Gå til innhold

Z_E0

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Z_E0

  1. 4090 er gøy det om det står i stil til hva en er villig å bruke på en PC, men man må være litt gal også.
  2. Platekompaniet da de brukte posten, hvis helthjem fungerer ok i ditt område så kanskje de.
  3. Kommer an på, Ta en titt på Game Pass, om du ser mye du liker der så vil jeg anbefale Series X helt klart da jeg mener det er den mer imponerende konsollen fra ett teknisk perspektiv etter å hatt begge siden release. Hvis du har ett stort PS4 bibliotek og ønsker å fjerne PS4en fra stua og ikke klarer deg uten Sony sine eksklusiver fremover så er nok PS5 veien å gå.
  4. Tipper 4080 mer en nok i massevis for deg, spiller du på 4K med høy refreshrate (120hz+) og ikke tåler at FPS dropper kan jo 4090 levere dette bedre men 4080 er ett mektig kort også til dette. Husk også at det kun er de absolutt råeste CPUene på markedet som klarer å holde følge med de her kortene på normale oppløsninger.
  5. Mange inkl meg kjører 4090 uten problemer med 750w så lenge du ikke har blodtrimmet 12900k, forutsetter at PSU er av god kvalitet slik du sier din er. Kjør på med den du har du. 😄
  6. Funker i youtube med Edge vet jeg, ikke i nærheten av monitoren på en stund så kan ikke teste.
  7. Å sette browseren i sRGB modus hjelper!
  8. De bruker fremdeles Nidec såvidt jeg vet. Har Delta selv og den er finfin på støy.
  9. Her er noen muser jeg har hatt erfaring med de siste årene og har vært fornøyd med: Razer viper mini - utrolig lett og responsiv, beste kabelen utenom paracord jeg har vært borti Logitech G203 lighspeed - god om du liker diamantform Mionix Castor - beste formen jeg har prøvd i en mus, kommet en variant nylig med moderne sensor Intellimouse pro - klassisk form, god sensor men noe tung
  10. Dette går ikke om Find my iphone er aktivert, Apple kan gjøre det for deg om du har kjøpskvittering men kan være en lang prosess.
×
×
  • Opprett ny...