Jump to content

Bobby_Brunost

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. helt topp. takk for hjelpen:) Da blir det litt handling håper jeg.
 2. Har snust litt rundt på komplett og kommet frem til følgende pc. https://www.komplett.no/wishlist/shared/e898059e-559f-4ebb-be96-222ccb6991c0 Er det noe jeg burde bytte ut eller ser det greit ut? budsjett er +- 20k. Tips og råd mottas gjerne.
 3. Antok det. Mulig jeg kjøper med en ssd uansett. De er relativt billige nå og trenger alltid litt mer plass.
 4. Takk for mange gode forslag. Bare for og spørre, jeg har en gammel kingston 120gb idag. Tror den er 5 år snart. Vil jeg merke forskjell hastighetmessig kontra den og en ny? Resten av pcen er vel 5 år utenom gpu.
 5. Ja da var det ett feilkjøp. Men kan jeg bruke ett adapter evt?
 6. Var litt kjapp på avtrekkeren, (igjen) og bestilte meg en ssd m2 uten og sjekke nøye rundt dette med nvme, ssd m2, pcie etc. Jeg får den ikke til og funke. Jeg har søkt litt rundt og funnet ut mitt HK muligens ikke støtter dette, men er ikke sikker. Jeg har kjøpt denne ssd: https://www.komplett.no/product/1003360/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/crucial-mx500-500gb-m2-ssd?noredirect=true?noredirect=true# Har dette HK: https://www.komplett.no/product/814894# Jeg har satt ssd i m2 slot på HK og lampen ved siden av lyser kontinuerlig oransje. Jeg har fomlet litt rundt i BIOS og fant en innstilling som het PCIe storage, eller noe i den dur og valgte da ssd m2. Men den dukker ikke opp i Windows eller Bios. Må jeg ha ett pcie adapter på denne? eller er det lettere og kjøpe annen type ssd?
×
×
 • Create New...