Gå til innhold

mikaragua

Medlemmer
  • Innlegg

    6 450
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikaragua

  1. Jeg tenker at man bør klare å kjøre opp med en annen bil når man får kjørt en oppvarmingstime først. Når det er sagt synes jeg trafikklæreren/skolen din høres useriøs ut. Først har han spist noe galt, og så er bilen på verksted uten at du fikk beskjed? At læreren din sender en annen til oppkjøring spiller ingen stor rolle, men det er kjedelig å få annen bil uten varsel.

    • Liker 3
  2. Kan man få stryk hvis man kjører seg helt vekk, selv om sensor også ikke visste veien?

    Ved avvik i kjøreruta er det fortsatt sensors oppgave å gi tydelig instruks om hvor en skal kjøre. Er veien man egentlig skal kjøre derimot stengt med skilt bør man selvfølgelig være oppmerksom på det. Det er ikke et krav om å være lokalkjent der man kjører opp.

    • Liker 1
  3. Fordi noen har sett videoen flere ganger. Du får også flere visninger av å se din egen video flere ganger, men sannsynligvis med en begrensning på én visning pr dag eller lignende.

  4. Snapchat hos meg krasjer 2 sekunder etter man har tatt bilde fant jeg ut nå...

    Jeg har brukt Snapchat på P i hele dag uten problemer. Så innlegget ditt, gikk inn for å teste, krasj etter et sekund eller to, trenger ikke engang å ta bilde. 

    Jeg ser på Google Play at de fleste med Pixel 2 XL sliter med det samme: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snapchat.android&showAllReviews=true 

×
×
  • Opprett ny...