Gå til innhold

Homme

Medlemmer
  • Innlegg

    2 610
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Homme

  1. Hei.

    Har ett irriterende problem med nettet på hybelen.

    Vi er 4stykker som er koblet til det samme trådløse nettverket, men jeg driver å detter ut hele tiden. Står fortsatt koblet til det vanlige nettverket, men uten internett.

     

    Problemet gjelder bare meg og min pc, verken de andre eller telefonen min har problemer. Det startet for en god stund siden og har bare blitt oftere og oftere, idag har jeg detti ut nesten vært 5min.. Og det gjelder bare nettverket her i hybelen, når jeg er koblet til skolens eller andre steder har jeg ikke problemer. Nettet kommer som regel tilbake vis jeg kobler meg fra nettverket, venter litt og så koblet til igjen, eller tar en restart av pcen.

     

    Har oppdatert driveren til nettverkskortet uten hell.

     

    Noen som har noen tips?

     

    Pc: Acer Aspire 3830T

    Nettverkskortet: Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter

  2. Har ett problem med det trådløse nettverket i leiligheten. Damen sin pc har en liten stund hatt problemer med at nettverket stadig detter ut og krever en deaktiver/aktivering av nettverkskortet for å fungere igjen.

    Men nå er det nettverkskortet (trådløse) helt borte, altså at det ikke er synlig på "nettverkstilkoblinger", kun den delen av korte som går på kablet nettverk.

    Har som regel 2 ikoner, ett for trådløst og ett for kablet, men nå er det bare kabel som er tilgjengelig.

    Har prøvd å oppdatere driver, men når den installeres får jeg beskjed om at nettverkskortet ikke er satt inn, og installasjonen vil fortsette etter kortet er satt inn.

    Nettverket funger fint når pcen er koblet via kabel, og ingen andre problemer med nettverket. Har også prøvd å deaktivere og aktivere korte via enhetsbehandling.

     

    Noen som har noen tips?

     

    Pcen er en Acer 3820, nettverkskortet er Atheros AR8151.

     

    Edit: Går jeg inn på kortet via enhetsbehandling får jeg beskjed om at kortet fungere som det skal. Har også oppdatert chipsettdrivere

  3. Ja bommet litt på når BØK 3411 går. Men har snakket med eksamenskontoret via telefon og fått beskjed om at jeg ikke får tilgang til noe som helst, siden man må være oppmeldt deltidsstudent får å få tilgang til den itslearning gruppen som går nå. Så det jeg håper på er om noen her hadde BØK3411 i forrige semester (høst) og har lyst til å sende pensumliste og de gamle arbeidskravene?

    Vet det har vært noen forandringer i pensum så kjekt å få med seg det som er tatt bort og eventuelt lagt til.

  4. Hei.

     

    Skal ta opp Finans og økonomistyring 1 (BØk 3411) for å pusse litt på karakterene. Snakket akkurat med rådgiver på skolen via mail, og fikk beskjed om at jeg ikke får tilgang til faget på itslearning. Kan dette stemme? Mtp oppdatert pensumliste og jobbing med arbeidskrav (har alle godkjent). Noen som tar faget nå som har lyst til å sende meg pensumliste og eventuelle arbeidskrav som har kommet ut?

  5. Ett kjapt spørsmål som ikke fortjenere egen tråd: Jeg sliter litt med riktig teknikk i sittende roing (maskin), og i tillegg ofte vondt i ryggen, så har tenkt å bytte ut øvelsen med pulldowns (denne varianten:http://tiny.cc/kkd00). Vil det ha noe for seg å bytte til denne øvelsen, og hvordan er det effektmessig?

    Følger forsåvidt RYP.

  6. Takker for strålende info og tilbakemeldinger.

     

    Problemet med bodene og borettslaget er at når bodene ble satt opp for noen årsiden, var styret som satt den gang tydeligvis relativt udugelige. Det ble ikke oppført noe som helst register og hvem som fikk bod, og ble bare ett første mann til mølla prinsipp. Det ble da utlevert nøkler til de som rakk å be om bod før alle ble tatt. Det er disse nøklene som nå skal brukes som bevis på om man har bod eller ikke, altså må man kunne legge frem selve nøkkelen (med nøkkelringen) for å kunne fortsette å kreve boden.

     

    Bodene skal etterdet vi har fått opplyst følge leiligheten, også ved overtakelse.

     

    Så alt i alt har vi ingen beviser i det hele tatt på at det har vært en bod som tilhørte leiligheten når vi kjøpte den, og siden forrige eier ikke hadde brukt den og bruker det som unnskyldning for at han ikke har nøkkelen, tyder jo alt på at det aldri har vært en bod inni bildet..

    Men nå skal de resterende bode loddes ut neste måned så får satse på at vi er litt heldige der..

  7. Jeg tenkte også at det er skyldspørsmålet heller mer mot selger enn megler, men se på dette : http://forbrukerportalen.no/temaer/eiendomsmegling/salgsarbeid/plikt_til_undersokelse

     

    Her står det jo spesefikt at megler har plikt til å undersøke og kunne gå god alt som står i prospektet, med tankte på "plikt til undersøkelse".

    Noen som tilfeldigvis vet om eiendomsmegler kontorer pleier å være åpne på lørdager? Siden jeg ikke får svar på mail lengre, heller ikke på telefon, har jeg veldig lyst til å møte opp i morgen eller så fort som mulig å få igang en diskusjon.

     

    Tusen takk for kjapt svar :)

     

    Mvh Anders

  8. Litt usikker på om dette er riktig kategori, men moderator får eventuellt flytte den.

     

    Saken er at i en lang periode nå har jeg hatt en tvist ang en leilighet.

    Jeg kjøpt en leilghet med tilhørende bod i kjeller for litt over ett år siden.

    På tidspunktet rundt overtakelse var kjelleren under oppussing (isolering og litt annet) så har aldri hatt fysisk tilgang til denne boden.

    Og her kommer problemet inn, forrige eier hadde aldri brukt boden så han hadde ingen nøkler og ingen beviser på at han faktisk hadde en bod, og når vi kontakter styret får vi beskjed om at det ikke finnes noe register på hvilke leilighet hvilke bod tilhører.

    Så vi sitter nå i en liten leiligheten og uten den boden som tilogmed sto presisert på forsiden av prospektet.

     

    Har vi en sak mot selger/eiendomsmegler her? Megler har forsåvdit sluttet å svare oss på mail.

     

    Del 2:

    Borettslaget har nå bestemt å få en oversikt over bodene, og alle som kan bevise at de har en bod må gjøre dette og de resterende bodene som ingen gjør krav på loddes ut. Men får å i det hele tatt å ha en sjangs i dette lotteriet er det ett krav om at man møter på neste dugnad, er dette lovlig?

     

    Så søker både svar på om vi har en sak mot selger/eiendomsmegler jamført del 1, og lovligheten rundt kravet i del 2.

     

    Mvh Anders

  9. Hei.

    Skal kjøpe min første stasjonære maskin på endel år.

    Skal bygge selv, men trenger litt hjelp rundt kompatiblitet med HK/CPU/RAM.

    Pc`en skal hovedsaklig brukes til skole- og jobboppgaver, men også litt spill, dog skal ikke spille Battlefield på full grafikk akkurat.

    Så trenger ikke det kraftigste på markeded (og da heller ikke det dyreste), men en mellom ting mellom en ren spillpc og surfepc.

    Men hovedkriteriet er at hw`en (da hovedsaklig HK) ikke må låses til en prossesortype, altså at jeg ikke må bytte alt når f.eks Intel kommer med noe nytt jeg har lyst på.

     

    Noen forslag til gode kombinasjoner av HK/CPU/RAM? (resten klarer jeg selv)

     

    Har kikket litt på oppgraderingspakken fra komplett.no : http://www.komplett....aspx?sku=396675

    Intel i7 960 prossesor

    Gigabyte GA-X58A-UD3R HK

    Corsair XMS3 DDR3

    Hvordan er denne pakken ytelsesmessig kontra prisen?

     

    Edit:

    Kikket litt på dette hk`et nå: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=640704

    Noen formeninger rundt det? Og evn. noen anbefalte prossesorer

×
×
  • Opprett ny...