Jump to content

Fleskefjeset

Medlemmer
 • Content Count

  1087
 • Joined

 • Days Won

  4

Fleskefjeset last won the day on April 12

Fleskefjeset had the most liked content!

Community Reputation

1097 :)

Recent Profile Visitors

2038 profile views
 1. Tror du det er så enkelt at man bare sier man vil heve kjøpet? At Tesla bare godtar det helt uten videre? Første artikkel jeg fant på google https://motor.no/bruktbil-forbrukerklageutvalget-forbrukerrettigheter/moter-tesla-i-retten-etter-25-verksted-besok/114113
 2. Du har kanskje lest, men du har tydeligvis ikke forstått. Men hei, du har jo prøvekjørt og har internett så da vet vel du bedre enn meg ikke sant? venter fortsatt på de innleggene, du. Kom igjen.
 3. Har du lest innleggene mine i det hele tatt? Hvis du har det, prøv igjen. Virker nemlig ikke som du ikke har det «if you know what I mean» (se, jeg kan også engelsk!) Jeg sikter til din påstand nevnt her, jeg ønsker at du som administrator skal vise til innleggene du nevner her: «Hadde du hatt den samme målestokken for ting du uttaler deg om så tror jeg ikke du hadde hatt mange innlegg her inne.»
 4. Ny hersketeknikk, imponerende. Er du uenig i at jeg, som har brukt og eid en Tesla i ett år, har bedre grunnlag til å uttale meg om den enn deg, som har prøvekjørt den en eller to ganger og aldri eid en? Venter fremdeles på disse innleggene jeg ikke har grunnlag for som du dro frem. Du klippet det bort fra sitatet mitt så jeg minner deg på det nok en gang.
 5. "Frontangrep" bør forventes når du argumenter mot en som har førstehåndserfaring med å eie en bil, kontra seg selv som legger frem "bevis" etter en prøvetur. Igjen, ta deg sammen. Morsomt hvordan du kan vite hva slags sinnstemning jeg har også, skulle tro "Administratorer" var bedre enn å drive med hersketeknikker. Kan jeg igjen be deg sitere alle disse innleggene du mener jeg ikke har grunnlag for? Du glemte å svare på det.
 6. Fantastisk, her forklarer jeg hvordan det er å leve med alt trøblet med denne bilen som er lagd av de "som forstår software", så er det jeg som har en kunstig målestokk - ikke vedkommende "som kan bil og har prøvekjørt Model 3". Ta deg sammen. Jeg legger ikke ord i munnen din, det er du selv som skriver at "du kan bil og har prøvekjørt Model 3" og derfor skal ha noe som helst peiling på hvordan den er i hverdagen. Videre begynner du å trekke frem tidligere innlegg jeg har gjort på forumet (what?) for å prøve å undergrave min opplevelse og erfaring. Kjempebra! "Kunstig høy målestokk" = å ha eid model 3 i ett år "Kurant målestokk" = å ha prøvekjørt model 3 Nærme da?
 7. Ah, en prøvekjøring gir deg grunnlag til hvordan det er å bruke en bil i ett år? Trekk gjerne frem alle disse innleggene jeg ikke har grunnlag for, er du snill. Sånn siden du begynner.
 8. Prøv å lev med en Tesla model 3 i et år før du uttaler deg. Den softwaren kuker ofte mer til enn hva den gjør nytte uansett. Nå sist har de klart å ødelegge profilene i bilen så den alltid tror at det er "easy entry" som kjører (hint: sete og ratt langt vekk fra hverandre) - Reboot hver uke for å få bilde på skjermen - plutselige bråbrems uten grunn - "avbrutt lading" støtt og stadig, drøssevis med feil i loggene Jeg hadde klart meg fint med en bil uten den "forståelsen for software".
 9. Helt fair det, da har vi forskjellig oppfatning. Jeg har i hvert fall den innstilling at dersom jeg kjøper en ny bil, uavhengig av merke, så skal jeg ikke ta til takke med feil på bilen. Kosmetiske feil, ulyder, vinterdekk som ikke dukker opp i tide, vinterhjul som ikke er balanserte, løse lister innvendig osv. er alle faktorer som gjør at jeg ikke kommer til å kjøpe Tesla neste gang sannsynligvis. Jeg har store problemer med å forstå hvorfor folk aksepterer slikt og allikevel omtaler Tesla som "bil 2.0", som jeg skrev i sted er det ren bullshit (ikke siktet mot deg). Edit: Kan se ut som moderator har fjernet det opprinnelige innlegget fra en eller annen der det blir referert til "bil 2.0", men det var altså det som ble påstått som jeg igjen reagerte på.
 10. Merkelig hvordan man klarer å si seg "meget fornøyd bilmessig" med en bil man må ha inn støtt og stadig. Hva er forskjellen på å være fornøyd og å være fornøyd "bilmessig"? Er det ikke en bil du har kjøpt da?
 11. Du glemte delen hvor du "overså" teksten og skrev ""Har vell (sic) lite med bilen å gjøre dette da😅". Fint hvordan du "straffer meg" ved å ignorere meg når du selv står med begge føttene i salaten, deilig. Akkurat sånn skylapper fungerer, steng ute alt utenom det du vil se.
 12. Det kommer "ulelyd" / knirking fra rattstammen når jeg svinger på rattet. Det er verst når det er kaldt ute.
 13. "Hjelpe meg med tips" - jeg minner deg om ditt svar: ""Har vell (sic) lite med bilen å gjøre dette da😅" - Et skikkelig ovenpå-og-ned svar som ikke hører hjemme noe sted. Er dette måten du gir tips på?
 14. OK, så det er dét du vil diskutere. Ikke bilen, den dårlige kvaliteten eller det faktum at jeg selv etter fire verkstedsbesøk fremdeles har feilen jeg forsøker å få rettet. Du vil derimot diskutere at du ikke sa "det er nok ikke bilen", men derimot "Har vell (sic) lite med bilen å gjøre dette da😅" Greit.
 15. Sa aldri hva? "Surpomp" eller at bilen din har vært feilfri? Du forteller jo selv at den ikke har vært feilfri. Snakker du om å angripe, du som gir meg personkarakteristikker? Jeg trenger ikke råd til mitt bilhold fra deg, ellers takk.
×
×
 • Create New...