Jump to content

JAMIE RAVEN^

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Hei - hadde vært greit med et svar.. har dere ingen muligheter for neste søndag?
 2. Hei, Dere har ikke tilfeldigvis mulighet for å spille en annen dag? Eventuelt en time senere?
 3. Det kan bli vrient og bli enige her ser det ut til.. kan dere eventuelt på mandag? For og være ærlig så tror jeg kun vi kan torsdag, søndag & mandag.. og helst ikke veldig sent da samtlige skal på jobb samtidig som det tidligst kan være 19:00...
 4. Hei! Har dere ingen muligheter for og få spillt på torsdag? Jeg forhørte meg med folk og det var få som kunne på onsdag.. jeg kan eventuelt høre om di kan på søndag da det mest sannsynlig er den eneste dagen vi kan utenom torsdag..
 5. Hei J3nga. Har forhørt meg med laget og di aller fleste kan ikke så mange andre dager enn på torsdag. Vi har jo selvfølgelig mange spillere i laget, men dette er folk som knapt nok spiller og vi vil jo selvfølgelig stille det sterkeste laget.. Håper dere har mulighet til og få en stepin for deg slik at vi vertfall får spillt kampen.
 6. Jeg skal høre med di andre - men kan ikke garantere noe som helst. Kommer tilbake med et svar i morgen, håper i verste fall dere eventuelt kan legge til en spiller slik at dere kan stille på torsdag hvis det blir nødvendig..
 7. Hei, Har dere mulighet for og spille kampen på tirsdag f.eks? Ser at dere har fjernet di fleste spillerene, og at dere søker nye lag så kommer dere i det hele tatt til og stille ?
×
×
 • Create New...