Gå til innhold

Jonas Magerøy

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonas Magerøy

  1. Saken er at for 26 år siden er det tidenes beste mapdesign, mens i dag er det kun noe møkk. Doom er ikke noe tilfeldig design, det må følge en gitt formel.

     

    Det er tragisk å lage et spill med folk som ikke skjønner prinsippene som må være til stede.

     

    E1M6dots.png

     

     

     

     

    Syns map design i de nye spillene er kjempebra. Masse rom for belønnende utforsking mellom kamper og utnyttelse av omgivelsene i kamp.

  2.  

     

    Den feminist eller genertelt sjw farsen som var wolfenstein 2 gir ikke meg mye håp for dette. Er nok ikke verdt pengene dette heller.

    Hva er det som er så SJW ved dette spillet da? At man spiller som to kvinner?
    Det følger vel trenden som med mange andre spill og filmer hvor kvinner nokså nylig arver mannens rolle... Dette er et fenomen som har dukket opp i de siste 3-4 årene. Så sånn sett har han kanskje et grunnlag for å slenge ut SJW-bemerkningen, når vi ser et såpass tydelig mønster som går igjen.

    Vil jo si at det er ganske sosialt rettferdig å omsider ha kommet dit at man kan gjøre suksess på å fremstille kvinner som sterke figurer som ikke bare er der for å prate om/være forelsket i/bli forført av en mann. Men som med alt annet gjenstår det å se om Youngblood er et bra spill.

    • Liker 2
  3. Trist kommentarfelt.

    Vi lever i et lootbox mareritt med skuffende AAA titler over hele linja og dere sitter og klager på at doom ikke er akkurat som dere husker for 25 år siden?

     

    Føler DOOM 2016 og det jeg spilte av DOOM Eternal, som DOOM på 90-tallet, står for seg selv som enestående i hva de gjør bra: I rebootens tilfelle er det skyting i høyt tempo, hvor slosskampene nærmest blir et gåtespill i hvordan å løse kampene på en effektiv måte som gjør dem unike.

     

    DOOM endrer seg og holder seg svært relevant fortsatt. Syns det er fantastisk.

  4. Ser flere her klager over fargepaletten... For min del er det noe av det mest tiltrekkende med dette spillet? Men dere vil vel heller ha enda et grått og trist spill?

     

    Enig. Digger fargene. Når jeg tenker på Fallout 3 tenker jeg gråblått. New Vegas gulbrunt. Blir deilig med et slik spill som ikke assosieres med deprimerende ensfargethet. Dette er tross alt på forskjellige planeter ute i verdensrommet; ikke postapokalypsen.

  5.  

    "E3-demoen". ;) Det er bare en liten demo, og sannsynligvis bare i starten av spillet. Noe Dark Souls er det jo selvsagt ikke, men det er ikke ren plankekjøring heller. :)

     

    Ja, men jeg liker ikke slike demoer som får spillet til å virke 100% hjernedødt.

    Hjernedødt var det ikke. Men jeg syns det var 100% god, trygg, Nintendo-underholdning.

  6. Hvorfor er det første alle gjør med dette spillet er å teste hvordan det er å spille som en gammel dame?

    Det er da ikkenoe forskjell på gameplay om du er gammel dame eller ung dame/gammel mann eller ung mann....

     

    Hun beveger seg saktere men er veldig god til å hacke. Og så tror jeg aldri jeg har spilt som gammel dame i et spill før, så da ble det det. ¯\_(ツ)_/¯

×
×
  • Opprett ny...