Gå til innhold

Pedersen2k

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pedersen2k

  1. Hei og takk for svar alle!

    Tror jeg rett og slett går for Nex 6, MEN bør jeg heller kjøpe kameraet med det "vanlige" 16-50mm objektivet for så og kjøpe et vidvinkel objektiv ved siden av? Jeg tar mest typiske landskapsbilder og den duren.

    Eller er det et såpass godt tilbud med 55-210 ?

    Ser foresten at de har dette til 899,-, merket Nyhet. Hva med og og kjøpe kameraet til 5300 for så og kjøpe 70-300? Tror nok ikke zoom-objektiv vil bli brukt SÅ mye, men kjekt og ha.
    Noen input fra dere som har greie på det? 55-210 kontra 70-300?

    rating_All.gif
    • 70-300 mm
    • Lysstyrke: 4-5,6
    • Minste blender:32
    • Nærgrense:95cm
    • Mål: 76,6 x 116,5 mm
    • 435 gr
  2. Akkurat det jeg og tenker, det beste et det man har med seg!:) Noen objektiv du.anbefaler? Jeg har svært lite greie på akkurat det der,men kunna tenkt meg et vidvinkel og zoom. Tar for det meste landskap, den type du har lagt ut. Tar en del HDR og.

  3. Hei! Utrolig flotte bilder du har tatt! Kjøpte meg for et halvt år siden Lumix Lx7, men ønsker og gå opp et hakk i kvalitet nå

    . Hele tiden tenkt mot speilrefleks, men har etterhvert fått sansen for Nex-serien spesielt pga størrelse

    . Er du fornøyd med ditt? Vurderte en stund Sony sitt nye fullformat som kommer,men tror det blir litt i dyreste laget

  4. Igjen,takk for alle svar!

    Etter litt dvale i tenkeboksen hadde jeg kommet frem til at valget måtte bli LX7...helt til jeg nå ser en brukeromtale på F900exr fra Fuji.Dette tar aldri slutt:)

    størrelse; vel,det trenger ikke vær et kamera som må i lomma på dongeribuksen, ser for meg at LX7 går helt fint. Ikke noe vesentlig større.

    Zoom; vil ikke tro jeg vil trenge den råeste zoomen.Kameraet vil nok bli brukt mye til landskap/naturbilder/by/bygninger/hav- både dag/kveld og natt.

    Kameraet vil nok bli behandlet svært pent,så trenger ikke noe skuddsikkert:)

    Videofunksjon har jeg egentlig ikke noe særlig krav til.

    Jeg tror faktisk valget nå står mellom LX7 og 900EXR.

    Noe konkret mening om de to se#,eller dere andre? Og takk for utfyllende og godt svar,se#.

     

     

  5. Har også sett på Xz2,men har egentlig satt meg en max pris på 3000kr (grunnet en kommende dyr ferietur;/)

    Jeg blir gal,jeg klarer ikke bestemme meg.

     

    Om vi sammenligner Lx7,Ex2f,S110 og TZ40; hvilket burde være det beste valget,mest for pengene og mulig mest fremtidsrettet om man kan si det på den måten?

    Må nevnes jeg faktisk aldri har eid et kamera før,men alltid vært begeistret av naturbilder/bygninger,gjerne da redigert litt gjennom Photomatix/Lightroom,og at dette kjøpet KAN være starten på en flott hobby:)

    Jeg ser vel at wifi ikke nødvendigvis er en "må ha" funksjon,men en kjekk og fiffig løsning på deling av enkelte bilder. Det jeg derimot må ha er bracket-mode og raw mulighet,noe som vel alle nevnte har,men har lest at raw filer blir meget stor på Ex2f.

    Er det verdt og gå 400kr over budsjett for LX7?

    (Jeg er ikke gjerrig,men en type som alltid (over)tenker litt dyrere kjøp;pp)

    Takk for tilbakemeldinger!

  6. Hadde eg vert deg ville eg lagt ut dei 800 ekstra kronene og kjøpt rx100. Det er nok det beste valget no. Men når du blir bitt av fotobasillen så kjøper du deg nok eit godt speilreflekskamera. Men det er lurt med eit godt kompakt til og starta med:)

    http://www.fotovideo...0000153828.aspx

     

    Har prøvd tz20 eg eg synst det var veldig bra og denna skal vist vera endå bedre. Litt billigare enn rx100 då.

    http://www.fotovideo.no/Produkter/Kompaktkamera/Panasonic/Panasonic-Lumix-DMC-TZ40-18-1Mp--20x-Optzoom--WiFi--GPS--Full-HD-132244-p0000162513.aspx

     

    Hadde en sterk følelse på at folk ville gi meg det svaret:)

    Men har vel eeeegentlig satt meg ei grense på 3000. Føler litt at når man nærmer seg 4000kr kan man snart begynne og snuse på speilrefleks, har faktisk sett på de billigere speilrefleksene, men blir for stort til mitt bruk,enn så lenge.

    Hmmhmm

     

    TZ40 ja,sett litt på det og. Hva sier folk som har greie på dette? Tz40 kontra Ex2f?

  7. Hei!

     

    Har i flere dager googlet meg både grønn og gul etter et ok allrounder kamera,et kamera som vil bevare de gode ferieminnene litt bedre enn min mobil.

    Jeg har satt ei grense på max 3000kr. Av en eller annen grunn har jeg forelsket meg litt i Samsung Ex2f,men jeg har virkelig ingen peiling på hva jeg skal se etter av spesifikasjoner. Det jeg liker med dette kameraet er wifi-muligheten og deling av bilder rett til mobil/tablet. Jeg er en slik type som saumfarer nettet etter omtaler når jeg skal kjøpe noe av litt verdi,ikke akkurat noen tester som slakter kameraet,men klarer ikke bestemme meg.

    Ser Ex2f ofte blir sammenlignet med rx100,som er en del dyrere.

    *max 3000,-

    *Gjerne/helst wifi

    *bracket mode/hdr

     

    Nevner hobby i topic,dette pga jeg i mange år har vært en stor fan av såkalte hdr-bilder,vet at et slikt kamera ikke kan sammenlignes med dyrere speilrefleks,men jeg kan da få en pekepinn på om fotografi er en hobby som faktisk kan passe meg.

    Ex2f får jeg for 2500,-

    Så; gjør jeg et veldig dårlig valg? Vil det iløpet av juni/juli komme et kamera som danker ex2f hardt ut,og på samme tid ligge på under 3000kr?

     

    Hååååper på tilbakemelding slik jeg snart endelig kan få sove igjen:)

  8. Har hatt det meste av topp-telefoner og har nå Samsung Galaxy Nexus. Hatt den i snart 2mndr og er storfornøyd.Flere apps/spill installert og en del musikk innpå, telefonen er fremdeles like rask. Jeg merker ingenting av forsinkelser. Bruker en del av Google sine tjenester som gmail,calendar,tasks osv. Alt av notater,oppgaver,huskelister og kalenderoppføringer blir syncet til Google med en gang, smertefritt. Har heller ikke hatt et eneste tilfelle av at telefonen har hengt seg. Det er kanskje ikke det aller beste kameraet jeg har vært borti, men så bruker jeg kamera svært sjeldent, kun om jeg kommer over noe spesielt.

  9. Jeg er litt nyfiken på Google+ ja, droid. Men det er bare det at jeg har såpass mange familiemedlemmer og venner på Facebook, og mange av dem vet jeg ikke kommer til å skifte til G+, spesielt ikke familiemedlemmer i den eldre garde. Kommer nok helt sikkert til å ta en titt på G+ etterhvert. Men igjen, guuud det irriterer meg at jeg ikke får lasta opp til face;P

     

    Testet akkurat og sende over gmail, ingen problem.

  10. Noen som har installert Facebook-appen? Prøver og laste opp et bilde fra Galleriet, ser i statusbaren at prosenten går fra 0 opp til 100%, etter et sekund kommer det et utropstegn og "Facebooks oppdateringsprogram: Kan ikke laste opp" Noen som har vært borti lignende? Kjenner det irriterer meg en schmule, men som det står, jeg regner med det må vær appen sin feil, kan ikke skjønne det er noen innstillinger på selve telefonen som gjør det.

     

    det gikk iallefall knirkefritt for meg da jeg prøvde på lørdag...

     

    Skjønner ikke hva problemet skyldes, men fryktelig irriterende merker jeg. Får bare satse på det løser seg etterhvert...

  11. Noen som har installert Facebook-appen? Prøver og laste opp et bilde fra Galleriet, ser i statusbaren at prosenten går fra 0 opp til 100%, etter et sekund kommer det et utropstegn og "Facebooks oppdateringsprogram: Kan ikke laste opp" Noen som har vært borti lignende? Kjenner det irriterer meg en schmule, men som det står, jeg regner med det må vær appen sin feil, kan ikke skjønne det er noen innstillinger på selve telefonen som gjør det.

×
×
  • Opprett ny...