Jump to content

Jakartabebopp

Medlemmer
 • Content Count

  1538
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jakartabebopp


 1. Dristig, men slik jeg ser det rettferdig. Jeg kan ikke stole på at min telefon alltid tar i mot samtaler, og når jeg først er i en samtale så slås den gjerne på mute eller, i enkelte tilfeller, legger den rett og slett på. Steve Jobs kan alltids prøve å si at jeg holder telefonen feil...

   

  Dessuten skal det jo sies telefonen generelt heller ikke er feilfri. Det er ikke sjelden jeg må restarte tredjeparts-apps, f. eks. Spotify, for at det i det hele tatt skal fungere å spille av musikk.


 2. Jeg ville aldri anbefalt camping uansett. Jeg vet spillet på mange måter oppfordrer til det, men det er jo så kjedelig å spille med campere. En ting er å vite at noen kommer rundt en hjørne straks og så taktisk sette seg litt til rette, en annen ting er å løpe til samme jæ**a spot hver gang, sette seg ned og vente på at en eller annen skal løpe forbi.

   

  Skal du leve lenger, ikke bli blind for ruten din og ikke sprint så mye, men vær litt forsiktig når du går rundt hjørner eller inn i rom. Man taper mange, mange dueller ved å sprinte rundt, fordi man bruker lengre tid på å få opp våpnet (med mindre du har lightweight PRO, men da har du igjen ulempen av å måtte sette et ekstra skudd eller to før folk ramler om).

   

  Blir du whacka av en kar du ikke klarer å se eller få has på, styr temperamentet og drit i å forsøke å ta, men heller ta en annen rute og drep et annet fjols.

   

  Og unngå for all del å oppholde deg i synlig deler av store områder hvor man kan bli sett fra flere steder.


 3. Vel, det er mange forskjellige ideer om dette med kondis. Hvis du tenkte utholdenhet er det greit å jogge rolig, men heller litt lenger, og gjerne på 55-60% av makspuls. Det brenner marginalt mer fett enn karbo, i følge en artikkel på www.trening.no. Hvis ideen er å øke o2-opptaket er det absolutt intervall-treninger/ gerilja som fungerer best, men det er meget anstrengende for kroppen og krever lengre restitusjon enn andre kardio-økter.

   

  Intervalløkter (4x4 med 2-3 min pause) med lik og gjennomførbar intensitet er vel det som oftes er anbefalt for å øke V02 max. Men dette krever som sagt lang restitusjonstid.


 4. Vel, det er veldig stor forskjell på kampsporter og mange forksjellige meninger om effektivitet osv., så det kommer helt an på hva du har lyst til å trene. Jeg deler de grovt i tre forskjellige grupper :

   

  tradisjonell kampsport: (judo, jiu jitsu, tae kwon do, karate, o l. )

   

  Mye fokus på mønstre, tradisjoner og disiplin. Et annet fellestrekk er at de gjerne er orginalt utviklet i Asia og utøves i gi, den viden kjente kamppyjamasen.

   

  Ringsport: (boksing, kickboksing, thaiboksing, BJJ, SW, MMA o l.)

   

  Mye fokus på ringmatcher, fitness, kondisjonsarbeid. Som regel fullkontaktsporter. De fleste av disse er utviklet i den vestlig, er mindre estetiske enn førstnevnte og gjerne litt mer voldsomme.

   

  selvforsvar/kampsystemer: (sambo, krav maga, til dels wing chun o l.)

   

  Effektivitet og situasjonskontroll fremfor alt. Mye realistisk trening. Dette er kampsystemer som gjerne benyttes av politi og militære, da de er enkle å beherske, kan læres raskt og effetive i konflikter. Krav Maga er nok det mest utbredte av disse formene.

   

  Jeg driver selv aktivt med thaiboksing og har hatt æren av å gå noen kamper i thailand, og er nok en liten lobbyist for den sporten. Jeg syntes Muay Thai (som det heter på Thai) er en fabelaktig bra sport. Det er en hard og godt sport som oppfordrer til trening, samt at den har med seg litt av den østlige feel'en. Muay Thai skiller seg fra andre stående "kampsporter ved å ha med stående bryting (kjent som Clinch), albuer og knær. Går også under kallenavnet "the art of eight limbs". :) Absolutt noe jeg kan anbefale å trene. :)

   

  Det er mine to cent, i hvert fall.


 5. Ja, beklager 10 sek. Har den selv, men trodde det var tyve sekunder. :)

   

  Bomb's away er også ganske vanskelig å få. Du får den av Red Carpet-challenge, som består av å ta ut seks fiender med stealth bomber.

   

  Dictator er vel også ganske vanskelig? Treffe med alle kulene i et LMG-magasin... Jeg kunne ikke klart det i hvert fall, ikke uten store mengder flaks og feiging.


 6. Jeg tror faktisk med hånden på hjertet at denne boikotten alle nevner virkelig ikke påvirker ting som dette i verken negativ eller positiv retning i noen særlig grad.

   

  Dette spillet hadde blitt lastet ned i hauger og spann utansett etter all hypen rundt det, og jeg tror veldig få, sett i et større perspektiv, egentlig fikk med seg den boikotten eller ga den noen særlig oppmerksomhet. Jeg kan bare ikke huske sitt et spill har fått så mye dekning siden WOW-lanseringen.


 7. Det er jo bare å ha en class med cold blooded og stinger og voila, problem solved. Så fort det dukker opp noe som tar livet av deg, bytter du class og senker bastarden. Det er faktisk ikke verre enn det. Skjønner ikke hvorfor folk orker å bruke tid og energi på å klage og hyle når de dør nte gang av et helikopter. "Switch class, dumbass".

  Nå dør kanskje du ofte i forhold til andre her og kan skfite class i hytt og pine

   

  Men de som vil ha høy killstreak, kan ikke skifte class heletiden, pga man ikke vil dø :p

   

   

  Haha, nei, jeg bare orker ikke høre folk whine om det. jeg ligger på 1,8 k/d, så jeg er ikke den verste spilleren der ute. :) Harrier strike er lette å unngå,men det er jo ofte pave low og chopper gunner som folk skriker "omg! OP!" om. Det er jo ikke verre enn at man skifter class en gang i stedet for å løpe rundt som en hodeløs høns og dø gang på gang på gang. See?


 8. Jeg tenker jo at en HTC Hero til en sekstenåring er veldig spandabelt? Greit hvis du tjener veldig godt eller skal kline til skikkelig, men utenom det så legger du bare lista for fremtidige utgifter .. :-p

  Det er jo tross alt en ganske så dyr telefon.

  Jeg ville heller anbefalt en HTC tattoo. Den er å finne ganske så billig med eller uten binding til et abonnoment, samt at den tilbyr veldig mye av det samme som HTC Hero av funksjoner.

×
×
 • Create New...