Gå til innhold

Mr.Ano

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Ano

  1. Hei!

    Jeg har alltid hatt elendig kroppsholdning. Jeg tror dette har vært med på å gjøre at jeg har fått kraftig spenningshodepine fordi kroppen har brukt så mye "feil muskler".

    Når jeg går vanlig gange har jeg egentlig elendig balanse, og når jeg siterer min fysioterapeut; "har du hatt elendig holdning før?", ja - det har jeg hatt.

    Jeg har trent veldig mye siste halvår øvre del av rygg pga. av forroveroterte skuldre, og dette har blitt mye bedre. Men tanken på at korsryggen har vært en stor del av mitt holdningsproblem har aldri falt meg inn.
    Eksempelvis har jeg hatt problemer med å stå avslappet.

    Jeg legger ved bilde av hvordan kroppen min ser ut:

    proper-sitting-posturejpg-af2cd4eb657bab (bilde til høyre er så likt meg!)poor-posture-diagram.gif


    Alt dette har ført til er at jeg ikke puster skikkelig med diafragma, problemer med å stå avslappet, samt hodepine jeg har hatt i 2 år.

    Noen som kan gi en vurdering/hjelp? Settes stor pris på!!

  2.  

     

     

    Jeg ringte phs og spurte om det stemte at noen hadde fått avslag på mail. Jeg fikk svar at de som har blitt funnet uegnet har fått mail på dette. Det vil si at visst du ikke har fått en mail på dette, er du funnet egnet og da er det bare karakterene som står igjen før du blir tilbudt en studieplass. Stiller selv med 44,6 konkurransepoeng og håper at dette holder til enten Bodø eller Kongsvinger. Hva tror dere?

    Det er direkte feil. Ifjor fikk et par bekjente av meg avslag når hovedopptaket var. Forstod det slik at de som hadde blitt funnet uegnet pga. rulleblad feks har fått avslag før se andre på e-post. Så ikke ta noen gleder på forhånd..

    Det kan jo tenkes at det er nye rutiner i år på akkurat dette. Det ville jo vært rart om de på PHS ga ut denne informasjonen om den ikke var sann. Likevel er det litt suspekt at det kun er en i tråden som har blitt funnet uegnet.

    Kan jo ver fleire, men som ikkje ønsker å skrive om det her

     

     

    Ja, veldig tenkelig. Har ei venninne som fikk mail i går, og hun har ingenting på rulleblad.

  3. Jeg fikk svar på mail idag om at personlighetstesten hadde lav konsistens, altså at d ga et dårlig bilde av meg, så den testen ville ikke være med i beregningen om jeg er egnet eller ikke..jeg ble egnet ifjor og er ikke bekymret for at jeg ikke blir d iår. Det endelige svaret tror jeg ikke kommer før på torsdag den 17..som ifjor

     

     

    Kan jeg spørre hvorfor du ikke kom inn i fjor?

  4.  

     

    Noken som veit kortid vi får svar fra samordna? 20.juli er jo på en søndag, så har hørt noken sei at vi får vite det på fredag 19, evt mandag 21.

     

    I følge han som intervjuet meg blir det den 20. Uansett om det er på en søndag

    Står ca 20.. Har også tidligere kommet allerede den 17.

     

    Stemmer. Skal ikke se bort ifra at det blir det samme i år! :)

  5. Tror det er viktig å skille mellom privat og jobb, slik at når dere er på jobb er dere på jobb og omvendt. Men nei, det er ikke oppsigelsesgrunn forholdet du har til din ansatt. Under jussen hører dette til arbeidsrett, og det følger videre av arbeidsmiljøloven.

     

    For å få sparken skal det være saklig begrunnet i virksomheten/arbeidstakers forhold, og det skal veeeldig mye til for å få sparken (generelt sett).

     

    Lykke til :)

  6. Lurer på hvordan det fungerer med å søke på praksisplass det andre året?

    Leste at det var loddtrekning, er dette slik det er?

    Hvis jeg ikke husker feil, var det tidligere at de som har familie, barn/kone, kunne få komme dit familien bor. Hvordan fungerer det nå?

     

    Tusen takk for svar! =)

     

    Er ikke helt sikker, men mener på at man skriver en søknad om hvor du vil være, også er det en komité som behandler dette og velger hvor du skal ha praksisplass. Tror også du må sette opp tre valg, men de som har barn/kone blir prioritert ;)

     

    Er ikke helt 100 % sikker på det jeg forteller nå, så rett meg gjerne!

×
×
  • Opprett ny...