Gå til innhold

mikaragua

Medlemmer
  • Innlegg

    6 450
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av mikaragua

  1. er det slikt at man skal stå å lete grundig å virkelig sjekke hver en millimeter, eller holder det men et raskt tak å bare ta en hurtigsjekk?

    I de fleste tilfeller finner man det raskt ut bare ved å kjenne at den ene har forandret seg i forhold til den andre. Som nevnt flere ganger, er man i tvil, så bestill legetime.

    Jeg var bombesikker på at jeg ikke trengte legetime, men mor sa at jeg måtte, og det er jeg glad for i dag.

  2. Det jeg skriver nå er ikke ment for å skremme vannet av deg, men du må vel til nye kontroller en stund etterpå?

     

    Joda, selvfølgelig. Ble innkalt til radiumhospitalet i går, skulle få vite hva slags etterbehandling jeg skulle få. Hadde regnet med strålebehandling av et slag, men fikk vite at det er mulig jeg får cellegift også.

    Ventet i noen timer i går, så fikk jeg snakke med legen, og han kunne fortelle at det ikke blir noen behandling inntil videre, bare vanlige kontroller.

  3. Ble operert på lørdag, og jeg fikk komme hjem på perm allerede i dag. Var livredd før operasjonen, litt redd etter operasjonen, og ja, det var/er vondt.

    I morgen skal jeg ta ct-røntgen for å finne ut om det er spredning. Nå må jeg legge meg ned og hvile, får egentlig ikke lov til å sitte her, hehe.

  4. Var hos legen 18. mai, ble sendt til ultralyd, så det gjorde jeg i dag. De fant ut at det sannsynligvis er kreft, så jeg ble sendt tilbake til fastlegen, deretter ble jeg sendt til sykehuset, og der har jeg vært siden kl tolv i dag. Skal opereres allerede i morgen. Alt dette på én dag, jeg er redd.

     

    Fikk forresten ingen gratistur til Trondheim. Ble heller en tjue minutters kjøretur til rikshospitalet.

×
×
  • Opprett ny...