Gå til innhold

Mehm

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

Innlegg skrevet av Mehm

  1. Fornax1 skrev (2 timer siden):

    Tenker ikke bare på realisme. Spilte FH1+2 (med ratt) - morsomt en kort stund. Tenkte dengang: hvilke forbedringer kan gjøre dette mere gøy, slik at man ikke går lei etter 5t. For meg ville skadeeffekter (istedenfor 1000 nye biler) ala Wreckfest vært gøy. Mere skade på og av alle 'objects' i spillet. Effekter og 'handling' ved forskjellig underlag osv. Når jeg skriver at hele verden kunne like godt vært gress, så mener jeg ikke det bokstavelig. Men det viser at verden kun er tekstur og eye-candy - alt kunne vært asfalt/gress/svart/snø - spiller ingen rolle.

    Tenkte kanskje å prøve 5, men registrerer at lite er skjedd mtp på det JEG savnet av gameplay. 9/10 blir derfor latterlig for min del.

    Men kos dere dere som liker det😉

    At 9/10 blir latterlig for din del er greit nok, men blir jo med en stor klype salt av deg å gi karakter på noe man bare har sett (av det du har gitt inntrykk av), og ikke prøvd :)

    Edit: Og så må jo spillet bli dømt litt for det det er, en arcade racer (kan riktignok skru av en del assists) og ikke sim. Kan jo tenkes at for en del av det du savner må du over i den sistnevnte kategorien;)

    • Liker 8
  2. Kjedelig for de som bestilte tidlig dagen forhåndsbestillingen åpnet, og enda ikke har mottatt 😕 

    Men med det sagt er min opplevelse med Elkjøp Glassmagasinet veldig positiv. Bestilte fysisk i butikk med pickup i butikk når forhåndsbestillingen åpnet (riktignok tidlig da butikken åpnet) og ble garantert at jeg skulle få på lansering.
    På lanseringsdagen fikk jeg melding 08.00 om at ordren min var klar til henting, og når jeg ankom butikken 10:05 måtte jeg stå 4-5 min i egen Xbox-kø før jeg fikk konsollen i hånda. 

    Bonus var at jeg (og andre som var der for å plukke opp Xbox-en sin) også fikk goodie-bag, og han i kassen sa «Her er en goodie fra oss som takk for at du kjøpte her». I bagen lå et Arctis 9X.

    Kult av Elkjøp Glassmagasinet!

    • Liker 2
  3. Gringorilla skrev (25 minutter siden):

    Dette spillet kommer ikke før om et halvår. Innen den tid har de (gitt lik produksjonshastighet) produsert 20-30 millioner konsoller. Hvor mange trenger de å ha produsert for at dette ikke skal være kjipt/forbrukerfiendtlig? 

    Det vil alltid være kjipt, for de som ikke har mulighet til å anskaffe en PS5 (eller annen «neste generasjons» konsoll for den saks skyld).
    Men jeg er ikke motstander av next-gen eksklusive spill. 
     

    Gringorilla skrev (25 minutter siden):

    Er forsåvidt enig med dette utsagnet, og resten av innlegget ditt, men forbrukerfiendtlig er det ikke. Det er helt standard prosedyre og helt nødvendig for å ha noen grunn for å utvikle ny teknologi. Man er jo tvunget til å kjøpe PS3 for å spille Little Big Planet. Man er jo tvunget til å kjøpe Xbox for å spille Halo. Man er tvunget til å kjøpe kjøleskap for å holde maten kald. Man er tvunget til å jobbe for å tjene penger. Hele greia bunner ut i at om man ønsker en gitt ting, så er det forutsetninger som må oppfylles. Men forbrukerfiendtlig er det aldeles ikke.

    Ja jeg forstår også hvorfor de gjør det, og har ikke noe problemer med det. Grunnen til hele den avhandlingen der var for å tilbakevise en dårlig sammenlikning av den jeg siterte.

    Grunnen til at jeg kommenterte var i utgangspunktet fordi folk vred på / gav veldig dårlig motargumenter til Ezio. 
    «Så du går glipp av at Sony også har spill som kommer til begge konsollene?» - Dette var i mine øyne urelevant da det var spesifikt snakk om R&C
    Det som er bruker fiendtlig er å ikke ha nye spill til en konsoll du forventer at folk skal betale 5.000,- for.» - Denne var bare feil som eksempel/motargument.

    Også bygget det derfra hehe!

    • Liker 2
  4. Iki skrev (33 minutter siden):

    Nei, det er ikke urelevant.

    Om du har en ps4 så får du fortsatt spill.

    Ezio påstår det er galt at ps4 ikke støttes videre, noe den gjør.

     

    Er det noen som tvinger noen til å kjøpe ratchet and clank? Nei.

    Da er det altså ikke bruker fiendtlig det heller.

    For dette spesifikke spillet har han korrekt har han ikke? 
    Han påsto at PS4 ikke støttes for dette spillet, så om PS4 får andre spill er urelevant for den diskusjonen. 

     

    -Sigh- poenget er ikke at du blir tvunget til å kjøpe R&C, poenget er at du blir tvunget til å kjøpe en PS5 for å spille R&C... 

    Som et tilsvar på at noen sa at det var brukerfiendtlig å gi ut R&C bare på PS5 og ikke også PS4 (Heretter kalt A), kom du med eksempelet at det er med brukerfiendtlig å lansere en konsoll uten nye spill og forvente at folk betaler over 5.000,- for den (Heretter kalt B). 

    Dette kommenterte jeg at var et direkte svakt eksempel grunnet følgende:
    A - tvinger deg til å kjøpe en PS5 for å spille R&C/Gjør R&C utilgjengelig for mange som ikke har PS5 tilgjengelig. Altså kjipt sånn sett.
    B - tvinger deg ikke til å kjøpe ny konsoll for å spille "ingen nye spill" som du sier. Uheldig, men ikke forbrukerfiendtlig. 


    Jeg har personlig ikke noe imot next-gen ekslusive titler, men å påstå at B er mer forbrukerfiendtlig enn A er bare feil uansett. 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  5. Iki skrev (57 minutter siden):

    Så du går glipp av at Sony også har spill som kommer til begge konsollene?

     

    Det som er bruker fiendtlig er å ikke ha nye spill til en konsoll du forventer at folk skal betale 5.000,- for.

     

     

    At Sony har andre spill som kommer til begge konsoller er urelevant i denne sammenheng, da det her snakkes om et spesifikt spill, som ikke kommer til begge. 

     

    Og nei, det eksempelet ditt er ikke bruker fiendtlig, det er uheldig. Tar man utgangspunkt i ditt eksempel er det ingen ting som tvinger folk til å måtte bruke 5.000,- på å oppgradere til den nye konsollen. Det er opp til folk selv om man vil bruke pengene, og har ingenting med brukerfiendtlighet å gjøre da man som kjøper har et valg.


    Satt opp i mot eksempelet her med R&C, vil det være mer brukerfiendtlig (nå er brukerfiendtlig å ta i, men gitt at Sony har shortage på PS5 er det jo noe kjipt) da man som forbruker blir tvunget til å kjøpe ny konsoll for å spille det/ikke får spilt det da man ikke har flere PS5 tilgjengelig.

     

  6. Iki skrev (2 timer siden):

    Selvfølgelig var det snakk om series S, da det er konkurrenten til ps5 digital.

    Skal man sammenligne ps5 med series X så blir det faktisk:

    6.990,- mot 8.496,-

    Hvordan er det en selvfølge at Series S er konkurrenten til PS5 digital? 
    I hovedsak er Series X og PS5 konkurrenter, mens de alternative variantene har jo til dels forskjellig bruk/målgrupper? 

  7. Pallehysa skrev (2 timer siden):

    Ubegrunna påstand. Biblioteket på PS Now, er større og har minst like mange store titler. Ein sammenligning ein kan gjere er Resident evil 7. Er på begge tjenestene, men PS Now har i tillegg til 7eren, 4-5-6, begge Revelation spela og The Dark Side Chronicles.

    Pr dags dato har PS Now eit bedre utvalg.

    Føler litt du avblåser alle andres påstander som ubegrunnet, uten at du nødvendigvis kommer med så mye bedre grunnlag på dine egne påstander selv?

    • Liker 2
  8. Alltså Hahahahaha.... Apple, vilket jä*** skämt...!

     

    Alltså de är så bra, de är liksom först med allt. Bra teknik och innovativa lösningar. Massa bra dongels som hänger i left, right and center som gör att telefonen mer linkar en sliten blinkande julgran som står i receptionen på ett av Warszawas slitna horhus...

     

    Och det är alltså detta folk betalar för ??????... Herre gud.

     

    Så pratar man med dessa isborrlobotomerade apple användarna, då svarar SAMTLIGA... Ja, men de tekniken som du pratar om. De är inget jag behöver, jag skiver bara meldinger, suftar lite Facebook och så snap då ????...

     

    Om de är ditt behov av en mobil... Köp en Nokia 3210.

     

    Nej då inga problem med att kasta ut 15.000,- för en "mobil" ( läs SKRÄP)...

     

    Detta sa jag för 10 år sedan, när Apple fortfarande envisades med att det inte skulle gå att koppla några andra produkter till deras som inte var Apple. Apple mobiler kommer endast att finnas kvar i en mycket liten skala i "The Bible belt" I USA, flitigt köpt och avgudat av White Trailer Park Trash människor med varierande antal kromosomer som tycker att Tim Cook och Elon Musk levererar det de lovar ???????????

     

    Synd skrivemåte og formuleringer ødelegger det skarpe og fine innlegget ditt her. Mon tro om ikke isboret har besøkt deg også. Hadde faktisk valgt å høre å Tim Cook over deg (Bedømt utifra dette innlegg alene) når som helst;)

  9.  

    Dersom det ikke er mulig å påvise at garantivilkårene er brutt, skal garantien fortsatt gjelde.

     

    Vann er inne i en telefon som er vanntett, ergo må vannet ha kommet forbi pakningene.

    Det kan lett sies at det dermed var brukerfeil.

    Hvis telefonen faktisk er vanntett da.

    Argumentet ditt kan brukes begge veier.

    Vann er inne i telefon som (påstås) er vanntett, ergo telefonen er ikke like vanntett som produsenten sier.

    Det kan ikke lett sies at det var brukerfeil.

  10.  

    Finns jo folk som vil ha sine bilder privat. Å hvordan sender du bilder til kompisen din uten å benytte nettet?

     

    Siden dere tydeligvis ikke forstår hvordan deling med Google photos virker så deler jeg noen bilder med dere som dere enten kan se eller laste ned som dere vil. 

    https://photos.app.goo.gl/7Kpq92eDP3qMKujE8

     

    Enkelt.

    Alle her forstår hvordan deling med Google photos virker.

     

    Forsåvidt en enkel måte å dele på. Fint for å dele til andre som ikke er i nærheten av deg selv. Evt legge filer tilgjengelig for nedlasting av andre ved en senere anledning.

     

    Men skal du kjapt dele filer tll en annen på stedet og der og da, er det enda enklere er å sende den/de aktuelle filene du vil dele, direkte til den/de du vil dele de med.

     

    Du forstår tydeligvis ikke hvordan deling med "AirDrop" virker, da du prøver å sammenlikne den med noe som funker på en annen måte. Og forøvrig mer tungvint måte enn det "AirDrop" er ment å utføre.

    • Liker 1
  11.  

    Åpenbart ikke :D Drive og Photos er glimrende til sitt bruk, men ganske så tungvint til kjapp deling på stedet. Blir litt som å si at du ikke forstår poenget med kontaktløs betaling når man bare kan overføre via nettbanken.

    Kjapp deling på stedet? Hva er raskere en å sende en link til det du vil dele?

    Gitt at man er i nærheten av hverandre er det jo bare mer klønete å sende en link til noen du vil dele en fil med enn å bare sende filen direkte:)

  12. Nei, det er ikke underforstått.

    Nå regnet jeg med det var clickbate-overskrift som overhode ikke stemte, men jeg måtte inn å sjekke at ikke Apple plutselig hadde snudd.

    Selvsagt bør det påpekes at de lager en overskrift som lyver om innholdet.

    Selvmotsigende much?

    Du ‘regnet’ med det var en «Clickbait» overskrift, Noe som tilsier at du vet at iOS ikke kommer på andre enheter enn Apple.

     

    Vil også påstå at de som er litt over middels interessert i teknologi, noe jeg anser majoriteten av tek.no sine lesere å være fint forstår den tittelen. Men det har kanskje noe med at det var Apple?

    • Liker 2
  13.  

    Er vel greit underforstått at det kun gjelder Apple enheter?

    Du er bare vanskelig for å være vanskelig.

    Når de lager sånne idiotiske titler så må de forvente å få idiotiske svar

    Igjen, er jo underforstått hvilke devicer det gjelder. Og at «hvem som helst» sikter til at man ikke må være utvikler etc for å få tilgang.

     

    Men at du og andre velger å tolke ting feil bare for å være vrange sier jo mer om dere.

    • Liker 6
  14.  

     

     

     

     

    Spill ble oppdatert i gamledager før det fantes loot bokser, det heter å ta seg flid i sitt arbeid. og gi forbukere det det har betalt for. 

    Spillutigvere går allerde milliarder av dollar i pluss, de vil ikk gå konk om de oppdaterer et spill 5 ganger i året eller betaler for servere.

     

    Før måtte man betale for expansion packs, season pass, dlc, etc.

    Nå kan du få alle oppdateringer gratis.

    Alle som eier basisversjonen av spillet får spille sammen med samme våpen, karakterer, etc, på samme kart.

    Spillerne blir ikke lengre splittet i grupper etter hvem som betaler mest.

    Nå lyser bare en mer rosa enn de andre.

     

    Man må fremedeles betale for expansion packs, DLC og season pass.

    Jeg sa gamle dager, ikke for 4 år siden, du er kanskje ikke mer enn 10 år, men andre husker en tid der man kjøpe et spill, og man hadde spillet, man kjøpte ikke 30% av spillet og så brukte 700kr til på å kjøpe resten av spillet. Jeg husker også en tid hvor multiplayer spill ble kjøpt også spilte man de i flere år uten nye utgifter. 

    At du er kjøpt og betalt av EA og andre, eventuelt er den mest naive personen verden er ditt problem.

     

    Jeg husker også de gode gamle dager for mye mer enn 10 år siden. Da var det sjelden at spillet ble støttet i noe særlig tid etter lansering, medmindre det var snakk om MMO som du betalte for hver måned samt kjøpte expansion packs til. Spillene var ikke mer "komplette" enn de er nå, det var bare færre spill som fikk mer innhold senere via DLC'er eller expansions. Multiplayer spill ble spilt på lokale servere av svært ulik kvalitet. Det var gratis og gikk på et vis, men var slett ingen drømmesituasjon. 

     

    Den store endringen siden de gode gamle dager er at en stor del av dagens gamere fremstår som konstant sinte og sure. Gaming var mye mindre i de gode gamle dagene og da var det en ganske annen gamerkultur.

    Battlefield 1942 var et komplett (som man kunne spille i årevis). Battlefront (2015) var ikke.( og døde etter noen måneder)

     

    Jeg spilte rome 1 og medieval 2 Total War, komplette spill.

    Rome 2 var ikke et komplett spill. Da man måtte betale ekstra for å få essensielle fraksjoner.

     

    CS (før GO) levde i årevis med oppdateringer uten micro transaksjoner.

     

    At dere prøver å forsvare grådigheten til bedrifter som utnytter dere får så være. Men det blir som serfer som lovpriser sin tyranniske tsar.

    Dette er ikke til forsvar av Lootboxer praksisen.

    Men det er jo også verdt å nevne at produksjonskostnadene til et AAA spill for 10 år siden ikke er på samme nivå som de er i 2018. Er jo litt naivt, når spillmediet har utviklet seg såpass mye som det har over de siste 10 årene, at man skal betale den samme prisen.

    • Liker 3
  15.  

     

    Huff, enda en idiotisk "zombie" modus?

     

    Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å spille en "zombie" modus av et i utgangspunktet dårlig eller middelmådig skytespill.

     

    Jeg har ikke hjernekapasitet til å fatte det, rett og slett.

    Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å spille turbaserte spill. Kan det komme av at alle er forskjellige?

     

    Rainbow Six Siege er et knall bra spill når du har et lag du kan kommunisere med. Spiller du solo så kan jeg skjønne hvorfor du mener det er middelmådig.

    Jeg tror du må ta en ny titt på spillet. Det var middelmådig i starten, men ikke lenger. De er ett godt eksempel på devs som kan gjøre gode endringer og fikse ett spill, noe spillertallene tydelig viser også.

    Nei, jeg snakker ikke om Rainbow Six, jeg snakker om Zombie modus og liknende.

    Veldig misvisende kommentar fra deg i utgangspunktet isåfall.

  16.  

     

    Mange sauer som vil betale for status visst

     

    Litt Off Topic, men tar utgangspunkt i at du ville kommentert det samme på alle telefoner i samme prisklasse.

     

    Kjøpte en iPhone X forrige måned. Føler meg ikke spesielt som en sau, ei heller at den gir meg status.

     

    Mer at jeg hadde lyst til å bytte ut min gamle modell og syntes den falt i smak. Ja den kostet mye, men var den jeg valgte.

     

    Du høres bare noe snurt ut.

    Jada, skikkelig snurt.

    Ja, faktisk enda mer nå:)

  17. iPhone X er en vakker telefon, har holdt en i hånda selv, men akk så upraktisk å bruke! Jeg tror apple bør ta ett steg tilbake og revurdere noen av designvalgene sine og ikke minst få bakt inn hjemknappen og fingersensoren i skjermen til neste generasjon.

     

    En merker klart og tydelig at iPhone X er første generasjon av noe, som vil trenge forberdinger. Å motta samtaler f.eks er essensielt ;)

     

    TouchID i skjermen hadde vært en liten bonus, selvom FaceID fungerer like bra for min del.

     

    Hjemknappen behøver desidert ikke å returnere.

     

    Hvis du finner den like upraktisk å bruke som du gir uttrykk for tror jeg ikke det er telefonen som har de største sviktene;)

    • Liker 1
  18. Mange sauer som vil betale for status visst

     

    Litt Off Topic, men tar utgangspunkt i at du ville kommentert det samme på alle telefoner i samme prisklasse.

     

    Kjøpte en iPhone X forrige måned. Føler meg ikke spesielt som en sau, ei heller at den gir meg status.

     

    Mer at jeg hadde lyst til å bytte ut min gamle modell og syntes den falt i smak. Ja den kostet mye, men var den jeg valgte.

     

    Du høres bare noe snurt ut.

    • Liker 3
  19. PUBG går man fort lei men Overwatch er hysterisk artig å spille hver gang syns jeg. Heltene er så forskjellige og Blizzard er jo ekspert på kundebehandling. Alt av oppdateringer er gratis.

     

    Blir vel høyst subjektivt. Jeg syntes OW var knall i starten men gikk lei relativt fort - til fordel for andre multiplayerspill være seg BF / Smite etc.

     

    Men er enig i at heltene er bra og at bare Blizzard kan legge sin Blizzard-polish på spillene sine.

×
×
  • Opprett ny...