Jump to content

Malerifaen

Medlemmer
 • Content Count

  659
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

449 :)

About Malerifaen

Recent Profile Visitors

2495 profile views
 1. som en skrekkfilm, rett og slett creepy
 2. vet ikke hva jeg skal si til det hehe
 3. Hei Drunkenvalley jeg har vurdert dette etter stadige avisoppslag de siste årene om hvor stort problem denne innvandringskriminalteten i oslo har blitt. At man ikke kan ferdes på kveldene lenger osv selv var jeg vitne til innvandrer voldtok norsk jente på nattklubb på toaletttet, jeg tok ikke affære da jeg vet av bekjentskap ( vi hadde gått i samme klasse) at han kan trekke kniv. jeg sa ifra til vaktene på stedet.
 4. Ja vi har rasisme i Norge. Både hard og myk. Selv må jeg innrømme at jeg faller i myk-rasismegruven noen ganger. Dvs at jeg kanskje er ekstra hyggelige mot de jeg ser ikke er etnisk eller kulturelt norske. Det er i beste mening, men oppfattes kanskje ikke så bra av mottaker. Det er kanskje litt som når vi friske smiler sympatisk til en i rullestol https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/BR6g3e/babyspraak-og-diskriminering-jeg-er-sjokkert ( nei jeg sammenligner ikke hudfarge med handikapp) Men noe slår meg, jeg som hvit etnisk nordmann har opplevd og sett vold mot hvite fra ikke etniske nordmenn mange ganger. Selv har jeg bekjente utsatt for blind vold av ikke etniske nordmenn. Da kjenner jeg at jeg blir irritert når ikke etniske nordmenn påberoper seg ofre for rasisme. Som om de har ordet alene for seg selv. Hvorfor finnes ikke denne dialogen? Ingen tørr å si det? Hvorfor er Oslo fylt til randen av kriminalitet utført av innvandrere? De har da mat og tak over hodet, skolegang, økonomisk støtte. Slett ikke fattigdom. Hvor kommer dette fra? Har de sett afroamerikansk hiphop og gettolivet og ønsker å etterleve dette? Sammenligner de seg med de svarte fra gettoen i USA? Jeg vet ikke om dette vil bli slettet av moderatorer fordi jeg gjerne ikke er helt PK her. Jeg vil bare stille noen spørsmål over noe jeg finner merkelig.
 5. er nok todelt som det nevnes over meg, PR og det som er det riktige å gjøre. CD P RED er en av de største for en grunn. bra holdning
 6. Synes det er helt fint at nrk dekket Id. Tror folk må forstå at Norge ikke lenger er ola og kari nordmann med blå øyne og blondt hår lenger. Nå er det en grei andel ikke etniske nordmenn. Og det er relativt ikke lenge til det er 50/50. Sett bortifra kvinnehatet og det sekt opplegget med at man må være muslim for å gifte seg med muslim osv så har jeg ikke problem med at folk følger det
 7. Som jeg påpekte selv. Men ok. Men skal individuelle personlige problemer være et godkjent argument mot hjemmekontor? Selv finner jeg det på grensen til usaklig. Å kalle meg et troll er jo også ikke greit.
 8. jeg respekterer at du har dine utfordringer og jeg ønsker ikke noe form for latterliggjøring, bagatellisering av dine problemer og lignende. Beklager hvis det er kommet frem slik. Eller det har kommet frem slik og det er ikke greit. Det mener jeg 100%. Jeg synes fremdeles at det burde være pålagt hjemmekontor, om ikke hele tiden så hvertfall meste av tiden. Da er det nye bakdelen med kontorjobb at det faktisk ikke er sosialt. Slik som at en malerjobb er fysisk og mentalt tungt (ensformig).
 9. Vel. Mange yrker har ugunstige arbeidsforhold. Å sitte alene hjemme med kaffekopp i morgenkåpen foran en skjerm må være de som har noe de absolutt ikke skulle ha noe å si. Tenk på forskalingssnekkeren som er ute i alskens drittvær. Maleren og rørleggeren som puster betongstøv og utsatt for hørselskader på bygg og anlegg. Eller sykepleieren som nå utsetter seg for covid19. Nei fy faen så tøft det er å sitte alene hjemme med full mulighet å kommunisere med lyd og bilde med andre kollegaer. Må passe på å ikke sette smørbrødet i halsen! Jo det er mange fordeler med å ha hjemmekontor som gagner alle. For meg så provoserer dere meg med å trekke frem ensomhet som argument. Noe sier meg at dere ikke har fått skitt under neglene.
 10. Jeg har hatt "issues" selv og er per i dag medisinert. Men man må evne til å tenke på jordkloden og vår fremtid. Jeg jobber ikke som pleier fordi jeg liker ikke å jobbe med mennesker. Hvis man ikke liker å være alene, da får man avstå kontorjobber da.
 11. Fremdels ikke gode nok unnskyldninger for å være på en arbeidsplass å gjøre en jobb man fint kunne gjort hjemme. Da får du finne annet arbeid som behøver oppmøte som f.eks å være en maler eller hjelpepleier
 12. Ja det kan man jo gruble på. Men det holder ikke. Ikke god nok grunn til å måtte reise til et annet bygg for å sitte foran en skjerm, noe man fint kan gjøre hjemme. Da får personen finne annet yrke, sykepleier/helse eller bli en maler f.eks. Da må man reise til en arbeidsplass.
 13. Etter to måneder får du nesten psykisk sammenbrudd? Da har du jaggu seilt gjennom livet gutt! Nei hjemmekontor bør bli normalen. Skal man jobbe på en arbeidsplass bør man betale ekstra avgifter evnt lønnskutt. Vi må gjøre alt man kan for miljøet. Å ha hjemmekontor er en triviell sak som kan ha stor nytte.
×
×
 • Create New...