Gå til innhold

Clöben

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Clöben

  1. Skriver januar i min andre sesong med United. Laget er stort sett komplett i alle ledd

     

    Inn: 
    Varane
    Dybala
    Goretzka (gratis :ph34r:  )

    Verratti
    Odriozola
    Tierney
    Fruchtl
    Asensio
     

    Veksler mellom 4-2-3-1 og 4-3-3 Wide og vinner stort sett hver kamp, men koser meg noe helt usannsynlig! Har ikke opplevd særlig av problemene som det gis utrykk for over. Alt i alt storfornøyd med årets spill  :w00t:

    • Liker 1
  2. Noen som har hatt hell med 3-backslinje? Virker som at alle lag har lagt om til den

     

    Har en save med United, og har hatt en så som så start. Spiller med tre på midten (Pogba-Matic-Verratti) i en 4-1-2-3 formasjon, men opplever at laget ikke skaper noe offensivt da midtbanen blir for baktung. I utgangspunktet rart ettersom jeg spiller med Pogba og Verratti som advanvced playmaker  :hmm:

  3. Sesong to med Bournemouth er historie. Fra en beskjeden 14.plass første sesongen, viste laget fra sørkysten seg langt hvassere og fulgte opp med en knallsterk 7.plass. Drømmen om Europa-spill var nådd og guttene var fra seg av begeistring, men drømmen ble brått knust da naborival Southampton (som endte på 17.plass forøvrig) tok hjem Fa-cup pokalen og dermed også vår billett til Europas nest gjeveste selskap.   :hrm:

     

    Vi mønstret som oftest en ballspillende 4-2-3-1 med følgende mannskap
    Butland - A. Smith, S. Cook, E. Balanta, T. Mings - L.Cook, Y. Tielemans - J. Ibe, S. Berahino, A. Januzaj - C. Wilson (som forøvrig ble toppscorer i PL med 25 nettkjenninger !)

     

    Overganger inn:

    Berahino (gratis), Witsel (gratis), Butland (200 mill), Balanta (85 mill), Januzaj (lån), Ødegård (lån), Michail Antonio (lån i januar)

     

    Neste år sikter de solglade guttene mot Europa - nok engang!

     

    Fortsettelse følger ...

    • Liker 3
  4. Da er jeg endelig i gang med FM 17. Kjører Touch utgaven i år for første gang, siden Macen likte den bedre. Savner noen muligheter som man har i "fullversjonen", men det går fint. Har valgt å bli varm i trøya med Arsenal som første save, morsomt med sykt budsjett og høye forventninger. Stakkars Gunners supportere må jo få prøve å holde i noen pokaler de også :)

     

    God start med tanke på oppkjøring til sesongen. Kun kjøpt Dybala (endelig en skikkelig spiss til Arsenal) og Ricardo Rodriugez og de har storspilt så langt. Solgt Walcott, Monreal, Debuchy og Sanogo

     

     

     

    Dybala til den summen?  :hmm:

  5. Dybala og Griezmann er spillere jeg har siklet over i lang lang tid. Pogba er pretty much verdens mest komplette spiller og et must for alle topplag.

     

     

    -

     

     

    16/17 sesongen resulterte i ligatittel og FA-cup seier. Ble nok en fuktig sommer på overgangsmarkedet med nyervervelser som Dominic Iorfa, Ruben Neves, Aymeric Laporte og Neymar.

     

    Laget:

     

    dDY2VjdW.jpeg

     

    Terminlisten (happy med sesongstarten )

    RThlZGtQ.jpeg

     

    Edit: Slo seff Pool med overtidsscoring av Tony Martial  :w00t:

  6. Tross lite aktivitet på forumet deler jeg en liten oppdatering.

     

    Startet en save med mitt kjære Manchester United forleden dag, og motivasjonen er for øyeblikket stor. Tanken var at denne gangen skulle ting gjøres skikkelig, som en slags virtuell oppvask gitt dagens falmende forfatning av klubben jeg elsker. Nærmest hele støtteapparatet ble kastet på dør, da middelmådighet var gjennomgangsmelodien blant klubbens ansatte. Forsterkninger ble hentet inn og klubben er nå ligaens ledende på samtlige område (utenom Goalkeeping). Samt ble den dyktige Roberto Samaden hentet inn som Head of Youth Development for å skolere klubbens yngre talenter. 

     

    På spillersiden ble Captain Fantastic solgt sammen med daukjøtt som Blind, Fellaini og Young. Trist å sende kapteinen ut portene på OT, men skal dette laget vinne trofeer er det en nødvendighet. Dette resulterte i et budsjett på 1,4 mrd som skulle brukes til å forsterke sentralinjen i laget. Jose Maria Gimenez (355 millioner), Paul Pogba (650 + Fellaini) og Zlatan Ibrahimovic (105 mill) ble hentet inn til den røde delen av Manchester.

     

    Spiller en smule utradisjonelt med en 4-3-3 DM
    DDG - Darmian (WB), Smalling (CD), Rojo (CD), Shaw (CD) - Schneiderlin (DM), Schweinsteiger (DLP), Pogba (RPM) - Mata (IF), Depay (IF) - Ibra (CF)

     

    Taktikken og samarbeidet bedrer seg dag for dag, og etter en treg start begynner spillet å sitte. Fire poeng bak ligaleder City, ute av Capitol One Cup (stilte med B-lag) og førsteplass i CL-gruppen er fasiten i det vi skriver midtveis i oktober måned.

     

    Glory Glory. Oppdateringer kommer :)

    • Liker 1
  7.  

    Etter tre troféløse sesonger, løsnet det endelig for de unge lovende i fjerde sesong. Premier League og Europaliga ble innkassert, og et stadig tomt pokalskap begynner og fylles opp.

     

    Spiller i en 4-2-3-1; Rulli - Janmaat, Stones, Mammana, Jorge - Tielemans, Højbjerg - Mertens, Ayoze, Zivkovic - Martial

    Er det Newcastle du er? Mertens kan du bytte i en yngre nahuel leiva f.eks! Eller gerson! Kult lag btw

     

    Jepp. Ty, Mertens skal byttes ut med yngre krefter

  8. Den linken du sendte er tom.

    Som fryktet, jeg har ingen erfaring med å dele skjermbilder her inne. Saken er slik at jeg har lastet ned facepack og logopack fra Sortitoutsi, og disse to ligger nå på Finder (nedlastninger) som:

     

    metallic_logos_fm2016_v2.rar

    sortitoutsi_cutout_megapack_8.01.rar

     

    Og det er vel slik at jeg må bruke et program til å "extracte" rar-filene, før jeg kan flytte dem til graphics-mappen. Jeg beklager for rotete/mangelfull forklaring, men jeg har lite peiling på dette området. Funket smertefritt på den gamle windows-pcen min. Setter stor pris på hjelp.

×
×
  • Opprett ny...