Jump to content

Grimnir

Medlemmer
 • Content Count

  6893
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Grimnir last won the day on June 28 2018

Grimnir had the most liked content!

Community Reputation

3938 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6281 profile views
 1. Det er vel kanskje litt vel kort tid til å kunne konkludere med noe som helst?!
 2. Riktig, da er det bedre å stole på propagandakanal NRK og "journalist" Mads Nyborg Støstad som har skrevet en artikkel som beviser... hva da egentlig?
 3. Selvsagt, var ikke du som trakk det frem så skal ikke be deg om å gjøre rede for hva poenget til Gavekort var. Den største utfordringen som verden står over for i dag, det er vel kanskje uhemmet befolkningsvekst? Men klart: den elefanten i rommet er det ingen som vil snakke om. Da er det lettere å snakke om klimaskatter og klimaavgifter. Videre: hva skal man så gjøre med at befolkningen øker, spesielt i fattige og utsatte land? Skal man forby folk å få flere barn? Skal man la de bare kjøre på, og så la naturen rydde opp selv når det ikke er bærekraftig? At menneskeheten vil bli utryddet er nok heller lite sannsynlig, med mindre det da kommer en ny "extinction event" selvsagt... da er det fint lite vi kan gjøre annet enn å etablere oss på andre planeter.
 4. Fint, så Ecoen-perioden var en periode som startet for ca 56 millioner år siden og sluttet for 34 millioner år siden. Det var da en periode med nedkjøling som førte til en masseutryddelse (extinction event), muligens forårsaket av meteornedslag eller vulkansk aktivitet. Hva er dette så ment å skulle bevise?
 5. Gjør vi det? Hvor står det skrevet at menneskelige aktiviteter vil føre til Doomedag (tm)? Hvem her er det som benkter at klimaet endrer seg? Er vi virkelig nødt til å kutte utslippene? Har de små fjertene menneskene slipper ut virkelig så mye å si? Her er forskerne dypt uenige.
 6. Det har jeg vel ikke påstått heller. Og om det kommer en til slik periode, da er det fint lite vi kan gjøre annet enn å tilpasse oss. Det vil ikke da nytte med verken klimakvoter, skatter eller avgifter; for moder natur gjør hva hun vil uansett.
 7. Enn så lenge. De som tror at det vil holde seg, og at politikerne ikke også her vil gå tilbake på sine løfter, de er mildt sagt naive.
 8. Selvfølgelig handler det om planlegging. Stort sett om man har et bevist forhold til det så går det helt fint uten at det blir noe stress. Jeg har faktisk aldri opplevd akkurat det, kanskje jeg bare har vært heldig.
 9. Ja samme her, derfor passer jeg alltid på å fylle opp når prisen ligger under kr 15/liter.
×
×
 • Create New...