Gå til innhold

FB.032103100538015

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.032103100538015

  1. Fordi M4A1 og 725 er blitt nerfa så du ikke kan sitte å være toxic camper lenger da eller?

    Ja, det er litt å fikse på i spillet men det er ikke gjort på en da, de gjør litt etter litt etterhvert som de ser ting må gjøres, ting må testes over tid og slikt før de kan gjøre endringer.

    Skulle likt å se deg lage ett spillbart fps helt uten feil og mangler, som gjør alle gamere fornøyd og som blir spilt av millioner.....

  2. Ground war er forferdelig... Fult av wall hackers og aimbots ettersom man MÅ ha cross play.

    Bruker man ghost, den perken som gjør deg usynlig for killstreaks, silencer på alt av våpen og dead silence så vet er akkurat hvor du er til en hver tid.

    Hjelper lite at man også fort kan ende opp med å spille med folk med mus og tastatur istedenfor kontroller slik det egentlig er lagt opp til også..

  3. Mislykket og mislykket, selv synes jeg det var ekstremt bra. Ble som en "fortsettelse" til wildlands på mange måter.

    Eneste jeg synes er kjipt er siktene på sniper rifler.

    Er en del challenges for hver class hvor man skal drepe fiender samt headshots på 400-450m avstand, noe som nesten er umulig med de scopene som er i spillet, maks er 6x.

    Samt mikrotransaksjoner da, men som med alle andre spill, ingen tvinger deg til å kjøpe de, så det kan bare være for min del.

    Datastyrte medhjelpere er egentlig unødvendig, iløpet av hele storien + endgame følte jeg ikke at jeg trengte hjelp en eneste gang.

  4. "middelmådig hiphop" når det er topp artister som lenge har vært på topp lister rundt om i verden...

    Kendrick lamar, 2 chains, offset, diplo, french Montana, cardi b, Quavo, 21 Savage, YG, Meek Mill, post malone, inna, logic, machine gun kelly, zhu, nghtmare, Asap ferg, sofi tucker, valentino khan og mange flere, men dette er vel bare middelmådige artister dette da? Er veldig mye annet enn latina pop og hiphop også.

×
×
  • Opprett ny...