Gå til innhold

Anoonym

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anoonym

  1. Avsender skal spesifisert oppgi hva pakker inneholder, og dette blir kontrollert som et ledd i fortollingen (altså når Posten har mottatt varen og foretar tollkontroll).

     

    Det er forbudt å innføre "nye tobakksprodukter" (herunder e-sigaretter), jfr. forskrift om forbud mot nye tobakks- og nikotinprodukter (forskrift 13. oktober 1989 nr. 1044) § 2. Det spiller altså ingen rolle om du er over eller under 18. Du innfører forbudte varer.

     

    Det gjelder et unntak, og det er dersom e-sigarettene innføres som et røykeavvenningsprodukt. Dette krever dokumentasjon fra lege.

     

    Les mer på Helsedirektoratets nettsider.

    El sig er jo lovlig det? bare ikke til salgs i Norge..

  2.  

    Jeg har bestilt meg en el sigg på nettet med VISA Electron. Jeg er under 18, men jeg fikk til å bestille. Vil posten spørre om legitimasjon angående alder når jeg får utlevert varen, eller går det bra siden jeg allerede har bestilt og betalt?

    Siden pakken er betalt og om den er liten nok til å gå i postkassen så legger de den sikkert bare oppi kassen uten noen problem :)

     

    Jeg tenkte mer på om jeg må hente den på posthuset, fordi da spør de om leg, men jeg vet ikke om de bare forsikrer om at det blir rett mottaker, eller om de ser etter alder...

  3. Jeg har bestilt meg en el sigg på nettet med VISA Electron. Jeg er under 18, men jeg fikk til å bestille. Vil posten spørre om legitimasjon angående alder når jeg får utlevert varen, eller går det bra siden jeg allerede har bestilt og betalt?

×
×
  • Opprett ny...