Gå til innhold

akelbo

Medlemmer
  • Innlegg

    3 458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av akelbo

  1. herzeleid skrev (53 minutter siden):

    Hva innebærer egentlig "beskyttelse mot kunstig intelligens"? Om det er "konkurransen" fra kunstig intelligens en vil til livs har jeg vanskelig for å se at en har noen særlig god sak om en opplever at denne klarer å produsere like godt, så kanskje kan veien videre være at bransjen krymper noe samtidig som kvaliteten på den gjenværende produksjonen øker slik at en kan rettferdiggjøre skuespillerne som er involvert? Eller er det snakk om åndsverk og beskyttelse mot at det en selv har produsert blir "utnyttet" av kunstig intelligens for å skape et nytt produkt? 

    Hei!
    Godt spørsmål. Det er sistnevnte problemstilling som skuespillerne og SAG-AFTRA i hovedsak er bekymret for.
    Jeg har lagt til noen avsnitt om dette i artikkelen nå.

    • Innsiktsfullt 2
  2. Peteguy skrev (55 minutter siden):

    Hallo, Bugenhagen.

    Hva mener artikkelforfatter her? Skal vi si Hallo til gammern?🙂

    Artikkelforfatter sier selv hallo etter et kjærkomment gjensyn med en kul figur fra et spill artikkelforfatter har gode minner fra. 

    Du må gjerne også si hallo, dersom det er ønskelig, men vær oppmerksom på at Bugenhagen mest sannsynlig ikke kommer til å svare her i tråden.

  3. Royalgipsy skrev (2 timer siden):

    2 disker høres ut som en nyhet fra 2005... Det er nok tilfelle for de "spesielle snøfnuggene" som må ha fysisk medie, ellers bare tar man noen minutter og fjerner noe man er lei og installerer det man skall spille for tiden, fordi man altid kan skifte ut det man har lagret lokalt uten noen forandringer i sin progresjon nå. Så det er ikke mer imponerende en å kjøpe en cd med musikk liksom.. Men oppsiktsvekkende titel var det jo, fordi det var så dumt å skrive om så jeg tenkte umiddelbart at DER må jeg kommentere uten å ha lest. Men å faktisk lage innhold i en artikkel om det må jeg si er svært uinteressant, og er ikke lenger et mål på hvor bra eller stort eller avansert et spill er, siden de fleste spill er større en de diskene de leveres på om man bruker dem, og oppdateres med innhold fra nettet før du får spillt og under spillingen.. Derav er en av grunnene til at det er svært få spill som ikke krever en internett kobling.

    Hei Royalgipsy

    Det at Final Fantasy VII Rebirth leveres på to PlayStation 5-disker er nevneverdig av to grunner.
    For det første antyder det at spillet er ganske mye større enn Final Fantasy VII Remake. Square har enda ikke sagt så mye om hvilke deler av originalhistorien vi får oppleve i Rebirth, så inntil vi vet mer er størrelsen en pekepinn på at spillet i hvert fall tar en stor jafs av Final Fantasy VII-kaka.
    For det andre går det på nostalgi. Final Fantasy VII ble levert på tre disker, og dermed blir det litt som å gå tilbake i tid for fans av originalen. 

    Hva «spesielle snøfnugg som må ha fysisk medie» angår er det fortsatt mange som kjøper spill fysisk, all den tid det som oftest er billigere enn å plukke opp en digital versjon. 

    Takk for at du leste artikkelen :) 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  4. 0laf skrev (1 time siden):

    Me glejar oss tel Sumer Fest.

    Fort gjort å skrive feil, men har man ikke i det minste en redaktør som skal lese artiklene før de publiseres?

    Hei Olaf

    I dette tilfellet var det jeg som gjorde klar artikkelen til publisering på morgenkvisten, før redaktøren kom seg på jobb. Tydeligvis trykket jeg ikke hardt nok på m-tasten i overskriften, så det tar jeg på min kappe. Det gikk i hvert fall etter planen ellers i artikkelen. 

    Skal være ryddet opp nå. Takk :) 

  5. XE800 skrev (2 timer siden):

    Lang tekst som gjorde meg nysgjerrig på spillet, men jeg legger merke til en åpenbar unnlatelse: spillets tittelbilde indikerer at religion spiller en stor rolle, like fullt nevnes ikke dette aspektet spesifikt i anmeldelsen. Hvor "kristent" er spillet egentlig? Jeg kan godt tåle en dose mytologi i spillene mine, men de abrahamske religionene har ikke helt krøpet over i den kategorien enda. Og med all tøvskapen de står bak i virkelighetens verden ser jeg helst at jeg slipper å forholde meg til dem i VR . Bør jeg muligens styre unna dette? Mvh Sekulært Snøflak

    Sånn jeg forstår det er The Light Brigade, altså den snille fraksjonen i spillet, en slags kvasireligion som er bygget rundt det å beskytte verdenen fra ondskap. Historien er litt vanskelig å følge, som nevnt i anmeldelsen, og kan lett ignoreres.
    Det religiøse aspektet gjør veldig lite av seg, og det eneste som har noen særlig tilknytning er gjennom interaksjon med dører og bestemte gjenstander i spillet. Dette skjer ved at man holder hendene sammen i noen sekunder, mens det står «Let's pray», «Walk in the light» eller den slags i liten skrift. 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  6. Nycon skrev (10 minutter siden):

    "Hvorfor hun tilsynelatende jobber med geth-rasen er uklart"

    SPOILER:

    Vel, med tanke på lagkamerat Legion og hvordan man kan megle fred mellom Geth og Quarians etter Geth ikke lenger kontrolleres av Reapers i ME3, så er det helt naturlig at Liara snakker med en Geth (:

    Det var sånn det var, ja. 
    Takk. Jeg har endret litt på den delen av artikkelen. :) 

  7. Iki skrev (2 timer siden):

    "Let's just be good to each other "

    Sier hun etter å ha startet med oppfordringen til en boikott av spillet...

    Nevner igjen at man normalt sett får $900 per økt, og her krever hun mer enn $20.000 per økt.

    Samtidig som hun ønsker å få en del av salget.

    Det er Jennifer Hale – ny stemmeskuespiller for Bayonetta – som har bedt folk om å være snille med hverandre. 

    Hellena Taylor – stemmeskuespiller i Bayonetta og Bayonetta 2 – var hun som oppfordret til boikott.

    • Liker 2
  8. 8 hours ago, GodEmperorOfMan said:

    Virker som hvordan dere først omtalte Ghost of tsusjima.

    Godt observert! :) 
    Jeg tenkte ikke over det selv, men du har i grunnen rett. To sniktitter på spill som begge så flotte ut – riktignok hver på sin måte – men som kanskje ikke hadde kampsystemet helt på stell. 
    Ghost of Tsushima ble jeg til slutt kjempefornøyd med, så får vi bare se om Trek to Yomi følger i samme stil. 

    • Liker 1
  9. Kan godt påpeke at jeg alltid anmelder spill på normal vanskelighetsgrad, da det er hva folk flest kommer til å spille på. Dette er innstillingene utvikleren har satt som standard, så er det naturlig å tro at det er nettopp så vanskelig utvikleren vil at man skal ha det. 

    At det er mulig å «forbigå» irritasjonsmomenter – som for eksempel mengden våpen eller typer ammunisjon – er flott. Det gjorde jeg også da jeg valgte å bruke eksplosive spyd hele tiden i stedet for å surre med alle valgmulighetene Horizon Forbidden West gir meg. At man er nødt til å krangle med spillet for å unngå dem er derimot et problem. Da er det noe i veien med spilldesignet, spør du meg. 

    Det at mange er uenige i min anmeldelse er overhodet ikke noe problem for meg. Hvorfor det er et problem for andre skjønner jeg heller ikke. Dette er min mening om spillet, og på ingen måte noen «fasit» eller «korrekt» mening. Dersom du er kjempefornøyd med Horizon Forbidden West så synes jeg det er helt fantastisk, og jeg har ikke noe ønske om å overbevise deg om at du tar feil.

    At mange på Metacritic mener noe annet påvirker heller ikke min mening om spillet, og jeg håper at spillere ikke bare er ute etter å lese anmeldelser som føyer seg etter mangfoldet. 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 4
  10. 2 hours ago, Space Core said:

    Nei, PC spillere slipper ikke til 23:00 her i Norge (med mindre bildet i artikkelen har en feil). Vi i Norge tilhører tidssonen CET (Central European Time), og som vi kan se på bildet slipper PC spillere til 12:00 AM CET. Det tilsvarer kl. 00:00 natt til fredag.

    Selvfølgelig helt riktig. 
    Her har jeg blingset, men har rettet opp i artikkelen nå. 

    Tusen takk! :) 

    • Liker 2
  11. 1 hour ago, Fahlar said:

    Det ville vært veldig interessant å vite om denne skandalen har hatt noe å se på inntektene til Blizzard! Om dere hadde hatt tid til det gamer.no, eller bare finne noen andre som har gjort det, så hadde det vært svært interessant lesing!

    Hei Fahlar. 
    Godt poeng! Ifølge Front Office Sports har Activision faktisk hatt større inntekt siste kvartal sammenlignet med samme periode året før. 
    Aksjekursen står det imidlertid verre til med. Bare på tirsdag falt Activision Blizzard-aksjen med 6%, etter at Wall Street Journal-rapporten ble publisert. 
    Jeg har oppdatert artikkelen for å ta med det siste.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...