Gå til innhold
Noe nedetid og ustabilitet mellom 11:40 - 11:55 ×

Skrotnes Jan

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skrotnes Jan

  1. Hvorfor anbefale en telefon som koster mer? 2600ish for den du skriver om + evt frakt. Artikkelen er jo om billige telefoner og da er denne en knall telefon :) (ikke det at 2600 er dyrt heller men det er nesten 1000 kroner å spare her..mye penger for noen )

    Det går fint an å spare seg til fant også.  Som flere skriver i tråden, så blir Redmi 5+ litt knapp på ytelse.  Og om 2-3 år så vil nok Pocophone fortsatt henge greit med, mens Redmi 5+ sakker akterut.

  2. Dårlig nytt for oss som bor i nord.

     

    Hovedgrunnen til forbudet er at det kreves langt mer energi for å kjøle ned kontra å varme opp en bolig for eksempel. Det gir mening å forby slike pærer i varme EU land. I Norge har vi behov for oppvarming brorparten av året, og hvorvidt noe av den varmen kommer fra lyskilder eller varmeovner spiller liten rolle.

     

    Dette er jo bare utrolig tett å si. Folk flest har varmepumper, vedfyring, sentralvarme eller energieffektive hus i dag. Mener du virkelig at disse skal varmes opp med lyspærer, med en virkningsgrad på noen få prosent? Selv i sommerhalvåret?

    • Liker 4
  3. Bruker man i snitt over 30 GB om dagen, så bør man få seg et nytt type liv. Det krever at man virkelig jobber med saken for å tyne mulighetene fullt ut. Da bor man trolig på gata, og har etablert «kontoret» sitt der, og bedriver sannsynligvis med noe man ikke trenger.

    Temmelig infantilt - eller skal man heller si barnslig, så dette blir mer forståelig for de det gjelder.

     

    Takk for at du definerer hva som er greie rammer. Hva skulle man gjort, uten mennesker som kan være datapoliti for resten av oss?

    • Liker 2
  4. Konkurranse behøver ikke bare være av det gode. Kostnader til utbygging skal tross alt dekkes inn igjen på et vis. Personlig venter jeg fortsatt på at det skal bygges ut fiber i distriktet der jeg bor.

     

    Midler til å bygge ut i tynt befolkede områder er det meget knapt med, for i regjeringen har man sveiseblind tro på at privatisering er løsningen på alt.

     

    Det som har skjedd her, er at man bygger ut et lite område, og så stopper det opp, til man er så heldig å vinne i NKOMs årlige lotteri igjen.

     

    Ulempen med å bo på bygda, er jo at det er mange kilometer lange luftstrekk med kobber. Det gjør hastigheten minimal og sårbarhet stor for lyn mm.

     

    Jeg er drittlei av å vente...

    • Liker 1
  5.  

    Blir ikke slutt på klaginga så lenge FM senderne ikke taes ned, og det skjer jo ikke før tidligst 2022

     

    Den dagen kan ikke komme fort nok. DAB vs FM må være den mest meningsløse debatten i moderne historie.

    Det ironiske er at alle negative ting de koker opp om DAB, også som regel er minst like ille med FM. Men det er vel slik verden med Trump og blåblåruss har blitt. De må vel snart begynne å lage seg egne bobler, med egne aksepterte sannheter.

    • Liker 1
  6. Fatter ikke at noen klager på prisen på telefonen. Skal man ikke kjøpe den selv, så spiller jo prisen ingen rolle. Jeg synes det er flott at Apple konkurrerer og presser andre til å yte maksimalt.
    Det gir oss andre gode produkter også. Selv har jeg en MI MAX2 som er knallbra til mitt bruk. Uten Apple, så hadde trolig ikke den teknologien vært her før minst om et par år.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...