Jump to content

Razor

Medlemmer
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

2116 profile views
 1. så lenge spilleren er på laget, så dere ikke bryter reglene til telialigaen så er det greit ja
 2. Hei, desverre så har vi satt av tid til dette i dag. og det vil ikke være aktuelt så nærme kampstart å flytte kampen til en annen dag nei.
 3. Vi skal sjekke når han som holder på med serveren våres kommer hjem i dag. men om vi ikke får hostet på den serveren, så er det deres ansvar å hoste server, så da må eventuelt dere leie en server for i kveld.
 4. halla, lagleder til flowenz her, skal bare si ifra at laget er enda i kamp 2
 5. Vi i Flowenz esport ser nå etter ny mid laner til lineupet vårt. Hva vi forventer av deg: -En god rank i solo que, helst plat2 eller høyere -Dedikasjon iforhold til trenings timer og solo trening utenfor lag trening -Ledig på tirsdager for å kunne spille i telialigaen -En god holdning mot lagkamerater -Et stort championpool -Vilje til å bli bedre Hva vi kan gi deg som et lag: -En dedikert trener for lag trening og individuell trening -Et profesjonelt team miljø -En spot på hoved lineup med mål om å nå andre divisjon hvis du er interesert send e-post til Recruitment@flowenzesports.com eller kontakt Razor#2876 på discord Se hele utlysningen på Gamer.no
 6. hi man, we in Flowenz Esports are looking for a top laner, add me on discord, tryed to add you but it said you had blocked incoming requests Razor#2876
 7. Turnering i Hearthstone med plass til 4 spillere. Starter 5. desember - 18:00 Gå til turneringssiden
 8. det har vi ikke muligheten til, da vi har allerede en annen match i morgen.
 9. vil helst spille sent i uka, så la inn et nytt forslag som passer meg bedre en forslaget du la inn
 10. vi kan spille kampen 18:00 nå på torsdag, for å prøve å hjelpe dere hvis dere ikke kan den siste uka, men det er siste muligheten vi har for å flytte.
×
×
 • Create New...