Gå til innhold

Strand

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Strand

  1. Må det være på to forskjellige abo? Hvis ikke er jo tvillingsim en enkel løsning.

    Ellers, i tilfelle det hjelper, kan Android Messages(googles egen) synces til og brukes i browser.

     

    Ellers skal denne appen kunne speile sms og samtaler: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mysms.android.mirror&hl=en_US 

     

     

    Det er tvilingsim jeg bruker, så jeg mottar meldingene på begge mobilene men det er svaret jeg sender som jeg gjerne skulle hatt synket så jeg har helheten i samtalen på begge mobiler.

  2. Mulig denne kanskje vil gjøre det du trenger:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mysms.android.sms

    Synkroniserer fint mellom to telefoner, men jeg har ikke prøvd med SIM-kort i begge samtidig. Mulig det fungerer fint det og, verd et forsøk. Den en i alle fall ganske god på synkronisering.

    Funket gull den der. Noe trøbbel med tvilingsim ettersom den synker samme melding to ganger når den mottas på begge mobilene. D

  3.  

    Da fikk du prøve Samsung sin variant, ikke "hele Android".

    Korrekt. Som nevnt flere ganger her så er Samsung sin android helt "ødelagt" av samsung. Samsung prøver fortvilt å bli Apple, og når dem da _må_ bruke android så har dem gjort alt for at det ikke lenger skal være Android men deres eget system.

    Jeg prøvde Huawei P20 noen uker (det holdt) Er det noen som prøver å være Apple, så er det dem ?

    • Liker 1
  4. Utrolig dyre abb. i Norge. Danmark har i årevis hatt mindre enn en tredjedel av prisene i Norge. I dag får du fri tale og 1000GB for 129 eller fri/6GB for 69. Riktignok danske kroner som koster litt mer, men norske operatører har tydeligvis grei avanse.

     

    Jeg er enig i at det er dyre abb i Norge, men sammenligningen med Danmark blir litt feil hvis du ser på topografien i de to landene. Mens Norge trenger ett massivt antall antenner for sine fjell, fjorder og daler, så slipper Danmark unna med en brøkdel pga sitt ekstremt flate og betydelige mindre landskap. Driftskostnadene blir svært forskjellig her.

  5. For guds skyld vent. Denne oppdateringen var full av problemer. Min laptop fryser og får blå skjerm igjen og igjen. Fiksen for dette kommer over helga, så anbefaler og vente på den. https://itavisen.no/2018/05/03/windows-10-storoppdateringen-kan-fryse-microsoft-jobber-med-feilretting/

     

    Too little, too late for min del. Håper bare updateren (som har sluttet å funke) fortsatt virker i bakgrunn så jeg slipper å resette hele shaiten

  6. Etter å ha lest denne artikkelen vil jeg i hvertfall holde meg langt unna "GPS for barn", hvis det er den holdningen daglig leder har til personværnsbeskyttelse. Datatilsynet hverken "hyler eller skriker" men gjør en heltemodig innsats for å få selskaper til å tette igjen slik at ikke alt av personopplysninger flyter rundt. 

    Da hadde jeg mye mer sans for responsen til daglig leder i Gator, som innrømmer feil og retter seg deretter. Det virker mye mer betryggende. Likevel - når junior skal få sin første mobil så blir det nok en "dum" telefon til kr 199,- som går på 2G-nettet.

     

    Veldig slett holdning til problemet, så blir ikke å benytte denne leverandøren, nei

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...