Gå til innhold

Hildebr0rvik

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

845 profilvisninger

Hildebr0rvik sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, jeg så introduksjonsvideoen, og derfor ble jeg ganske sjokkert. Gikk inn med hodet hevet, og ble slått i bakken ganske raskt. De tar en gjennomgang av godkjent utførelse i forkant av øvelsen, også teller de. Instruktørene kan også holde beina dine på bomhev, det gjorde de hvertfall i Bergen i fjor.
  2. Jeg var på fysiske tester i fjor, men fikk ikke godkjent lav bom ettersom bommen traff for langt nede på brystet. Du skal ligge slik at arbeidsbanen er lengst, som da blir øvre del av brystet.
  3. Hei! Søkte PHS i 2022 men kom ikke inn pga bomhev. Trente som bare rakkeren i fjor, og klarte 5-6 repetisjoner før opptaket, men på opptaket fikk jeg beskjed om at jeg hadde feil teknikk (bommen traff for lavt på brystet), og fikk derfor ingen godkjente repetisjoner. Til dere jente som søker, hvordan trener dere opp mot bomhev? Føler jeg har begynt på scratch igjen og ikke er sikker på hvordan jeg skal bygge opp styrken fra 0reps til 3 godkjente. Sjekket ut stryekprogrammet til PHS i fjor, men synes ikke det var særlig målrettet mot bomhev. Setter pris på svar!
  4. Det er ikke noen ledige i juni sist jeg sjekket. Når jeg var inne den 10.juli var alle plassene i Oslo tatt, og det var kun ledige plasser igjen i Bergen.
  5. Hei, Har skjønt at det har ikke har vært en fast rekkefølge på de fysiske testene i opptaket, men de som allerede har gjennomført, hvilken rekkefølge hadde dere på testene?
×
×
  • Opprett ny...