Jump to content

Fleskefjeset

Medlemmer
 • Content Count

  916
 • Joined

 • Days Won

  3

Fleskefjeset last won the day on March 17

Fleskefjeset had the most liked content!

Community Reputation

829 :)

Recent Profile Visitors

1874 profile views
 1. Hvis alt er nytt fra 2018 som du skriver så er det jo bare å reklamere på ovnen. Du får sikkert en låneovn mens din er inne.
 2. Du kan fjerne det ved å bytte frontrute. Du skulle ikke tatt en neve grus og vasket hele bilen og da, når du først er så godt i gang?
 3. Jeg brukte Devolo for en del år siden. Utover ganske dårlig hastighet (30-50 mbit) og at jeg sånn i snitt 5-6 ganger i året måtte nappe ut den ene pluggen for å få link igjen fungerte det greit. Ikke noe pakketap eller lignende. Endte dog til slutt med at jeg trakk cat6 i stedet.
 4. Yes, god anledning til å bli kvitt Asus-en da med andre ord.
 5. Asus har vel noe mesh-opplegg du kan teste dersom du får tak i en Asus-router til som støtter det. Støtter vel også kablet aksesspunkt-modus og om jeg ikke tar feil. Hvis ikke så er jo Ubiquiti en fin vei å gå, men jeg har aldri kjørt det sammen noe annet enn Ubiquiti-utstyr så aner ikke hvor godt det evt. spiller sammen med Asus. Kabling er definitivt det beste ja. Du fikser vel å strekke noen meter kabel selv? Sånne powerline-adaptere kan funke bra, og det kan funke dårlig. Om du kjøper det fra et sted som tilbyr åpen retur så kan du jo teste hvor godt / dårlig det funker. Har selv brukt det for en del år tilbake og det var helt kurant det.
 6. Hva slags utstyr har du ellers, trådstarter?
 7. Det er feil, AC lite kan brukes med trådløs uplink. Hvorvidt du må ha Ubiquitiutstyr i andre enden eller vet jeg ikke.
 8. Ja, det er jo det jeg sier. Til tross for store inngrep fra myndighetene som skaper enorme ringvirkninger så vet du bedre enn dem. Fordi det er jo ingenting som tyder på at disse grepene er nødvendige, mener du. Det synes jeg er ganske oppsiktsvekkende. Du må gjerne skylde på jantelov og misunnelse, men det gjør ikke påstanden din noe mindre vaklende. Må forøvrig legge til at det er festlig at du har "en viss forståelse for" at helsetjenestene i hytteområdene ikke er dimensjonert for en pandemi. Ikke forståelse, ikke full forståelse, men "en viss forståelse". Det er en deilig holdning.
 9. Som er påstanden jeg reagerer på, en påstand helt uten dokumentasjon. Kommuneoverlegene har tryglet hytteturistene om å reise hjem nettopp fordi helsetjenestene ikke er skalert til å takle dette i hyttekommunene. Det er gått så langt at det er vedtatt en lov om at vil få straff om de ikke reiser hjem. På tross av store tapte inntekter ønsker kommunene at folk skal reise hjem. Skisentere, serveringssteder osv. er stengt for å gjøre det så lite attraktivt som mulig at folk oppholder seg i hyttekommunene. Men du "vet" at dette er feil. Du sitter på informasjon kommuneoverlegene og myndighetene ikke har, siden du vet dette. Som du selv skriver: "ingenting tyder på at de ville rent ned helsevesenet" Ingenting skulle tilsi at myndighetene hadde trengt å gjøre dette, fordi dette er det ingenting som tyder på at ville skjedd. Uten å kunne vise til et fnugg av dokumentasjon. Snakkes.
 10. Når lista du legger deg på er at dokumentasjon på påstander som er helt motstridende mot alt hva sunn fornuft og eksperter tilsier ikke er vesentlig samt ikke ser at hyttekommuner taper store penger på at folk ikke bruker fritidshyttene sine, så tror jeg vi runder av der.
 11. OK, så ingen kilder altså. Overraskende. Jeg har aldri skrevet at det at noen drar på hytta fører til konkurser. Jeg skrev at det du påstår strider med det som faktisk skjer rundt oss. Les på nytt og prøv igjen!
 12. Du har ingen kilder da, siden du mener dette er riktig? regelrett imponerende at en forumbruker sitter på annen informasjon enn myndighetene, at denne er korrekt og at myndighetenes informasjonsgrunnlag er feil. Kommuner taper en del inntekter når selskaper går konkurs, er du enig? Sånn skatt og sånn vet du.
 13. For sterkt? Neida, bare pinlig å se hvordan folk oppfører seg i krisetid. Ser du også er en av de som ikke forstår hvorfor forbudet har kommet. Les deg opp.
 14. Global pandemi har truffet landet vårt, det kommer til å få enorme økonomiske og sosiale konsekvenser, og dere griner over hytteforbud, "jantelov" og ser ikke at samfunnskritiske stillinger er viktige for i det hele tatt å komme oss igjennom dette. Dere burde skamme dere. Jeg er flau på deres vegne, snakk om usosiale, trangsynte nisser.
×
×
 • Create New...