Gå til innhold

Sangomah

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sangomah

  1. Litt lei av tolkningen av predictionsene som ble gjort. Ble lagt mye fokus på at alle fem topplagene er regnet så gjevne at alle kunne havne på hvilken som helst av de fem øverste plassene. At Fact var den som ble plassert som femte på lista er mer tilfeldig og ikke en indikasjon på at "Fact blir mest sannsynlig å havne på femte-plass".

     

    Var ikke alt som kom godt frem i artikkelen, men er helt enig. Kunne egentlig ha kastet de 5 navnene på en tavle og hvem som helst som havnet øverst kunne blitt puttet der.

    • Liker 1
  2. Å snakke om nytt content når det som faktisk er der ikke fungerer i nærheten av hva som er standard er litt poengløst.

     

    Det er flere av de grunnleggende systemene som er både rotete og unødvendig vanskelig. I tillegg så har de ikke lært noen ting av hverken Destiny 1 og 2, eller Diable sin loot fadese og holder bastant fast på at de må løse lootgåten på en annen måte. Akkuratt her trenger man virkelig ikke å finne opp hjulet på nytt.

  3. Igjen kan en jo spørre seg hvem som tok avgjørelsen rundt at studioet bak Mass Effect, Dragon Age, KOTOR, baldurs gate osv, alle historietunge singleplayer spill skulle lage en online only looter-shooter uten noen betydelige story elementer. Jeg ble lettere knust når de avslørte dette på E3, kjipt å bruke et slikt fantastisk studio på en sjanger de overhode ikke har noe erfaring med. 

     

    Det morsomme her er jo at når man spiller det, så virker det som om det skulle være et single player shooter spill men ble endret til et looter shooter det siste året, uten å faktisk lære av feilene til d1 frem til Taken King, D2 launch frem til Forsaken og Division 1. Helt utrolig at man klarer å ha en værre release med 6 års utvikling og flere spill å hente lærdom av. D3 loot endringen etter bmah er et annen eksempel. Virker som om de har bodd under en stein.

  4. Så gamer innrømmer enerom karakter inflasjon?

    Vampyr fikk 4/10 og er derfor forferdelig?

    Jeg regner med dere oppdaterer alle anmeldelser og 4/10 er forferdelig?

    Hva nøyaktig et da 3, 2 og 1 av 10 da?

    Om 4/10 er forferdelig regner jeg med at 1/10 gir deg super AIDS og du bokstavelig talt går i smertefull oppløsning mens man spiller det?

     

    "Whats next? You just put your dick in and explode" - Eddie Murphy on Aids

  5. Jeg skjønner baktanken med dette, men Riot jobber jo i motsatt retning av dette.

     

    Nå i sesong 6 får coachen sitte å høre på spillerne når de kommuniserer med hverander, coachen kan ikke kommunisere med spillerne sine.

     

    CS har vært en 6 mot 6 sport rimelig lenge, og det har fungert veldig bra så vidt jeg er bekjent. Det er vært et ønske om denne måten å coache på I LoL samfunnet også.

     

    Når det er sagt, så vil jeg tro at det blir enormt mye pauser i matchene med 4x30 sekender tilgjengelig, noe som er negativt for oss seere.

     

    totalt 8x30 sekunder (om det er 4x30 hver), er en del tid. Det vil også være mer opphold mellom kartene. Jeg tror dette

     

    Det er også synd for de som nødvendigvis ikke er bra spillere rent mekanisk, men er veldig bra på taktikk, planlegging. Denne gruppen blir satt litt tilbake tror jeg.

×
×
  • Opprett ny...