Jump to content

Away2003

Medlemmer
 • Content Count

  23613
 • Joined

 • Days Won

  2

Away2003 last won the day on October 4 2015

Away2003 had the most liked content!

Community Reputation

3048 :)

About Away2003

 • Birthday February 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg trodde du mente låseskjermen. Hjemskjerm og widgets er jo pyntet på og optimalisert til det bedre i 15z
 2. Jeg had iPad 12 pro og oppdatert til ipados15 . Fremdeles klokke med dag/dato på min lockscreen.
 3. Away2003

  Elbil-tråden

  Kommer ikke til å se meg mere her.
 4. Away2003

  Elbil-tråden

  Hvor jeg bor er ikke relevant for det vi innledet med. Ei heller mine lyttervaner eller hvilke bitrates de ulike aktørene er tildelt på dab. Jeg har tross alt valget mellom å bruke fullt fungerende og velspillende dab radio i bilen eller via mobildata/internett benytte nettradio, musikk, podcasts. Spotify, Tidal eller Apple Music i bilens infotainment via CarPlay. Og det er faktisk for det meste i dab P4 (som alltid kommer på uten bruker-input eller å gjøre noen valg når jeg setter meg inn i bilen) Skal jeg spille høyt og lytte på favoritt musikk (alene i bilen) brukes det naturligvis en av de nevnte tre tjenestene.
 5. Away2003

  Elbil-tråden

  Hvis jeg har dab radio som detter ut hele tiden her jeg ferdes er dårlig produkt eller antenneimplementering. Har ikke har noe problem med mine siste 4 «nye» biler fra 2014 av merkene Volvo og BMW til i dag med dab radio. Hører på Radio P4 hver bidige dag med dab. Selv om jeg har nettradio i Apple music. Men det var et sidespor. Veletablerte teknologier er ikke avleggs fordi det har kommet alternativer. Din påstand var at man trenger internett for RTI på generell basis. Som er feil da man trenger ikke det der man har utbygd FM og vedlikeholder kringkasting av trafikkdata i rds kanal. Men som bruker av Tesla har du helt rett i at «du» trenger internett.
 6. Away2003

  Elbil-tråden

  Hvorfor er det avleggs når infrastrukturen og rapportering og broadcast funker . Legges/overføres data inn i broadcast kommer det via radio i enheten i bilen uten forsinkelse. Du får sanntidsdata via rds i gps enheter men det er noe bak som samler inn og overfører data (statens vegvesen/vegsentralen) på lik linje med din internettbaserte. Det ble bare aldri gjort skikkelig i nisselandet Norge , og de la også ned FM som gjorde alle gps enheter til bil som hadde fm(rds) mottak ubrukelige til formålet. Og dette har ikke lyktes på samme måte med dab. I nabolandet vårt Sverige har trafikkvarsliger RTI vært gjennomført med fm og er i drift så vidt jeg vet fremdeles.
 7. Away2003

  Elbil-tråden

  Trafikkinformasjon til gps har man tradisjonelt fått verden over via fm (RDS kanal). Trenger ikke internett for å få til akkurat det. At det i dag er app implementert med prerquisite av et aktivt mobildata er slikt sett et fremskritt med en bakside. Broadcastede air signaler som enheter konstant kan ta imot data kontra klient initiert datakanal over internett.
 8. Away2003

  Elbil-tråden

  Hvis man ser på alle kategorier reisende med elbil til Gardemoen tviler jeg på at man finner noen i det hele tatt som har hatt fem + bagasje i en bil/elbil for å parkere den der til man skal returnere. Aldri opplevd fulle flytog heller. Regnestykket er høyst teoretisk og potensielt da man forutsetter fulle tog vs fulle elbiler (5 i bilen). Man bør finne snittet av reisende pr tog i en tidsperiode og snittet reisende pr elbil i samme periode. Deretter kan man jamføre.
 9. Away2003

  Elbil-tråden

  Så du ville vel vitende fortsatt i 1-2 år å lade din ampera-e om natta parkert inntil husveggen uten tilsyn eller i en fellesgarasje under en blokk og tappet den helt til 5-10% med full opplading til 100%.
 10. Away2003

  Elbil-tråden

  Ikke akkurat vipps da det estimeres til at de kan være ferdige i 2024 med de 4000 bilene i Norge (tenker det også er i beste fall) Bruksbegrensingen innbefatter også at de uansett skal lades under oppsyn. De 330 med Bolt versjonen får en tyngre vei å gå mht utskifting av batteripakke.
 11. Away2003

  Elbil-tråden

  Kan være glad en ikke kjøpte Ampera-E. Batteriskift kan ta flere år: – Ampera-e er nesten blitt ubrukelig Av 9000 produserte befinner 4000 seg i Norge. Kilde https://motor.no/aktuelt/forbrukerokonom-mener-elbilen-ampera-e-har-blitt-nesten-ubrukelig/206411?utm_campaign=2021_08_21_Motor_Nyhetsbrev_uke_33b&utm_medium=email&utm_source=Eloqua&elqTrackId=F65C033C7F3B8C697123DFE1F3B21158&elqTrack=false&elq=d7846778d72c49f1a6a18804ef01d58b&elqaid=2345&elqat=1&elqCampaignId=2502
 12. I Windows sammenheng er vel app synonymt med ModernUI applikasjon og programmer synonymt med win32. Så forstår frustrasjonen . Ikke alle porteringer fra win32 til app er like vellykkede.
 13. 🙄 App is an abbreviated form of the word "application." An application is a software program that's designed to perform a specific function directly for the user or, in some cases, for another application program.
 14. Kutt av kostnader i bil fra Kia eller Hyundai da siden de da tydligvis ikke har utstyrt de med WiFi AP.
×
×
 • Create New...