Gå til innhold

FB.601710084

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.601710084

  1. Sosialister. Ødelegger samfunnet.

     

    Jeg har jobbet i denne bedritne bedriften for en slik lønn. Ikke hadde man råd til ferie, ikke hadde man råd til helgefri. 6dagers arbeidsuke uten noen som helst form for tillegg. 163 kroner timen uansett. Jobbet til 8 hver bidige dag utenom lørdag. Dvs jeg var på jobb når andre hadde fri. Dette er ikke mye verdig liv altså, dette er ren utnytting av folk i en kjip sittuasjon!

  2.  

     

     

    Min far hadde forsterker eller hva det enn var fra Electrocompaniet, for ca 20 år siden. Siden har jeg ikke hørt noe om dem. Rådyre luksus saker for gamle menn dette. Bra, men for et svinnende lite marked.

     

    I hvertfall ikke noe for dem som hører på hip-hop med autotuned og kebabnorsk.

    Nei dette er mer for analoge menn med vakumtube apparater med BO høyttalere.

    Her snakker man som man har vett til, tydligvis. Grei ut om koblingen mellom rørapparat og BO, er du snill. Og hva er en analog mann?

    Vi snakker om hvite menn so pusher 50..

  3.  

     

     

     

    Like at rekken for tesla modellene blir S3XY. Og trur dere forveksla Mars og Mai i oversettelsen.

    Det har vært planen til Musk lenge.

    Originalt ønsket han jo å bruke Modell E i stedet for 3 men ble stoppet av Ford.

    Er ikke mye som er sexy ved en elbil.. :p

     

    Ekte menn bidrar til global oppvarming!

     

     

    Heller ei sexy ei med kurver og momentet med seg, men som vet å holde kjeft. Er ikke like sexy når kjeften åpnes og røyk og annet gørr ryr ut...

     

    Hilsen ikke-røyker

     

    ;)

    Haha, det er ikke utslippet man blir opphisset av nei ?

    • Liker 1
  4. Data er heller ingen billig hobby. Vertfall ikke her til lands der staten skal suge til seg avgifter her og der. Og selvsagt etterspørsel på maskinvare fra leverandør / produsent har i den siste tiden vært et oppstyr mtp. bitcoin. Sitter selv med en 6+ år gammel maskin, som kjører første generasjons Intel Core i7 (tror jeg) Eneste endringene på maskinen er et bedre skjermkort en mitt gamle 570 og noe mer RAM. Kjører fremdeles 1920x1080 oppløsning og takler de fleste spill. Men, selvsagt skulle jeg ønske jeg kunne ha råd til å bygge en ny maskin, det gjør vel de fleste :)

     

    Dakkar liten, må du betale avgifter du da? Kjære vene, enn at staten kan være så slem? Kanskje du skal gå ril legen å få et GRATIS plaster på såret?

    • Liker 1
  5.  

     

     

    Koke suppe på spiker? Ikke mye nytte i denne artikkelen og hva var relevansen med ledninger som gikk i hytt og gevær? Bare fordi det er en kortere ledning betyr det ikke at denne ikke kan være utsatt for brudd ...  og hvis problemet er rettet hva er behovet for å ta det opp nå?

     

    At Koss kommer med en bt variant av porta pro er interessant, resten av suppa dere prøver å koke er uverdig. Hva med et spørsmål om hvorfor de ikke lagde en versjon som integrerer det som er på ledningen på selve hodetelefonen? Det burde være fullt mulig å gjøre dette på plastikkdelene som skiller bøylen fra elementene.

     

    Hva var vitsen med dette:

     

     

     De originale Porta Pro har nemlig alltid vært viden fryktet, særlig på offentlig transport, for sin massive lydlekkasje selv ved lavt volum, noe som selvsagt kommer av de vidåpne elementene andre elsker.

     

    Hvem faen frykter noen hodetelefoner? Selvsagt vil en åpen, på ørene, konstruksjon slippe en del lyd til omgivelsene noe annet ville være naturstridig. At de er upraktiske på bussen er en ting, men fryktet? Kom igjen... Jeg antar du har belegg (kilde) for en slik påstand? 

     

    Denne artikkelen er nok en ny variant av "se hva alle snakker om bla bla bla". Integritet døra til venstre artikkelen døra til høyre.

     

    Hva om tek hadde brukt den tiden til noe matnyttig? Litt trist at det ikke finnes gode norske teknologi nettsider. Det var en tidligere, tror den het overklokking.no, hva skjedde med denne?

     

    edit: en leif

    Å hvordan er blodsukkeret her i gården?
  6.  

     

    Dere burde fokusere på de som ikke følger trenden. 16:9, minijack og flate skjermer er framtiden.

     

    Ja, å ikke trenger jeg mobilen for å fortelle meg hva jeg tar bilde av.

     

    Noe som S8 og V30 manglet var et godt batteri. 4000+mah burde en kunne forvente seg 2018. Selv billig mobiler har jo 5000+mah batteri nå for tida.

     

    Skjerm over 1920x1080 trekker bare unoedvendig mye stroem så der ville nok downsizing kommet godt på sin plass.

     

    4k er flott til dataskjermer, ikke mobiler.

    Stort batteri tar plass og krever lengre ladetid. Hvis mobil A med 3000mAh varer like lenge som mobil B med 5000mAh vet jeg hvilken jeg ville valgt.

    Nja, vet ikke helt om jeg er enig i logikken. Om man har et batteri på 5000mah så vil det ta mye kortere tid å lade det opp til 3000mah. Samtidig vil batteri som ikke lades ut helt, holde seg vesentlig bedre over tid.

  7.  

    TEK har vel noen slike artikler de også. Er derfor jeg alltid går inn i kommentarfeltene via diskusjon.no fremfor tek.no selv. Det er så mye vås og clickbaits at jeg får spy.

     

    Skulle til å skrive at nå burde jammenTEK lære av egne artikler, så slipper vi alle disse falske ryktene klistret opp på forsiden her... ;-)

    Får i jåben min jør æ alt riktig, bestandi!!!

  8. Nja! Det gamle 450 nettet til ice var basert på cdma der enhetene ikke brukte simkort, men heller ble registrert med s/n mot nettverket. Med dagens LTE nettverk registreres enheter via simkort, som hos alle andre operatører. Dog teknisk løsning der er jeg usikker på. Kanskje simkort og MAC nr per enhet blir flettet sammen i abonnement på MBB?

    Riktig det du sier der altså, men uansett har ikke dagens telefoner og nettbrett antenne/modem for 450MHz :p

  9.  

     

    Bruker man en android telefon med ice mobilt bredbånd, funker det ikke overhodet.

     

    Om du setter på data roaming så pleier det og virke.
    Hos alle andre operatører kan man putte i mobilt bredbånd-sim lett som bare det, men min svoger prøvde i sommer med ice mobilt bredbånd abonnement i en huawei dual sim tlf. Skrudde på roaming. Null kontakt med nettverk i verken norge, sverige eller danmark.

    Det er fordi ICE bruker det gamle NMT (400MHz)nettet på bredbånd samt sitt eget 4g-nett. Da Ingen normale telefoner eller nettbrett støtter NMT-nett lengre, så vil ICE MBB kun fungere med deres eget utstyr. På mobilabbo leier de telia sitt mobilnett og har derfor en helt annen dekning og nettverk

×
×
  • Opprett ny...