Gå til innhold

MultiGamerClub

Medlemmer
  • Innlegg

    1 929
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MultiGamerClub

  1. Complexity skrev (På 17.10.2022 den 14.51):

    Burde prøve å strekke deg til en nyere da, helst en Model 3. Den gamle S'en (spesielt de med 85 batteri) er ikke akkurat feilfrie, og uten garanti vil det gjerne koste mere enn det smaker.

    Men de nyere bilene er vesentlig bedre.

    Problemet er mer på budsjett på 250k, ser e-golf kan være noe nyere men er for liten bil.

  2. Kahuna skrev (På 14.10.2022 den 12.28):

    Da pirker du borti forskjellen på kortrekkeviddebil og langrekkeviddebil. Det er nesten ikke sammenliknbart. Jeg gikk fra å kjøre 7500km i året og hurtilade 1% av energien(med andre ord, kun lokal småkjøring) til å kjøre 15000km i året og hurtiglade 15%. Langkjøring med kortrekkeviddebil er virkelig noe for spesielt interesserte og om ikke partneren din også er spesielt interessert ryker du fort på et samlivsbrudd også. Langkjøring med langrekkeviddebil som er støttet av et godt utbygd ladenettverk er bare marginalt 'tyngre' enn med fossilbil.

    Tror dette er hoppet jeg snart gjør, skeptisk på 2014/2015 tesla'er men er ganske dritlei dieselbil samtidig som prisen på diesel/bensin går til himmels så å si ukentlig. Ser stadig 2013, 2014 og 2015 biler overalt der jeg bor. Tror ikke det blir så lenge før jeg bytter til Tesla, kan huske jeg var litt imot men så hoppet drivstoff prisen opp samtidig som bommen alltid kommer inn, ergrer meg på at jeg ikke har hoppet mye tidligere.

    Trenger ikke en stasjonsvogn lenger og skulle jeg trenge en større bil har familen det, Tesla ser ut til og være den rette bilen med god rekkevidde hvor angsten ikke trenger å sette inn.

    • Liker 1
  3. KalleKanin skrev (1 time siden):

    Og utkjøring fra rundkjøringer der det er to felter i rundkjøringen og to felter ut av rundkjøringen.
    Mange kutter fra det innerste sporet i rundkjøringen over til det høyre feltet ut av rundkjøringen selv om det ligger folk i det ytterste sporet.
    Kommer man sydfra mot sinsenkrysset i rundkjøringen (der trikken kan kjøre gjennom) må man alltid passe seg når man kjører ut av rundkjøringen opp mot sinsenkrysset hvis man ligger ytterst og har noen på sin venstre side inne i rundkjøringen. 

    Sjeldent folk vet at de må vike/vikeplikt ettersom de bytter felt i en rundkjøring med 2 felt.. Helt sykt hvor mange som dropper å se til høyre før de bytter felt🙃

  4. Likte spillet, er glad det kommer en etterfølger.

    Har ikke kommet så langt i eneren, men er glad jeg kan donere utstyr og semi-interaktive objekter hjelper meg på ferden.

    Men hater de laser-dingsene som prøver å drepe deg da haha, men dog har ikke kommet så veldig langt :)

    Mindre enn 5-7 timer i spillet, men skal søren installere det igjen når jeg føler meg klar for 10 timer med gåing ❤️

  5. Leverte skjermen inn, fikk vite at jeg ikke får pengene tilbake kun hvis:

    Skjermen feiler 2 ganger til på samme feilen, altså knappen.

    Har vårt 2 andre feil med pixler og hovedkort innvendig som ikke fungerte som det skulle.

    Blir en uke eller to uker uten 2 skjermer men om den kommer tilbake og alt funker..

    Og det ikke bare går 1 uke før knappen dør igjen.. Blir jeg veldig glad, er en bra skjerm men faen å problemer det var vært🤣

    Dør ikke, skulle ønske det bare funket😂

  6. Nukleosid skrev (På 15.5.2022 den 17.58):

    Er ikke så enkelt når han ikke har klart å fremprovosere feilen ved fremvisning i butikk.

    TS: Når det er sagt så kan du kreve at Power sender skjermen inn for deg, og legger ved filmen du har laget der du viser at den ikke fungerer. Så får verkstedet ta avgjørelsen på om det er noe feil, ikke Power.

    Ikke hatt mye tid i det siste pga dame, håper å sette kjernen forsiktig i bilen, kjøre bort.. Se knapp funke.. Gi de videobevis.. Skjerm borte i 1 uke til før de sier den er fikset..

    Går 2 dager og knappen vil dø igjen.

    Da blir det tredje forsøket at knappen dør.

    Men skal faenma klage den gang igjen🤣, god skjerm bare den hadde fungert på knappen for selve innstillinger 🤣

  7. Kron skrev (På 11.5.2022 den 9.41):

    Send mail til dem så har du korrespondanse skriftlig. Der skriver du at du ønsker å reklamere på skjermen, men at du har blitt nektet å levere skjermen til dem. Skriv videre at om de fortsetter å nekte så vil du sende saken videre til forbrukerrådet. Forklar problemet, forklar tidligere reklamasjoner, og skriv hva du ønsker. Om du for eksempel ønsker å heve kjøpet så skriv det. 

    Gi dem en dato som frist på mailen til å svare deg, før du går videre med saken.

    Da vil jeg tro det vil ordne seg, for da skjønner de du mener alvor. Men om det ikke gjør det så er det forbrukerrådet som du må sende saken videre til. 

    Sendte dem en epost som forklarte hva som har skjedd tidligere.

    Skal bli spennende å se hva de svarer, i verste fall går jeg bare til forbrukerrådet og får svar der hva jeg må gjøre for å få pengene tilbake.

    Er bare lei at skjermen feiler til tider nå.

  8. DrAlban3000 skrev (5 timer siden):

    Så problemet er Jog-button som virker dårlig, men du har fortsatt til gode å bevise det ovenfor Power? Kan ikke se hva de gjør galt der. Om det er slik at det er geografisk avhengig om den virker eller ikke får du ta med selger hjem :)

    Men, er det det som virkelig er problemet? For det virker som en skjerm du ikke er fornøyd med (G serien til Samsung er elendig, det er jeg enig i) Ghosting, flickering og andre problemer du skrev om i den andre tråden. 

    Dette virker for meg som helt vanlig angring på et kjøp. Problemene med Jog-knappen er ganske kjent og ikke noe som gjør skjermen ubrukelig på noen som helst måte.

    JOG-knappen er faktisk helt død til tider, akkurat nå funker ikke opp-funksjonen i det hele tatt og det gjør det ikke heller hvis ikke jeg tar den med på en kjøretur eller "tapper-hardt" under skjermen for og få den til å få en "connection" igjen og vipps funker den igjen.

    Hadde ghosting/flickering før helt til jeg oppdaterte skjermen med en usb-stick, men knappen under forsvinner ofte i det siste og er lei av problemet. Skjermen ellers har vært bra, angrer kun pga det har vært knappe problemer og tidligere pixel feil, men de sa ut i fra verkstedet de sendte skjermen til at dette var utbedret.. Men så kommer knappen og dør igjen da så.. Blir vel og sende den tilbake.

     

    V-by skrev (5 timer siden):

    Film feilen! Vis power feilen, det er nok.

    Har faktisk filmet feilen og vist de, men siden knappen funker etter en liten humpete tur i bilen.. at den funker borte på power.. Nei da kan de ikke ta den imot.. Selv om jeg har godt forklart at og riste på skjermen løser problemet.. Men neida, de vil ikke høre.

    Skal gjøre som han over sa og se hva som skjer, er bare lei at skjermen ikke funker som den skal.

  9. Så har nå hatt skjermen inne på reklamasjons rett 3 ganger tilsammen hos Power, de nekter og ta den inn enda en gang.

    Har vært noe med "jog-button" eller knappen under skjermen flere ganger nå at den ikke funker og nå nekter de for å ta den inn..

    Hjemme funker ikke knappen inn til instillinger.. For å komme inn her må jeg legge skjermen i sengen, demontere beinet for å ikke skade den og "riste" eller rettere sagt bevege endel på den så knappen under for kontakt igjen og da funker det..

    Eller som jeg har gjort de siste 2 gangene til turen til power.. Tatt den med i bilen, den får være med til power i byen jeg kjøpte den i.. Så magisk funker knappene. Er ganske lei at når jeg kommer hjem igjen så er skjermen akkurat på stedet der knappen ikke snakker med skjermen og jeg er på samme problem.

    Hvordan løser jeg dette? Kjøpte skjermen den 26 mars i 2021 men har bare vært ghosting, flickering og flere ganger at knappen under ikke vil fungere ordentlig.. Men hver gang jeg tar den til power har skjermen fått "connection" igjen av kjøreturen så knappene funker borte på power og selgeren ikke kan ta den inn "fordi knappene funker"..

    Hva kan jeg egentlig gjøre her?

  10. Mechablast skrev (2 timer siden):

     

    Byttet nylig en xenon lyspære på min V70, brukte denne videoen som utgangspunkt og det var prikk likt!

    Vanskelig å få selve pluggen fra kabelen ut, men ellers var det ganske lett og komme seg inn.

    Selv om dette er en 2016 modell jeg har, er jeg litt overrasket at det var så lett og bytte.

    edit: Kommer an på merke ville jeg tro men volvo hos megselv har vært ganske gode på å bytte deler :)

×
×
  • Opprett ny...