Jump to content

barney-

Medlemmer
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Dumt å se at dette skjer nå. Laget til m1kkis virker bra, men hvis det blir vurdert å ta inn en lineup med eldre spillere og ingen 5 (?) så skjønner jeg ikke helt visjonen til Bx3 her. Så målet er å ha ett bra mixteam som kan bli i 1 div, framfor å utvikle ett lag med ungt talent og potensiale...?
 2. Skjønner ikke helt dramaet. Har ikke sett demoen selv, og bare spilt med Radi en gang i en random esea match. Han virket som en god spiller med god kommunikasjon. Det til side så tar man jo random dop prøver av alle utøvere i andre sporter, så hvorfor kan man ikke ta en demo sjekk (som kan tilsvare) etter gode resultater? Det i seg selv kunne og burde være normen, og ikke noe som blåses opp på noe måte. Gøy å se NW levere såpass sterkt, og voldsom enkeltprestasjon. At folk cheater er jo ingen hemmelighet, men håper det ikke er tilfelle her. Lykke til videre!
 3. Ganske sikker på at det passer finfint for oss, skal la bengen ta en titt. Takk skal du ha
 4. Uten "Http" connect samwell.dathost.net:27416; password 144
 5. Hei gutta! Har desverre jobb denne kvelden, er det mulig for dere å bytte til litt senere? Kan Mandag-Tirsdag (Samme uke) Eller så kan vi spikre inn en dato etter helgen.
 6. Hei, vi trenger å bytte matchdato til neste uke. Går det for dere ?
 7. Hei fredag funket ikke. Obviously Men vi kan alltids reschedule hvis dere fortsatt ikke kan på mandag
 8. Hei gutta. Kan vi utsette denne matchen til neste uke en dag ? Har jobb den kvelden
 9. Kjipt at dere ikke fikk mulighet til å analysere en pur mix lineup. Må ha avgjort kampen. Den ser jeg. Han var i klubben i 2 uker, men ikke i hovedteamet fair enough. Visste ikke at det var nødvendig. Kan jo ikke krangle på det. GG. Morsom måte å vinne en match på. Sportslig gutta.
×
×
 • Create New...