Gå til innhold

1Stine

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1Stine

  1. Fått 2 tilbud.

     

    Homenet: 458 kr mnd, 12 mnd binding. Vdsl 30/10 , gratis montør, jeg har søkt på hjemmesiden deres men finner ikke denne beste internett de sa jeg fikk. Søkt på min adr, men da kommer det opp 2 valg de kan levere, og det er ingen av det. Og utifra det jeg har klart å se så koster denne typen når jeg søkte på annen adr som er på landet. Der kom det opp 40/10 og pris 477

     

    Så ringte telenor og kunne gi meg tilbud på canal digital.: pris 699 med både tv og beste internett. 500 mb bits. Og alt av utsyr fikk jeg med og montør fikk jeg også med gratis. Og ingen binding. Jeg vet det er lagt opp til canal digital på denne leiligheten. Søkt på canal digital. Og ser det stemmer. Denne prisen gjelder 1 år.

     

    Jeg bruker mest netflix, Spotify, youtube.

  2. Hei. Jeg kommer fra android. Jeg savner android. Kan gjøre så mye mer. Å mye enklere med tanke på bilder å minnekort. Men etter L kom så har det bare vært trøbbel med android. Derfor gikk jeg over til iPhone. Pluss siden med Apple er at de er raskere til å fikse problem. Å me 6s liker jeg at når du dobbeltrykker forsiktig på hjemtasten så kommer skjermen ned. Slik at du kan bruke en hånd. Det er mye pluss med iPhone også. Men foreløpig irriterer jeg meg over det med bilder hvordan jeg skal lagre det best mulig. Jeg synes batteriet er bedre enn android tlf. Jeg vet M har kommet til noen tlf. Men ser det er mye problem der enda. Så det er pluss å minus på begge sider. Den er veldig glatt å holde i. Å den tåler tydeligvis ingenting. Jeg har heller aldri brukt etui. Å har ikke hadt tlf en uke å d er allerede ripe i glasset. Å jeg har ikke mistet tlf. Bare hadd den i lommen.

  3. Jeg har også en del problemer med knock koden. Må som regel taste den to gang. Vet dere noe om tlf bruker VELDIG mye mobildata? Jeg bruker å ligge på under 400 mb i mnd. Men nå er jeg kommet over 1000. Så jeg vet ikke om det er tlf eller rett å slett abbonemanget. Byttet nettopp til djuice.

  4. Jeg fikk min tlf i går. Men med engang jeg skrudde den på begynte den å slå seg av å på hvert sekund. Klarte etter mye om å men å få oppdatert tlf, den ble litt bedre. Men fremdeles slo den seg av å på.. Prøvd det jeg kom på ingenting hjalp. Så tlf er sendt tilbake, så nå venter jeg på ny. Å håper den fungerer fint, ellers likte jeg den veldig godt

×
×
  • Opprett ny...