Jump to content

baugztah

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

382 profile views
 1. Jepp. Da bare legger vi denne død og sier dette var usportslig! Vår utspekulerte onde plan om å holde igjen én ban for å forvirre dere fungerte nesten. Skal ta det til etterretning.
 2. Kampen startet 20:00. Maps var bannet i god tid til dette. Forstår ikke hvorfor dette er et problem?
 3. Beklager at jeg var så usportslig at jeg ikke sitter og f5'er kampsiden konstant for å se om bans er oppdatert 🤷‍♂️
 4. Hei, kan vi pushe matchen til 21:00 i morra? Vi har spillere som ikke fikk bytta kveldsvakter her..
 5. Forstår ikke logikken bak å iherdig jobbe med å få tak i stepin da vi begge var enige i kommentarfeltet om å flytte kampen til et senere tidspunkt. Det er umulig for oss å vite. Vi har spillere på laget som må tilpasse jobbtider rundt når vi spiller hver eneste uke, og det er ikke nødvendigvis like lett å løse samme dag, spesielt ikke når allemann alle er i fast arbeid og har mulighet til å sjekke kommentarfeltet på gamer.no i arbeidstiden. Dette handler om folkeskikk og skjønn.
 6. "Jeg spurte om søndag passet bra for dere, og det gjorde det, men ikke for mitt lag." Hvordan i all verden skal vi tolke dette, utenom at det er et tidspunkt som passer dere. Da vi bekreftet at vi kunne spille da anså vi saken som ute av verden. Vet ikke med dere, men vi er med i denne ligaen for å spille, og ha det gøy, ikke for å tvinge gjennom walkovers av prinsippsaker.
 7. Det var dere som først sa at dere ikke hadde mulighet til å spille i dag. Vi har forsøkt å være fleksible på alle måter for å finne en løsning, og et nytt kamptidspunkt. Kan ikke sitte ready på pcen alle mann for å vente på en mulig kontrabeskjed fra dere. Enten utsetter vi den til 21 i kveld eller så får vi finne en annen dag som passer.
 8. Hei. Vi fikk inntrykk av at denne ble flyttet til søndag, og oppdaget først nå at dere ønsket å spille i dag allikevel. Kan vi flytte denne til 21 så folk rekker å komme online?
×
×
 • Create New...