Jump to content

Beefbunker

Medlemmer
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)
  1. Hei igjen, Tenkte å legge inn en liten oppdatering: Det ble kjøpt en 3-pack TP-Link Deco M5 på tilbud hos elkjøp! Har nå fått satt opp 3 Deco M5 på forskjellige plasser i huset, 1 ved Zyxel ruteren tilkoblet med kabel på kontoret, en i stua, og en i andre etasje rett over den plassert i stua. Har Zyxel ruteren fortsatt gående som hoved ruteren og alle 3 M5 i tilgangspunktmodus gjennom TP-Link appen. Er strålende fornøyd, var kjempe enkelt oppsett, og har nå full dekning i alle hjørner av huset, til og med en litt tricky vaskekjeller omgitt av mur har meget bra dekning, alle enhetene mine hopper automatisk til den M5 som er nærmest ettersom jeg beveger meg rundt i huset, helt sømløst. Anbefales på det sterkeste.
  2. Interessant, skal lese meg opp på Homeplug. Tenker jeg kommer til å gi 3x M4 et forsøk, se hvordan det dekker huset og eventuelle justeringer jeg kan gjøre underveis for å forbedre dekningen i de ytterste områdene. Så blir det nok fulgt med litt ekstra neste uke på diverse tilbud, kanskje jeg går for en M5 om den dropper nok i pris. Takk for god hjelp!
  3. Takk for svar, De har ikke Fiber nei, bruker Bredbånd 150/20 fra Telenor med T-We. Nå er jo det store usikkerhetsmomentet for meg hvordan dekningen blir på andre siden av huset i topp etasjen hvor det står en stasjonær pc uten mulighet å trekke kabel til. Dette er hovedgrunnen til at jeg ønsker å oppgradere dekningen deres. Pipa til huset står i nøyaktig linje midt i mellom ruteren og dette rommet hvor pcn står. Har prøvd meg på en billigvariant av nettverksforlenger/Wifi Repeater uten hell, netgear wn3000rp v1h2 Skjønner det er vanskelig å si noe om hvordan dekningen blir siden dere ikke vet layouten i huset, men med dagens løsning P8702N langt unna og wn3000rp koblet med kabel til stasjonære, så er det snakk om ekstremt ustabilt nett, og krabbehastigheter opp til nevnt pc. Vil et mesh nettverk (M4?) fordelt rundt i huset forbedre dette til en grei opplevelse for de å sitte på vg eller lese epost?
  4. Hei, Jeg vurderer å kjøpe inn et Mesh nettverk til mine foreldre som bor i et eldre trehus over 3 etasjer, og hvor de sliter med dekning i kjeller og ytterste hjørner av 3 etasje. Vurderer sterkt å gå til innkjøp av TP-Link Deco M4 3pk(håper på salg ved slutten av måneden), de er ikke noen tunge brukere og trenger egentlig bare et stabilt nettverk, ingen høye hastigheter. Tenker en M4 i hver etasje. Det jeg lurer på er hvordan det vil fungere om jeg kjører Telenor ruteren (Zyxel P8702N) de har fra før av som vanlig hovedruter og M4 i aksesspunktmodus, vil det fungerer greit? eller taper man hastighet/stabilitet ved å kjøre aksesspunktmodus og ikke en av M4 som ``hoved`` ruteren? Grunnet dette er at jeg ønsker alle portene som er tilgjengelig på Telenor ruteren videre. Og er det noen rimelige alternativer til Deco m4 dere anbefaler? jeg tenker å holde meg rundt 1000kr (håper å se M4 3 pakk til under 1200 på black friday som den ble i fjor). Håper dere har mulighet til å svare på spørsmålene mine Takk - Beefbunker
×
×
  • Create New...