Gå til innhold

Trivelig

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trivelig

  1. Deadly skrev (4 minutter siden):

    Jeg fikk bestilt en ps5 fra CDON igår (17.12), og valgte faktura (ikke i papirform) men har ikke fått noe sikt på e-post. Kun konfirmasjon at jeg har bestilt og at ordren behandles.
    Er det noen som bestilte og har fått faktura på e-post? Noen som har erfaring med Qliro?

    Ja, de sender ut fakturaen noen dager før betalingfrist. Jeg brukte Qliro tidligere i høst, funker fint. 

    • Liker 1
  2. TotalF skrev (2 minutter siden):

    Bestillte fra Obs igår et par minutter etter at lenken ble postet her.

     

    Står fortsatt som "Behandles". Noen som fått bekreftet at ordren er sendt?

    Samme her. Bestilte oppvaskmaskin fra Obs for noen uker siden, da tok det typ en uke fra jeg la inn bestilling til de var i gang med pakking og sending. Så om det er farten de jobber i, vil det ta et par dager før det skjer noe. 

    • Liker 2
  3. Fikk tilbakemelding fra Multicom om at det er nesten bare deres Arya MS-16H2 som leveres i annet enn plast. Svaret var dette; "Vi har ikke mange MulticomPCer i metall. Dette er den billigste og har et magnesium-Lithium chassis"

     

    Tundra er et merke jeg aldri tidligere har hørt om. Har de spesialisert seg innenfor arbeidsmarkedet eller lignende? Minner veldig om Multicom egentlig.


    https://www.mpx.no/asus-g750jm-173-full-hd/808359?gclid=CLrTya_qpsACFeHPcgod5JYAgg

  4. Har nå fått tak i en som har Multicom - det er mye plast, men den virker grei. Han var fornøyd med sin, i det minste. Jeg er vel bare bortskjemt med min Samsung i aluminium, tenker jeg. Denne skal tross alt bare stå hjemme.

     

    Nå har jeg forsøkt å sammenligne Xishan W355S med 240GB SSD og Asus G750JM-T4039H med 8 GB SSD og 750 GB harddisk.

     

    I forhold til pris ser de ut til å bli ganske lik.

     

    Har forsøkt å sammenligne:
    Samme grafikkkort. Samme prosessor. Samme mengde RAM.
    Asus har større skjerm, og dermed større vekt.

     

    Største forskjellen er type harddisk, og med eller uten operativsystem? Asus har både plast og aluminium, på Multicom kunne jeg ikke finne informasjon om hvilke materialer som er brukt (har derfor sendt mail). Asus ser også ut til å ha bedre feste på skjerm.

     

    Har jeg gjort noen feil her? Ser at jeg nå heller mot Asus, til tross for manglende SSD.

     

    mobile999: Med plass til to 2,5" disker er det bare vanlig, eller betyr det at jeg kan sette inn større SSD i etterkant?

  5. Bedre alternativ:

     

    Asus G750JM-T4039H: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2671498

     

    Vel det finnes jo alternativer i Asus samt Lenovo og gigabyte.

     

    ASUS R510LN-CN092H LAPTOP kan vel sikkert gå for litt mindre krevene spill, men skal du spille nye spill og middels eller maks oppløsning må du ha en del kraftigere helst 860M eller bedre.

     

    Multicom har jo fått noe negativt kritikk for service og byggkvalitet, flere mener derfor er multicom maskinene så billige så er lurt å være klar over det, men uansett om du vil ha SSD er det langt enklere å gå for OEM lisens da du slipper recovery partisjon.

     

    Men denne leveres med 8 GB SSD, vil ikke det si at den er rask i oppstart, men jeg vil da ikke kunne lagre spill på SSD? Kunne tenke meg minimum 120 GB SSD. Det er mindre viktig med stor lagringsplass, da jeg bruker NAS og ekstern harddisk mye.

     

    Edit: Det kan forklare litt. Jeg har lest både negativt og positivt om Multicom tidligere. Er MSI samme produsent? Jeg har aldri hatt bruk for å flytte OS over til ny maskin, og regner ikke med å få det i nær fremtid heller. Så er det noe jeg trenger å ta hensyn til?

  6. Er på jakt etter bærbar datamaskin som skal stå hjemme. Den skal altså ikke tas med ut av hjemmet, da jeg allerede har laptop som skal brukes til studiene. Høy vekt eller størrelse er derfor ikke noe problem. Jeg er derfor åpen for både 15" og 17" skjerm.

     

    Da jeg flytter en del har jeg gått bort fra tanken om stasjonær, da det er greit å kunne ta pcen med hjem i feriene.

     

    Jeg vil blant annet ha SSD og minimum 8 GB ram, samt et brukbart grafikkort siden jeg ønsker å bruke den til å spille og se film.

     

    Jeg har blant annet sett på Multicom Xishan W355S 15.5" som kan leveres med 240GB SSD eller 1TB harddisk. Er det da lurest å velge den med 1TB og sette inn ekstra SSD eller motsatt?

     

    Ved å kjøpe laptop fra Multicom blir det jo OS og installasjonskostnader i tillegg. Prismessig vil jeg holde meg under 10K, men jo lavere jo bedre.

     

    Er det noen som har erfaringer med denne, eventuelt andre bedre alternativ?

×
×
  • Opprett ny...