Jump to content

madmikelol

Medlemmer
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 :)

Recent Profile Visitors

1354 profile views
 1. Er det noen grunn til å ikke kjøpe denne her kun for lagring av spill? Er en nevø som har Z170-A kort med kun ett m.2 spor hvor han allerede har montert en på 256GB. Han er kun ute etter å bytte ut en gammel snurredisk for lagring av spill. Er vel nesten ikke forskjell på SATA og m.2 når det kommer til spill generelt over hele fjøla?
 2. Noen som vet når ny BIOS med undervolt er antatt sluppet? Begynner å bli varmt på kontoret... Om jeg prøver voltage offset på mitt X570 Tomahawk WIFI ender jeg med null boost uansett innstillinger så langt.
 3. Det funket smertefritt! Takk for hjelpen!
 4. Og da snakker vi om hvilket anbefalte sett? Etter at jeg postet mitt Time Spy resultat i RTX tråden fikk jeg inntrykk av at rammen jeg har nå er flaskehals til de grader. 😶 Da ble dette G.skill settet nevnt flere ganger, og om jeg skal ha det nå før det kommer på lager andre steder blir prisen 3000, noe som ikke er så langt fra T-Force settet.
 5. Om jeg sorterer etter lagerbeholdning per dags dato så vil det altså lønne seg å kjøpe disse kontra disse? Prisdifferansen blir 300 kr inkl. frakt. Finnes de uten ufyselig RGB? 😁 Skal få testet i kveld etter at guttungen legger seg!
 6. Har Googlet litt og ser ut som at du har rett ref og her. Siden dram calc ikke har Samsung C-die som alternativ, hva går jeg for da? Er langt fra kunnskapsrik nok til å vite hva jeg skal prøve meg frem med.
 7. Opplever det jeg anser som høy temp på min 5900x med Dark Rock Pro 4 - 81.5c under høy load iflg. HW64. Ser den booster opp til 4,95GHz på enkelte cores og vCore min/avg/max er 1.112V/1.322V/1.448V og PBO er på auto. Prøvde å sette core voltage offset til -0.1000v i BIOS, men da låste den seg til max 1v og 3,7GHz, max temp 60c. Etter at jeg tilbakestilte til originalt så begynte skjerm #2 å bli svart jevnt og trutt, samt horisontale tearing linjer. 😍
 8. Interessant. Så om du skulle kjøpt en 1TB disk (m.2 eller 2.5") hvilken ville du valgt i dag? Har sett litt på XPG SX8200 Pro 1TB for m.2. Vil fylle opp varslingslisten til Black Friday.
 9. Da er de lagt til overvåkning, takk for tips nok en gang. 😁
 10. Så disse brikkene er det jeg burde kjøpe for 32GB med min 5900X og X570 Tomahawk Wifi? Ikke høyere MHz? Vil ikke gjøre et bomkjøp til. 😁
 11. Hva med 32GB? 😁 Er en voldsom til multitasker og har diverse programmer som konstant kjører, så ligger på 7-10GB bruk utenfor gaming, i tillegg til at jeg driver med Autocad/Revit/3ds max osv. Var derfor jeg gikk opp til 32GB, men har tydeligvis bommet helt på valg av brikker. Edit: Skal helst også passe under viften på Dark Rock Pro 4, kan muligens flytte den litt opp.
 12. Prøvde 3000 safe også uten hell nå. Gir opp. 😁
×
×
 • Create New...