Jump to content

Pewee

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. Er det folk som bryr seg om dette i Norge? Vi har ikke Black Friday. Vi har Black Month, Black Week osv. Det hele ender opp i helt ordinære tilbud. Det er veldig mange som bry seg om dette i Norge men selvsagt ikke alle, som deg og mange andre. Bryr meg lite jeg også men litt kjekt er det å følge med og i år er det faktisk en del jeg skal kjøpe som jeg kan spare litt på. Skal kjøpe Imac, Macbook pro, nytt 65" tv, en ps4 til og en del spill skal kjøpes på ps store. Kanskje finner jeg noe av det billig på black week/friday eller kanskje på Cyber monday som er mandagen etter Black friday der det er tilbud på duppeditter med elektonikk i seg Og det er akkurat black week jeg referer til "Tilbudene pleier å komme uken før" Noe som er ganske teit ja, enig i det. Like teit som at juletingene kommer på biltema i oktber. Black friday har vi også, uansett om du liker det eller ikke. Jeg bruker ikke å kjøpe noe selv men plukker opp et spill kanske. Ville bare gi et tips om at spillet kanskje er billigere da, for det er en del bra tilbud, mange luretibud men noen gode finnes blant de. Men kjøper man ting man ikke trenger så sparer man ikke noe men får faktisk utgifter i stedet for å spare penger. reformed Guybrush 3pwood?
 2. er den beste formelen som fins. soulslikes er de eneste enspiller-spillene hvor jeg ikke sovner av gameplayet etter fem minutter.
 3. tror han mener i forhold til 2013-2016 perioden hvor de vant 3/4 ganger i worlds.
 4. bra anmeldelse. endelig noen som våger å gi annet enn 7 og oppover. spillskalaen er helt absurd, gjennomsnitt bør være 5, men det ligger på sånn 8 istedet.
 5. Nuke er vel nå også det eneste redesigna kartet som ikke ble tatt godt imot. Vet ikke om en person som foretrekker nye nuke over det gamle. Men ellers har det vært ganske bra. Vil si at nye Train, Cobblestone og Inferno er bedre enn de gamle versjonene.
 6. Har ikke sett noen som har nevnt det, men dette blir jo garantert en epic eksklusiv.
 7. "beste PlatinumGames-spillet til dags dato." ok
 8. Liker at de viste nesten hele filmen i kronologisk rekkefølge fra start til slutt på kun 2 minutter. Der slapp jeg billig unna.
 9. Kommer dette på Windows store så blir dette dødt på release… Skulle ønske Microsoft la ut spilla på Steam.
 10. "Handleddstøtta er nesten verdt pengane i seg sjølv." herregud...
 11. Dark Souls remastered er poengløst. Demon Souls remastered på PC/PS4/XBOX hadde vært noe annet...
 12. Rain var virkelig på bånn denne finalen. Bortsett fra den overlegne seieren i første runde, så fragget han sjeldent, og spesielt i siste map på train så var han virkelig ikke tilstede. Fortsatt utrolig bra, men nå begynner 2. plassene å hope seg opp gitt
×
×
 • Create New...