Gå til innhold

n1tro

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av n1tro

  1. Har du andre forslag til båtsko? Eller andre sommersko, for den saks skyld.

    Sebago Docksides eller Sperry Topsiders er jo klassikere når det kommer til båtsko. Ellers liker jeg Car Shoes og mokkasiner, f. eks Herring Monza eller Herring Maranello. Enkle, hvite plims som f. eks Superga eller Jack purcell er også fint.

    Marineblå Docksides til en relativt rimelig penge hos Footway for øyeblikket: http://www.footway.no/docksides-navy.html

  2. Skal til Oslo i morgen, og tenker å få sjekket ut noen skobutikker som fører Loake. Noen som vet om butikker i Oslo som har chukkas fra Loake?

    Har fått med meg butikker som Grændsens Skotøimagazin, Dagestad, og Agnar Hagen, men er usikker på om noen av disse har greit utvalg, eller om de fører Loake i det hele tatt.

    Jeg har sett flere Loake-modeller hos Lille Vinkel på Majorstua, dog usikker på chukkas.

  3. Må først si at jeg setter pris på diskusjonen som pågår her nå. Artig å lese forskjellige synspunkter.

     

    [...]

     

    Det kan godt være at dette er for "viderekomment" for min smak, men jeg syntes komplimenteringen blir for mye. Jeg velder personlig svært sjelden et så motivrikt, i mangel på bedre ord -slips. (ble det gramatisk rett?). Jeg ville i alle fall ikke valgt, eller turt, å bruke et sånt slips, til en allerede farge- og mønsterrik skjorte.

     

    [...]

    Du spør om grammatikken, så jeg tenkte jeg kunne prøve å være litt konstruktiv. Meg bekjent skrives det enten "viderekommet" eller "viderekommen". Videre er et kompliment et uttrykk for ros: "så fin du var på håret i dag", f.eks. Du er nok på utkikk etter "komplementeringen". Bindestreken før slips gir ikke mening her.Til slutt så skrives "Gramatisk" med to m-er. :)

     

    Håkkei, et sidespor. Carry on.

  4. Hvis det er sant så har jeg stått for mange av de 50 Mbit'ene hver dag siden NTE-nettet ble koblet til.

    Så det er du som stjeler alle megabittsene fra tuben min? Flott å se at en person kan ødelegge for alle andre, og dette før det i det hele tatt har flyttet inn noen.

    Ja, og jeg gjør det for å ødelegge spesielt for deg. Er det urimelig å forvente at noen forholder seg til hva som står på voll.no og hva som står i brevene angående nettkoblingen?

    Det var mer ment som en kritikk mot linja, ikke mot deg, men tolk det som du vil.

     

    Det er ikke urimelig å forholde seg til det som står, men jeg bor der nå, og forholder meg heller til det jeg faktisk opplever av hastigheter og svartider fremfor det som står på nettsida til Voll. Det jeg opplever samsvarer med det som er blitt sagt tidligere i tråden, en hastighet på 50Mbit.

  5. Hvis det er sant så har jeg stått for mange av de 50 Mbit'ene hver dag siden NTE-nettet ble koblet til.

    Så det er du som stjeler alle megabittsene fra tuben min? Flott å se at en person kan ødelegge for alle andre, og dette før det i det hele tatt har flyttet inn noen.

  6. Er det noen forskjell på Matte 3-fagene TMA4110 og TMA4115?

    Jeg har sjekket pensumet på begge fagsidene og de er helt identisk.

     

    Jeg planlegger å forbedre min karakter ifra TMA4115, men jeg har helst lyst til å gjøre det til julen.

    Det er da slik at det er TMA4110 som undervises i høstsemesteret og TMA4115 som undervises i vårsemesteret.

    Så man har TMA4110 eksamen til høsten, og TMA4115 eksamen til våren.

     

    Så det jeg lurte på var om jeg kan forbedre min karakter i TMA4115 ved å gå opp til eksamen i TMA4110 nå til julen? eller må jeg vente til våren?

    Det er ingen forskjell på fagene. De har bare forskjellig fagkode for å indikere at det ene går på høsten, og det andre går på våren.

  7. Hva er scrobbling?

    Jeg paster likegodt fra faqen til last.fm, FAQ - Scrobbling

     

    "Scrobbling a song means that when you listen to it, the name of the song is sent to Last.fm and added to your music profile.

     

    Once you've signed up and downloaded Last.fm, you can scrobble songs you listen to on your computer or iPod automatically. Start scrobbling yourself, and see what artists you really listen to the most. Songs you listen to will also appear on your Last.fm profile page for others to see.

     

    Millions of songs are scrobbled every day. This data helps Last.fm to organise and recommend music to people; we use it to create personalised radio stations, and a lot more besides."

  8. Synd at det ikke er like lett å bestille en Dell bedriftsmaskin som det er å bestille HP eller Lenovo sine bedriftsmodeller, disse får man jo så godt som overalt og i tillegg vises inkl.mva pris direkte samt at man får standard angrerett på privatkjøp.

    Nå vet jeg ikke hva du legger i "lett", men det er da vitterlig ikke verre enn å besøke Dell.no, finne pcen, specce den slik man vil og gå gjennom en betalingsprosess? Ang. mva. kan du ta prisen du får til slutt og gange med 1,25. Kanskje litt mer tungvint, men det er ikke mange tastetrykkene som skal til.

     

    Hvorfor kan man ikke få vanlig angrerett?

  9. diablo3tshirt.jpg

    Artikkel

     

    One of the controversies from the announcement in June was a slight backlash against the game's art style, which some of the fans complained about. Pardo said that they're sticking to the art style, and that for the most part it's a pretty moot controversy at this point. The Blizzard designers certainly have a sense of humor about the entire affair; some of them were spotted wearing powder blue t-shirts sporting a Diablo III logo that consists of balloon letters, unicorns, and rainbows.

     

    Tenk så koselig det hadde vært med et "My Little Pony"-monster i spillet!

  10. Tja, jeg sikler på E4200. Blir litt dyrt, men frister. E4300 ser jo også interessant ut, bortsett fra én ting: vekt. Den veier jo 2,75 kg, det er i overkant for en 13" synes jeg. Til sammenligning veier vel m1330 nesten en kilo mindre (med 4-cellers batteri riktignok).

    Spesifikasjonene fra Dell påstår:

     

    Mål og vekt:

    Vekt fra: 3,3 pund / 1,5 kg

    Bredde: 12,2 tommer / 310,0 mm

    Dybde: 8,6 tommer / 217,4 mm

    Høyde: 1,0–1,1 tommer / 25,4–29,0 mm

     

    Jeg ser også at de nevner 2.75kg under "Høydepunkter", men der står det også 3.3 pund (== 1.5kg).

  11. Sant så sant... Men går det ann å få liknende lyd uten det? O.o

    Vri knappen det står "gain" eller "distortion" på på forsterkeren din til 8-9, bass til 8-9, diskant til 8-9, mellomtone til 2-3. Maks volum og tone på gitar, bridge pickup. Det pleier som regel å gi en brukbar Metallica-lyd på de fleste forsterkere.

     

    Du vil jo aldri få lyden de har på studioplatene uansett, men gøy kan man ha det likevel. :)

×
×
  • Opprett ny...