Jump to content

Shit MasterMixer

Medlemmer
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)
 1. Skal ha plass på vennelisten nå. Jeg har ikke tid til å spille idag med mindre det er ekstremt sent. Jeg kan spille imorgen/Torsdag hvis det er tidligere på dagen, sånn typ 16:00 eller 17:00. Mvh MasterMixer
 2. Vi kan ikke spille 24 mars 20:00, vi har en annen kamp den dagen. Hva me Mandag?
 3. Hey har du mulighet til å skifte tidspunkt? Jeg deltar i Nordic League og kampen begynner rundt dette tidspunktet. Jeg er ganske fleksibel når det gjelder rescheduling. Kan du nå i helgen?
 4. Tror faktisk det blir best å bare spille kampen idag og få det unnavgjort. Hvis dere kan utsette kampen med 1 time si ifra, hvis ikke så bruker vi 2 subs til kampen idag. (Har nok spillere på rosteret til å være fleksibel)
 5. Kampen min ble forfeit ja i Nordic så jeg kan spille, men vi har 2 spilleresom ikke har mulighet til å spille 20:00, så hadde satt pris på utsetning med 1 time. Vi kan alltid bruke sub, men hadde vært best hvis hele rosteret kunne spille.
 6. Vi har noen spillere som ikke er hjemme innen 20:00, men 21:00 rekker vi hvis vi kan utsette kampen 1 time. Vi kan også spille fredager/lørdager sent på kvelden. 21:00 osv er alltid et bra tidspunkt for oss. Mvh MasterMixer
 7. Hey har dere mulighet til å skifte tidspunkt? Vi har en spiller som deltar i Nordic League og derfor kan ikke spille dette tidspunktet.
 8. Det er mulig jeg kan bli forsinket til kampen et kvarter siden jeg spiller Nordic League kl 20:00.
 9. Tviler vi kan spille så sent, men vi kan muligens skifte dato og spille kampen så fort så mulig?
 10. Hey har du mulighet til å skifte tidspunkt eller evt ta kampen tidligere på Torsdag? Jeg spiller i Nordic League og har ikke tid på dette tidspunktet.
×
×
 • Create New...