkron med FSB altså 200% som gir 333MHz.

    Er drittlei av prøving og feiling så jeg blir MEGET glad om noen kan komme med forslag til løsning, kortet skal jo for pokker kunne kjøre med Barton.

  15. Har akkurat gjort dette nå og det ikke så enkelt som man skulle tro. Jeg hadde både den gamle og nye disken (WD1200JB&1200SATA) inne og ghostet winXP fra jb til sata disken. Dette var 0 problem i og for seg men problemet kommer når du skal boote opp med den nye disken.

    Windows fostår nemlig ikke at den har plutselig fått en ny type hd å boote fra.

    Sikkert ikke alle som opplever dette men om du får problemet så er tricket da å putte i xp-cden og velge "reparer". funket for meg i alle fall.

  16. Den er grei, du er tilgitt ;-)

     

    Som den ryddige og grundige typen typen jeg er så har jeg selvsagt søkt på "Barton xp2600 a7n8x" uten resultat:-)

     

    Jaja den fungerer jo på en slags måte enda men jeg sitter med den ubehagelige følelsen av at HKet er i ferd med å ta kvelden. Postet for å høre om noen hadde lyse ideer som jeg har oversett.

×
×
  • Opprett ny...